Sayfa 236 / 483 İlkİlk ... 136186226234235236237238246286336 ... SonSon
7,051 ile 7,080 arası toplam 14489 sonuç

Konu: Büyük Şike Soruşturması

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Arkadaş bir de her şey Fenerbahçe'nin üzerine yıkılmıyor mu ? gel de delirme.
    İddianame'de 8 takım adı geçiyor üzerinde tek konuşulan Fenerbahçe
    0 tolerans politikası derler men ederler, buna sadece tabi tutulan Fenerbahçe
    Yasa taslağı değiştirilir "Fenerbahçe için değiştirildi"denir bundan tek yararlanmayan Fenerbahçe
    Daha savunmalar verilmemiş mahkeme görülmemiştir ama ne ceza verelim diye üzerinde hesap yapılan Fenerbahçe
    58. Madde değiştirilmesin diye bas bas bağırandır ama aradan kendini kurtarmaya çalışıp, saman altından su yürütenlerin olayı üzerine yıktığı bir Fenerbahçe
    "Suçluysak düşelim" der ama bunu görmezden gelip sözde "Fenerbahçe'yi kurtarma" operasyonu adı altında diğer takımları kaytarma operasyonuna mağduriyet yaşayandır Fenerbahçe.

Yeter Artık !
    ...
    http://i.hizliresim.com/eNzXNg.gif

Türkiye'nin En İyi Football Manager Sitesi

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul & İzmir

bu arada CAS daki davanın tarafı olarak Cornu'nun ifadesinin çıkarılmasına izin vermemişiz. o ifade hala geçerli..

-------------

çok önceden yazılmış kısa bir yazı dikkatimi çekti

http://i56.tinypic.com/1emknm.png
    Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Bu güne kadar Türk medyasından hiç memnun olmadım, geçmişte de memnun değildim. Ayrıca davadan aklanırsak amacına ulaşmak isteyenler yine ulaşmış olacak, her sonuçta şikeci Fener diye anılacak diye, konunun ilk mesajlarında yazdım aylar öncesinden.

Bir insana savunma şansı vermeden ona hüküm giydirip, lekeleyerek, sahada terinin son damlasına kadar mücadele eden oyuncuların hakkını yiyerek bu yorumları yapanları da tarih unutmayacak en önemlisi bu oyuncular elbet inanıyorsanız ahirete, orada hesap soracaklardır eminim, suçsuzlarsa.

58. madde değişmesin diyen ve bunu son toplantıdan sonra yineleyen Fenerbahçe ve Bursaspor. Benden alıntı yapmışsın ama ben de 58. madde değişmesin diyorum, bunu değişmesini isteyenler için söyleyeceksin Coşkun.
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2009
    Yer
    Antalya

Ben anlamıyorum Sow için bu kadar para sayıyorlar sonrada ligden çekmek için oy mu topluyorlar.

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Quote Originally Posted by attirson View Post
    Ben anlamıyorum Sow için bu kadar para sayıyorlar sonrada ligden çekmek için oy mu topluyorlar.
    Alakasız ikisi. Biz zaten suçsuzuz, aklanacağız diyorlar ve bu sebeple transfer yapıyorlar. Kendilerine güvendikleri için. Ama aksi durum var, savunma süreci iyi yönetilemez ve değişen yasada olduğu gibi 58. madde de Fenerbahçe için değişiyor havası oluşacak ve sonrasında da bakın sizi düşmekten kurtardık diyecekler ve buna fırsat vermemek için, eğer bizi suçlu bulursanız ve küme düşürmezseniz kendimiz düşeriz, suçluysak cezamızı çekeriz, madde değişmesin diyorlar.
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2009
    Yer
    Antalya

Quote Originally Posted by Sekopej View Post
    Alakasız ikisi. Biz zaten suçsuzuz, aklanacağız diyorlar ve bu sebeple transfer yapıyorlar. Kendilerine güvendikleri için. Ama aksi durum var, savunma süreci iyi yönetilemez ve değişen yasada olduğu gibi 58. madde de Fenerbahçe için değişiyor havası oluşacak ve sonrasında da bakın sizi düşmekten kurtardık diyecekler ve buna fırsat vermemek için, eğer bizi suçlu bulursanız ve küme düşürmezseniz kendimiz düşeriz, suçluysak cezamızı çekeriz, madde değişmesin diyorlar.
    E hadi herşey kötü gelisti diyelim bu kadar para verilmisken ligden çekilecek yani takım öyle mi?Bence doğru dürüst kararlar verilmeli işin maddi boyutu var.

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Quote Originally Posted by attirson View Post
    E hadi herşey kötü gelisti diyelim bu kadar para verilmisken ligden çekilecek yani takım öyle mi?Bence doğru dürüst kararlar verilmeli işin maddi boyutu var.
    Sonuçta Sow piyasası olan bir oyuncu, iş o noktaya geldiğinde parayı da pek düşüneceğini sanmıyorum kimsenin. Kulüp ligden çekilir, sonra kulüpte bu hale bizi düşürenler temizlenir ve yeni bir sayfa açılır.

Sözleşme 4.5 senelik, Sow 1 sezon kiralanabilir ya da alınan kadar olmasa da yine de iyi bir fiyata satılabilir. Maddi kayıp olarak, genel kaybın yanında transfere verilecek olan çok büyük meblağ değil.
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2009
    Yer
    Antalya

Sonuçta Sow piyasası olan bir oyuncu, iş o noktaya geldiğinde parayı da pek düşüneceğini sanmıyorum kimsenin. Kulüp ligden çekilir, sonra kulüpte bu hale bizi düşürenler temizlenir ve yeni bir sayfa açılır.

Sözleşme 4.5 senelik, Sow 1 sezon kiralanabilir ya da alınan kadar olmasa da yine de iyi bir fiyata satılabilir. Maddi kayıp olarak, genel kaybın yanında transfere verilecek olan çok büyük meblağ değil.
    İş buralara kadar gelmez zaten ama sadece söylentiyi yanıtlamak istedim.58. maddeyi hiçbir kulüp istemiyor oylamadan geçmez zaten.Ve bizim yöneticilerimizde şike yapmadıgımızdan bu kadar eminlerse problem yok.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul & İzmir

firatgunayer fırat günayer
    Önemli!! Bursaspor Başkanı İbrahim Yazıcı:' Toplantıda 58. madde uygulansın diyen Bursaspor, GS ve FB kulüpleridir.'

demek ki herkes basına konuştuğu gibi konuşmuyormuş.
    Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.

Nesil
    2001
    Yer
    İstanbul

Oyuncuları göndermek zorunda değilsin. 3 yabancıyı kadroya alabilirsin.
    TURKSPORTAL Interactive - FM Türkiye

Cengiz Haskan
    Fenerbahçe Araştırmacısı

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul & İzmir

Yas sınırlaması yok mu? Sow 26 yasında.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by benbenim View Post
    Yas sınırlaması yok mu? Sow 26 yasında.
    Alınırken var diye biliyorum düştüğünde kadroda mevcut olan oyuncuların yaşı önemli değil .

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Ligden düşen takımlarda yok diye biliyorum.

Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Hatta Alex demişti sözleşmem sona erene kadar burdayım nerde oynarsak oynayalım gibisinden.

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

Quote Originally Posted by benbenim View Post
    Önemli!! Bursaspor Başkanı İbrahim Yazıcı:' Toplantıda 58. madde uygulansın diyen Bursaspor, GS ve FB kulüpleridir.'

demek ki herkes basına konuştuğu gibi konuşmuyormuş.
    medyadaki herseye inanmamak lazim , hani siz inanmiyorsunuz ya

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul - Tokat

Quote Originally Posted by byariff View Post
    medyadaki herseye inanmamak lazim , hani siz inanmiyorsunuz ya
    Bunu yazan tek bi kişi değil, NTVspor Muhaberileri de yazdı ancak haber tekrar edilmesin diye eklemedim..

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

Fenerbahçe'nin avukatları UEFA'nın Cornu'nun raporunu geri çekmesini engellemiş. Ayrıca CAS Cornu'yu duruşmaya çağırmış. Fenerbahçe avukatları da İlhan Helvacı ve Lütfi Arıboğan'ı Cornu'yla yüzleşmeleri adına duruşmaya davet etmiş. Fenerbahçe avukatı Mehmet Emin Özkurt TV8'de açıkladı.
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Quote Originally Posted by ABOOO View Post
    Oyuncuları göndermek zorunda değilsin. 3 yabancıyı kadroya alabilirsin.
    Kalmak isterse elbette sıkıntı yok, ben gönderme düşüncesini, bu durumda transfer mi yapılır yorumunu yapanlar için söyledim. Eğer küme düşme olursa, kalmak isteyene zaten git demek kimse.
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2007
    Yer
    Adana

Quote Originally Posted by TR.CaPTaiN View Post
    Fenerbahçe'nin avukatları UEFA'nın Cornu'nun raporunu geri çekmesini engellemiş. Ayrıca CAS Cornu'yu duruşmaya çağırmış. Fenerbahçe avukatları da İlhan Helvacı ve Lütfi Arıboğan'ı Cornu'yla yüzleşmeleri adına duruşmaya davet etmiş. Fenerbahçe avukatı Mehmet Emin Özkurt TV8'de açıkladı.
    haha. ortalık karışacak desene kaptan.
    (/s)

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul & İzmir

Orduspor Başkanı Nedim Türkmen:''Türk futbolunun geleceği açısından 15 takımın fikirbirliğiyle 'puan düşürme' kararını kabul ettik.

bu adam değil miydi çıkıp bağırıp çağıran ne değişti Nedim Efendi ? iddianamedeki kulüplerden sadece Fenerbahçe'nin 58in değişmesini istememesi de ayrı bir nokta zaten..

Temiziz diyenden daha temiziz..

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

TFF Genel Kongresine Galatasaray'ın delegesi olarak Mehmet Ağar katılacakmış diyorlar , başarılı bir seçim

Nesil
    2007
    Yer
    Adana

bildiğin dalga geçiyorlar bizimle !
    (/s)

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

5 yıl kesinleşmiş hapis cezası bulunan Mehmet Ağar TFF Genel Kurulun da Galatasaray'ın Temsilcisi.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Mehmet Ağar değilmiş diyorlar.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Eski yönetici ve başkan adayı Mehmet Helvacı'nın listeden son anda çıkarıldığı öğrenildi. Galatasaray'ı tarihi kongrede temsil edecek delege listesi şu isimlerden oluşuyor: Ünal Aysal, Adnan Öztürk, Alp Yalman, Ergun Gürsoy, Abdurrahim Albayrak, Mehmet Ağar ve Ali Gürsoy.

Ali Dürüst'ün orada olması gerekiyordu. Neyse başkanımız ve Abdurrahim Albayrak'ın olması da iyi.

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Bu Mehmet Ağar, bir süre önce 5 sene hapis cezası alan Mehmet Ağar mı? Şu anda hapiste mi yoksa cezası ertelendi falan mı?
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

Genel kuruldan 1 gun once basbakanimizin Sadri Seneri ankaraya cagirmasida degisik geldi bana . .

Nesil
    2011
    Yer
    Kocaeli

Aziz yıldırım : 2007 de size bizzat sunduğum şike ve teşvikle ilgili iki dosyanın akıbeti nedir

Başkan çok can yakıcak 14ünde

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

Yine mektup yazmis Aziz Yildirim. 14 subat yaklastikca , mektuplarda arti.

Nesil
    2003
    Yer
    Antalya

Önemli olan mektup sayısı değil içeriği. İçeriği nedir okumak gerek gerçekten.
    daha 19 yaşında, düşlerinde özgür dünya...

Mesaj Yetkileri