1 ile 30 arası toplam 72 sonuç

Konu: "Türkler Hep Lider Olmak İster" - Sezon 2

Hybrid View

Nesil
    2010
    Yer
    Eskişehir

Gadzhev güzelmiş.Ayrıca Avrupa'ya gidecek olan takımla arandaki fark kapanmayacak gibi de değil.Devre arasına kadar idare et bu kadroyla sonrası gelir

Nesil
    2011
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by wladcas View Post
    Gadzhev güzelmiş.Ayrıca Avrupa'ya gidecek olan takımla arandaki fark kapanmayacak gibi de değil.Devre arasına kadar idare et bu kadroyla sonrası gelir

Tarihe dikkat etmedin sanırım 27 şubat'ta imza attım. Sezon sonuna kadar böle devam edicem... Almanya Kupası'nı alıp yada en azından final oynayıp UEFA'ya gitmeyi düşünüyorum.

Nesil
    2010
    Yer
    Eskişehir

Quote Originally Posted by Bigboss3461 View Post
    Tarihe dikkat etmedin sanırım 27 şubat'ta imza attım. Sezon sonuna kadar böle devam edicem... Almanya Kupası'nı alıp yada en azından final oynayıp UEFA'ya gitmeyi düşünüyorum.
    Kusura bakma ben daha ilk devre sandım maç sayısına pek dikkat etmedim.O zaman işimiz çok zor ne diyeyim

Nesil
    2011
    Yer
    İstanbul

Bundesliga 24. Hafta

kolay rakibimizle evimizde 2-2 berabere kalarak 1 puan a razı olduk... Sağlık olsun...

Nesil
    2011
    Yer
    İstanbul

Sezonu bitirdim sonucları toplu vericem...

Takımda aşırı derecede bi bitiricilik eksikliği var... 9 bitiriciliği olan rosenberg ve pizzaro ile olucak iş değil. kanatlar mükemmel işliyor fakat Arnautovic in gitmek istemesi takıma sağ açık almamızı gerektiriyor. Defans'a 2 takviye sol açığa 1 takviye şart. Kalede Weis ile devam edebiliriz. Geldiğimden beri sakattı. Kullanamadım.

Nesil
    2011
    Yer
    İstanbul

Takımımız Lecce takımının sol bek - orta saha sol kanat - sol açık mevkiilerinde görev yapan Djamel Mesbah ile 3 yıllık sözleşme imzalamıştır. Lecce takımına 6.250.000 € yu 48 ay taksit halinde ödeyeceğiz.

Nesil
    2011
    Yer
    İstanbul

BİR TAKVİYEDE FORVETE

TAKIMIMIZ İNGİLTERE KULÜBÜ MANCHESTER UNİTED TAKIMINDA FORMA GİYEN İTALYAN FORVET OYUNCUSU FEDERİCO MACHEDA'YI 1 YILLIGINA KİRALADI. KİRALAMA BEDELİ ÖDEMEZKEN OYUNCUNUN SADECE MAAŞININ %40 INI KULÜBÜMÜZ KARŞILAYACAK...

ALMANYA'YA GELDİĞİ İLK GÜNÜN AKŞAMINDA SOLUGU GECE KULÜBÜNDE ALAN MACHEDA TEKNİK DİREKTÖR ERSİN ÇAKMAK TARAFINDAN CEZALANDIRILACAKTIR...

Mesaj Yetkileri