zor olacak. Başarılar
zor olacak. Başarılar
Teşekkür ederim. Hem de çok zor olacak.
Stoper mevkiinde pek problem görmedim ama Nelson Rivas'a maaş da yetiremezdik zaten
TeşekkürlerValla bizim hedefimiz de ligde kalmak ama yönetim 15.'likte bizi kovar gibime geliyor
![]()
"Biz, ilhamlarımızı, gökten ve gaipten değil; doğrudan doğruya hayattan almış bulunuyoruz."
Sezon planlamamıza iki oyuncumuzu reserve takımdan A takıma çıkararak başladık: Bayram Olgun ve Tonia Tisdell.
Genç kaleci Bayram'ı ilk 18'de en az 1 tane kulüp altyapısından çıkan 23 yaş altı oyuncu bulundurma zorunluluğundan dolayı A takıma aldım, Tisdell'in ise bize yararlı olabileceğini düşündüm. Bayram konusunda pek ümitli değilim ancak Tisdell sezon boyunca forma şansı bulacak.
**
Ankaragücü'nde transfer tamamlandı! İşte bu sezon takıma katılan oyuncular:
#30 / Salaheddine Sbai / Sol Bek
25 yaşındaki Tunuslu oyuncuyu büyük umutlarla aldım ancak bir hazırlık maçında 2-3 ay kadar sakatlandı, bu nedenle ligin ilk 2 ayı bizimle birlikte olamayacak. Sahalara dönene kadar güçlerinin fazla düşmemesi ve takımımıza katkı sağlaması en büyük dileğimiz.
#13 / Deniran Ortega / Santrfor
25 yaşındaki Nijeryalı forvetten beklentilerimiz büyük. Sezon boyunca yanındaki forvet arkadaşı ile birlikte en büyük gol umudumuz olacaklar. Bu sene forvetlerimiz iş yaparsa, ligde kalırız. Sana güvenimiz tam Ortega!
#9 / Ahmed Soukouna / Santrfor
21 yaşındaki genç oyuncumuz adeta yeni Emenike! Abisi Deniran Ortega'yla birlikte umarız bu sezon çok gol atacaklar. Gerçekten çok güzel bir forvet hattı kurduğumuzu düşünüyorum. Ligimizdeki ağır defansları hallaç pamuğuna çevirmeleri içten bile değil
**
İşte transferin genel görünümü:
Bu da staff kadromuzdaki değişiklikler. Gerçekten güzel bir personel kadrosu oluşturduğumuz kanaatindeyim.
Staff değişikliklerinden sonraki training levelları:
**
Sezon boyunca kullanmayı planladığımız taktiğimiz:
**
Artık Ankaragücü sezona hazır. Tek hedefimiz ligi 13. sıranın üstünde bitirebilmek.
VİRA BİSMİLLAH!
"Biz, ilhamlarımızı, gökten ve gaipten değil; doğrudan doğruya hayattan almış bulunuyoruz."