1 ile 30 arası toplam 153 sonuç

Konu: Rakip Takım Taraftarlarının Maç Konularına Yorum Yapması

Hybrid View

Nesil
    2007
    Yer
    Afyonkarahisar

bunu sadece Galatasaray'lılar yapmıyor. Beşiktaşlı'sı da yapıyor.Fenerbahçe'lisi de yapıyor.Fakat sadece bizim forumda değil Türkiye genelinde mevcut olan "Fenerbahçe'nin Fenerbahçe'liden başka dostu yoktur"dan dolayı Fenerbahçe puan kaybettiğinde diğer takım taraftarlarının hepsi birden yapıyor bunu.Sonra Fenerbahçe'liler meyve veren ağaç taşlanır" "gördünüz mü bak bizi çekemiyorsunuz" " fenerbahçe büyüklüğü başka büyüklüktür" falan diyor. Ortam daha da geriliyor ve Anti-FB grubu biraz daha genişliyor. Aslında forumdakilerin çoğunun bildiği şeyi ben mesaj olarak yazıyorum şimdi buraya ama buna da tepki verirsiniz siz
    Kopan bir ipe düğüm attığınızda, ipin en sağlam yeri o düğüm olur.

Ama ipe her dokunuşunuzda canınızı acıtan yer o düğümdür...

http://www.twitch.tv/nannar_hhc

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul & İzmir

Quote Originally Posted by RaSenGan View Post
    http://forum.turksportal.net/vb/show...postcount=7264

Böyle mesaj yazıyor mesela adamlar.Nasıl bir şey demeyelim ki
    eğer sen bundan alınıyorsan o zaman bizim verdiğimiz tepkilere karşı 'adamlar haklı' deyip susman gerekli..

Quote Originally Posted by nannar View Post
    bunu sadece Galatasaray'lılar yapmıyor. Beşiktaşlı'sı da yapıyor.Fenerbahçe'lisi de yapıyor.Fakat sadece bizim forumda değil Türkiye genelinde mevcut olan "Fenerbahçe'nin Fenerbahçe'liden başka dostu yoktur"dan dolayı Fenerbahçe puan kaybettiğinde diğer takım taraftarlarının hepsi birden yapıyor bunu.Sonra Fenerbahçe'liler meyve veren ağaç taşlanır" "gördünüz mü bak bizi çekemiyorsunuz" " fenerbahçe büyüklüğü başka büyüklüktür" falan diyor. Ortam daha da geriliyor ve Anti-FB grubu biraz daha genişliyor. Aslında forumdakilerin çoğunun bildiği şeyi ben mesaj olarak yazıyorum şimdi buraya ama buna da tepki verirsiniz siz
    17 ye 1 muhabbeti; sizin bu tavırlarınızdan dolayı oluyor. yoksa biz 17 ye 1 iz dediğimiz için siz böyle davranmıyorsunuz. sizdeki bu Fenerbahçe nefreti olmasa 17 ye 1 diye de birşey olmaz.

bu arada evet Fenerbahçe büyüklüğü başka büyüklüktür
    Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

[QUOTE=benbenim;2177558]eğer sen bundan alınıyorsan o zaman bizim verdiğimiz tepkilere karşı 'adamlar haklı' deyip susman gerekli../QUOTE]

"" diyecek kadar komik bir şey mi GS'ın şampiyon olması ? Biz de "Fenerbahçe küme düşecek " desek nasıl olur mesela ?

Neyse abi ikimizin de yazarlık gitmiş zaten susalım oturalım

Mesaj Yetkileri