Şahsi yorumlarımı yapayım ben. Orhan Şam ve Serdar Aziz her an elinde patlayabilecek bombalar baştan söyleyeyim. 1 sene sonra işine yaramaz ikiside sadece alternatif olabilirler.Romario ve Xulu isimlerini hiç denemedim. Edit:Romario zaten sağbekmiş orda işi ne Ziegler,Ridgewell vs gibi adamları kiralayarak kurtarabilirdin.

Selçuk Şahin yine kısmen yeterli bir oyuncu ama dediğim gibi geçen sene Mehmet Topal'ı transfer etseydin sağlam olurdu orası. Emre Belözoğlu ise DM'de tam bekleneni vermez ama kötüde oynamaz.

Alex bildiğimiz kral seni götürür yine çünkü Quintero gibi besleyeceği bir oyuncu var. Stoch benim en büyük silahlarımdan biridir zaten. Olcay Sahan tek kelime vasat bir oyuncu 1-2 sene sonra göreceksin zaten 5 yıldız üzerinden 1.5-2 yıldız veriyordu Jose Segura. 45K değeri vardı ve Trabzonspor Rezerv takımında forma giyiyordu.

Yedekleri incelediğim zaman yapman gereken önemli hamleleri sıralıyım. Serdar Aziz'i kenara alıp Serdar Kesimal'ı koy. Olcay Sahan'ı kenara alıp Issiar Dia'yı koy oraya. Diğerleri hakkında bilgim yok ama kadronda bazı adamları satman gerekebilir çünkü çok fazla rekabet olduğu zaman oyuncuların morali düşüyor. Başarılar.