Dinamo'dan Çılgın Transfer Atağı
Dinamo'da Arsenal maçının hazırlıkları tüm hızıyla sürüyor.Birçok genç oyuncuyla anlaştıklarını söyleyen Alkaya ayrıca 4 önemli isimle de anlaştıklarını dile getirdi.
Varan 1 | Wilfried Bony
Sezon içerisinde de adı Dinamo Zagreb ile anılan oyuncu bundan sonra Dinamo Zagreb'in başarısı için ter dökücez.Wilfried'den beklenti büyük.Velikonja ile iyi anlaşırlar umarım.
Bonservis Bedeli : 2.5 milyon euro
Varan 2 | Saliou Ciss
Sol bekte hiç alternatifi bulunmayan Dinamo bu oyuncuyu da cüzzi bir fiyata kadrosuna kattı.
Bonservis Bedeli : 250 bin euro
Varan 3 | Aleksander Rajcevic
Maribor takımından yine cüzzi bir fiyata transfer edilmiştir.Kendisi savaşçı bir oyuncu ve büyük maçları da kaldırabilecek nitelikte.Böylelikle defansı da sağlama almış olduk.
Ayrıca transferin gelişmesindeki katkılarından dolayı Velikonja'ya teşekkür ediyoruz.
Bonservis Bedeli : 250 bin euro
Varan 4 | Lorenzo De Silvestri
Fiorentina kulübünde mutsuz olan ve teknik direktör ile iyi anlaşamayan De Silvestri'nin sözleşmesi Fiorentina taraftında feshedilince böyle bir oyuncuyu bedavaya kaçırmak istemedik.
Bu transferin üzerine Vrsaljko bize sinirlendi.Ben varım ya niye as adam alıyorsunuz diye.
Rekabet olsun biraz.Vrsaljko'ya da inanılmaz teklifler geliyor.Finansı güçlendirmek adına satabilirim sezon sonunda.
Umarım transferlerden istediğin verimi alırsın![]()
Biraz Haxball atayım yatmadan transferleri koyarım
Şimdi Haxball Time
![]()
Mis gibi Haxball da attım.
Birkaç ss aldım oynadığım maçlardan :
![]()
Şu Haxball u merak ediyorum boş bir zamanımız da bu konuda bana yardımcı olur isen sevinirim arkadaşım![]()
Heh şimdi de kariyeri güncelliyelim
PRVA HNL | Hırvat 1.Ligi
Erteleme Maçı :
Ligde Puan Durumu :
Transferlerimiz :
Gerekli yerlere takviyeler yaptık.Bazı oyuncularımızı da kiraya yolladık.Yine de transferlerden kazançlı çıkan taraf biz olduk.
Finansımız :
Takıma da iyi para kazandırdık.Ayrıca şu anda alt yapı tesislerini geliştiriyoruz.Seneye hazır olucak.
Dinamo Denemeleri :
![]()
Transferler çok güzel. Başarılar tekrardan.
Bu benim kendim
Buda takımımız![]()
Şampiyonlar Ligi'nde gruptan çıkman muazzam olmuş.Bence Arsenal'den fazla korkma.Eleyebilirsin onları.
Valla o gruptan çıkmışsın ya daha ne diyeyim, biz kıçı kıırık gruptan çıkmayı garantileyemedik daha. Tebrikler kaptan. Bu arada maşallah transfer makinasına çevirmişsin takımıVrsaljko'ya laf yok, adamım o
Wilfried bu kadar klassa ben de alayım
![]()
Oooo iyimiş hocam
Teşekkürler.Korkmuyoruz fakat ne yapacağı hiç belli olmaz.
Teşekkürler.Vrsaljko'yu postalıycam.Transferlerin hepsi genç kiraya verdim zaten.Wilfried adamım ya boş geçme al onu![]()
Hazırlık Maçlarımız :
1.Maç :
Çok attık sanırım
2.Maç :
Yine iyi bir galibiyet aldık.
3.Maç :
Defansa kapandılar 10 kişi kaldıktan sonra.
14-0insan biraz acır yahu
14-0 müthiş olmuş.
14-0 diye bi skor mu olur ya bu ne![]()
Dragovoljac 14 yaşındaki hırvat sokak çocuklarının kurduğu bir takımdır arkadaşlar, aldanmayın![]()
Dinamo Zagreb vs Arsenal
Arsenal'de büyük eksikler var.Dinamo'da ise tek eksik Vrsaljko.
Vee büyük maç başlıyor !
Hadi bakalım, devre arasında Güntekin ve Rıdvan'la beraber bekliyoruz seni![]()
Dakika 11'de 1-0 öne geçmiştik.Daha sevinemeden 1-1 oldu.
Dakika 15 - Robin Van Persie 1-1
![]()
İlk yarı 1-1 sonra erdi.Bakalım 2.yarıda neler olacak.
Kornerde Tonel ön direkte kafayı vuruyor.Dinamo Zagreb yeniden öne geçiyor.
Dakika 69 Tonel 2-1
![]()