Başarılar dilerim, devre arası transferleri çok iyi olmuş; takıma uyum sağladıklarında çok daha etkili bir Spurs izleyeceğimize eminimNewcastle'ı ise yenememişsin
![]()
"Biz, ilhamlarımızı, gökten ve gaipten değil; doğrudan doğruya hayattan almış bulunuyoruz."
Önümüzdeki sezon ligde ve Avrupa'da başarılı olmak için önemli oyuncuları transfer etmem gerektiğini düşünüyorum. Bu yüzden 3 tane yıldız transferi düşünüyorum umarım gerçekleştiririm. Önümdeki tek engel Lig kadrosuna max 25 oyuncu kayıtı yapabilmem.
GANSO
Yıldız Transferine Ganso 'yu Alarak Başlattık..
Yetenekli oyun kurucuyu 15.000.000 € ( 48 ay taksitle ) kadromuza kattık.. Genç oyuncu ile 2015 e kadar sözleşme imzaladık.. Ganso yıllık 2.328.000 € ( Haftalık 48.500 € ) maaş alacak. Ek olarak Maç başına 5.000 € , Gol başına 2.500 ve Şampiyonluk primi olarak 250.000 € alacak..
Ganso süper olmuş.Van der Vaart'ı sat istersen![]()
Bu hangi Ganso Brezilyada ki Neymarın takım arkadaşı olan Ganso mu? Eğer o ise o fiyata çok güzel almışsın
CARLOSS TEVEZZ
Dünya'nın en iyi forvetleri arasında bulunan Carlos Tevez'i renklerimize bağladık..
Manchester City'e Tevez için 19.500.000 € ( 48 ay taksitle ) bonservis bedeli ödedik..
Yıllığı 6.960.000 € ( Haftalık 145.000 € ) dan 3 yıllık anlaşma imzaladık.. Tevez ek olarak Maç başına 18.000 , Gol başına 19.000 ve Şampiyonluk primi olarak 850.000 € alacak..
.![]()
Tevez gercekten mükemmel. Man. City ile kardeşim oynuyor ve inan Agüero ile döktürüyor adam. Umarım Defoe ile uyum sağlar. Yada Adebayor u da al istersen Adebayor u Uç Forvet Tevez'i de Fırsatcı Golcü olarak oynatırsın...
Tevez müthiş olmuş.Transferlerde iyice çoşmuşsun![]()
Tevez otistik gibi çıkmış![]()
"Biz, ilhamlarımızı, gökten ve gaipten değil; doğrudan doğruya hayattan almış bulunuyoruz."
Tevez harika olmuş sezon başında alsaydın takımı çok daha ucuza kapatabilirdin Tevez'i ama bu adam o paraya deger![]()
Transferler gerçekten güzel
Bi' komple transfer geçmişini atsana bi bakayım ona.
Önümüzdeki sezon Avrupa'ya gidebilirim o yüzden ve Adebayor sezon sonunda gidecek almayıda düşünmüyorum Ade yi. O yüzden Wilfried'i transfer ettim.
Bencede aynen otistik gibi çıkmış adamın en düzgün fotografı buydu
Takıma geldiğimde gözlemci yolladım fakat takıma gelmek istemiyor diyordu raporda o yüzden o zaman teklif atamadım.. Tevez için iyi bir rakam bencede astronomik bir rakamda isteyebilirlerdi
Teşekkür ederim bir oyuncu daha almayı düşünüyorum sonra transferi bitireceğim.
FA CUP 4. Tur
ARSENAL - TOTTENHAM
11 LER
Arsenal'den Rövanşı Kupada Aldık Ve Kupanın Dışına İttik.