Gladbach süper gidiyor.Türkiye'yle başarı gelmemesinin ardından istifa etmişsin.Tartışılır bir karar fakat sen bilirsin![]()
Gladbach süper gidiyor.Türkiye'yle başarı gelmemesinin ardından istifa etmişsin.Tartışılır bir karar fakat sen bilirsin![]()
Ligde çok iyi gidiyorsun. Ligde kalmakdı amacın ilk başta ama bunu baya aştın![]()
Bundesliga 29-30-31. Hafta
İnanılmaz bir mücadele içindeyiz. Bir anda şampiyonluk potasına girdik. İnşallah sonunu getirebiliriz.
TariboWest
Şampiyonluk mu geliyor yoksa.Bayern puan kaybedebilir kalan haftalarda ama Stutgart'ı bilmem![]()
Ümit başkan, Gladbach şampiyonhadi bakalım son 3 hafta çok sıkı geçecek.
...
Bundesliga 32. Hafta
Bundesliga 33. Hafta
Şampiyonluk İpini Kim Göğüsleyecek ?
Ben böyle bir yarış görmedim. Bayern daha avantajlı. Çünkü averajda onlar önde. İkimiz de kazansak şampiyon Bayern olacak. Kvpusunun reklam aralarında ss ekliyorumDizi bitince son haftayı oynayıp koyacağım. Ama Bayern avantajlı...
Son hafta maçları
TariboWest
Heyecan dorukta.Nürnberg ligin dibine demir atmış ve küme düşmüş.Sana karşı direneceklerini sanmıyorum fakat Schalke'nin ne yapacağı hiç belli olmaz.Sen galip gel Schalke'ye güvenme![]()
İpler Bayern'in elinde, bakalım.
...
Bundesliga 34. Hafta
Biz üstümüze düşeni yaptık ama Schalke yapamadı.
Ödüller
Yönetim stadın kapasitesinin arttırılacağını duyurdu.
TariboWest
Bu Haber Gladbach Taraftarını Üzecek !
Bild gazetesi manşetten verdiği haberde, Ümit Boğa'nın Mönchengladbach'ın teklifini reddettiğini yazdı. 1 hafta içinde tarafların bir daha görüşme yapacağını belirten gazete anlaşma olmaması durumunda Ümit Boğa'nın sözleşme bitiş tarihinde (30.06.2017) takımdan ayrılacağını yazdı.
TariboWest
Bence de ayrılmalısın bu takımdan.Bu takımla avrupada mücadele edeceksen kaliteli transferler yapman gerekiyor fakat takımının finansı çok dengesiz.
Takımdan ayrılmaktan vazgeçtik ve 1 yıllık sözleşme imzaladık.
TariboWest
Hadi yahu son maçta da kaybedilmez ki![]()
1 sene daha kal sene sonunda kararını verirsin tekrar![]()
eto'o bitmiş.
Yeni sezonu açtık.
TariboWest
Kötü olmuş. Ama ilk sezonda bu bile başarı
Şampiyonlar Ligi gruplarında 3. olup Avrupa Ligi'ne gitme hedefimiz vardı. Bu konuda müthiş kalecimiz ter Stegen'e çok güveniyordum. Ama Dortmund'un 16.000.000 € luk teklifini başkan kabul etti. Bu da elimizi kolumuzu bağladı.
TariboWest
Adler ne durumda yada Thibaut Courtois veya Leno ?
eto'o bitmiş.
Ve beklendiği gibi ter Stegen 16.000.000 € karşılığında ezeli rakibimiz Dortmund'da !
TariboWest
Sözleşmesi biten iki oyuncu ile anlaştık. Bonservis ödemeden onları almak ekonomik olarak çok iyi oldu.
Oliver Baumann
İlk tercihim olacak. ter Stegen kadar olmasa da kaliteli bir kaleci. Ona güveniyorum.
Sinan Bolat
Eski öğrenci Sinan'ı kadroya kattık. O da Baumann'ın arkasında forma şansı bekleyecek.
TariboWest
Sağ taraf bu sezon onlara emanet !
Seamus Coleman ( 1.4 m € )
Alex Chamberlain ( Bedelsiz )
TariboWest