1 ile 15 arası toplam 15 sonuç

Konu: Uydu alıcısı ve kanal sorunu

Hybrid View

Nesil
    2006
    Yer
    Aydın #09, Ankara #06

Uydu modeline göre googleda arama yap Ertuğrul. Benim odamda olanda böyle buluyo mesela;

Frekans: 12731 Sembol Oranı: 3333 Fec: 3/4 Polarizasyon: V-DİKEY (Vertical) BATI (WEST)
    özellikleri ile yeni bir kanal ekleyiniz. Bu kanal üzerinden” Şebeke : AÇIK ” ya da ” Network : ON ” seçeneklerini işaretleyerek kanal araması yaptırnız. Tüm yeni kanallar düşecektir.

Quote Originally Posted by KaPaLı View Post
    Uydu modeline göre googleda arama yap Ertuğrul. Benim odamda olanda böyle buluyo mesela;

Frekans: 12731 Sembol Oranı: 3333 Fec: 3/4 Polarizasyon: V-DİKEY (Vertical) BATI (WEST)
    özellikleri ile yeni bir kanal ekleyiniz. Bu kanal üzerinden” Şebeke : AÇIK ” ya da ” Network : ON ” seçeneklerini işaretleyerek kanal araması yaptırnız. Tüm yeni kanallar düşecektir.
    İso Çözümü Sunmuş, Şebekeyi Açık Bırakıp Uydunun Kanal Frekans Listesini Sıfırsa Yukardakini Ekle, Sıfır Değilsede Tüm Frekans Listesini Sil

En Tehlikeli İnsan Az Anlayıp Çok İnanandır. "A.Çehov"

Quote Originally Posted by KaPaLı View Post

Bu şekilde tarayınca da aynı kanalları buluyor, Türksat'ınkiyle yapınca da aynı. 193 kanal buluyor çoğu işe yaramaz kanallar.

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

TP (Frekans numarası) listesi dolmuş olabilir. Bu nedenle arama sonucunda kanalları bulduğunu gösterse bile kaydetmez.

Mesaj Yetkileri