Çok akıllıca transferler yapmışsın.Bu kadroyla süper bir devre geçiririz umarım![]()
Çok akıllıca transferler yapmışsın.Bu kadroyla süper bir devre geçiririz umarım![]()
XHERDAN SHAQİRİ
10.000.000 € ( 48 ay taksitle ) 'ya genç kanat oyuncusunu kadromuza kattık..
JACK COLLİSON
Transfer yapmamız için 8 tane İngiliz futbolcu olmalıymış. 7 tane vardı yedekte iyi oyuncular vardı fakat Jack kadar iyi değillerdi. Hem kadrodaki İngiliz sayısını 8 çıkarmak için hemde iyi bir futbolcu olduğu için Jack'i 9.000.000 € ( 48 ay taksitle ) bonservis bedeli karşılığı transfer ettik.
MAROUANE FELLAİNİ
Geçen yılda favori oyuncularımdan biri olan Fellaini yi Scoot Parker ' ın yerine 13.000.000 € karşılığı Everton dan transfer ettik..
EPL 20. HAFTA
TOTTENHAM HOTSPUR - ARSENAL
11 LER
Yeni transferlerden Afellay ın ilk 11 de başladığı maçta güçlü Arsenal'e evimizde 2-0 kaybettik.. Wilfried 34 dakika ve Alderweireld' ın 16 dakika görev aldı..
Derbiyi kaybetmek kötü olmuş fakat genel olarak iyiyiz.
Fulham la Arsenal maçı arasında sadece 2 gün boştu. Birçok isim yorgun olduğu için yedekleri kullandım.. Buna Lennon ve Van Der Vaart ı örnek verebilirim. Van der Vaart yerine Modric i , Lennon ın yerine de yeni transfer Afellay ı oynattım. Ama bu bir bahane olamaz tabi ki... Yeni transferlerimiz kadroya uyum sağladığında umuyorum ki eskisinde de iyi olacağız.
Transferler güzel. Başarılar![]()
FA CUP 'ta ki rakibimiz Blue Square Bet North liginde mücadele eden Gainsborough Trinity.. Bu maçta bütün yeni transferlerimizi deneyeceğim.
Transferler güzel fakat derbiyi kaybetmen kötü olmuş.
Paran varsa çek Ganso'yu veya Neymar'ı patlat bombaları hocam![]()
FA CUP 3rd Rnd
TOTTENHAM HOTSPUR - GAİNSBOROUGH TRİNİTY
11 LER
ABARTTIK
Maçta 1 şut atma imkanı verdiğimiz rakibimiz karşısında adete şiir gibi oyun oynadık.. Wilfried ve Defoe ' nun yıldızlaştığı maçta güçsüz rakibimizi bozguna uğrattık...
Buldun güçsüz takımı ez bakalım 15-0 da fazla olmuş.Takım bütün stresini atmış maçta galiba![]()
UEFA EŞLEŞMELERİ
FA CUP EŞLEŞMESİ
Arsenal gelmiş FA Cup'ta yenmemiz gerek.UEFA'da ise rakipleri rahat geçeriz![]()
yeni gördüm başarılar
Ayıp Ayıp... Aynaya bakınca kendinden utanman lazım... 15 tane atılır mı kardeşim yaBu arada Redknapp mıdır nedir ( dogru mu yazdım bilmiyorum ) takımı batırmıs resmen 12 haftada 11 puanı ben alsam kendim istifa ederim. Başarılar... 4ever Everton - Chelsea ^^
EPL 21. HAFTA
EVERTON - TOTTENHAM
11 LER
Maçın adamı 2 gol , 1 asistlik performansı ile Rafael Van Der Vaart oldu.
__________________________________________________ ____________________________________________
21 Hafta Sonunda Oluşan Puan Durumu
Yukarılara tırmanmaya başlamışız.
Evet yukarılara doğru tırmanıyoruz.Umarım Avrupa'ya gideriz önümüzdeki sezon![]()
EPL 22. HAFTA
TOTTENHAM HOTSPUR - NORWİCH CİTY
11 LER
Geçen hafta lider Chelsea ile berabere kalan Norwich'i hiç zorlanmadan mağlup ettik..
Sıradaki maç FA CUP'ta Arsenal ile oynayacağız.
WİLLİAM GALLAS
1.600.000 € Bonservis bedeli karşılığında West Bromwich Albion kulübüne gitti..
MARCO VERRATTİ
Genç oyuncuyu 1.600.000 € karşılığı renklerimize bağladık..
Verratti süper olmuş.Gallas'ın yaşı gelmişti zaten.