Sayfa 4 / 5 İlkİlk ... 2345 SonSon
91 ile 120 arası toplam 150 sonuç

Konu: İlk Adres Tottenham Hotspur | I. Sezon |

Quote Originally Posted by wladcas View Post
    Verratti süper olmuş.Gallas'ın yaşı gelmişti zaten.
    Yaşlı oyuncuları hiç sevmem.. Gomes ve Fridel i da yollardım fakat para etmezler. zaten emeklilikleri geldi

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Başarılar dilerim, devre arası transferleri çok iyi olmuş; takıma uyum sağladıklarında çok daha etkili bir Spurs izleyeceğimize eminim Newcastle'ı ise yenememişsin
    "Biz, ilhamlarımızı, gökten ve gaipten değil; doğrudan doğruya hayattan almış bulunuyoruz."

Quote Originally Posted by lofthei View Post
    Başarılar dilerim, devre arası transferleri çok iyi olmuş; takıma uyum sağladıklarında çok daha etkili bir Spurs izleyeceğimize eminim Newcastle'ı ise yenememişsin
    Forvetlerimiz son vuruşları biraz daha iyi yapsaydı yenebilirdik.. Başka zaman yeneriz

Önümüzdeki sezon ligde ve Avrupa'da başarılı olmak için önemli oyuncuları transfer etmem gerektiğini düşünüyorum. Bu yüzden 3 tane yıldız transferi düşünüyorum umarım gerçekleştiririm. Önümdeki tek engel Lig kadrosuna max 25 oyuncu kayıtı yapabilmem.

GANSO

Yıldız Transferine Ganso 'yu Alarak Başlattık..

Yetenekli oyun kurucuyu 15.000.000 € ( 48 ay taksitle ) kadromuza kattık.. Genç oyuncu ile 2015 e kadar sözleşme imzaladık.. Ganso yıllık 2.328.000 € ( Haftalık 48.500 € ) maaş alacak. Ek olarak Maç başına 5.000 € , Gol başına 2.500 ve Şampiyonluk primi olarak 250.000 € alacak..

Nesil
    2010
    Yer
    Eskişehir

Ganso süper olmuş.Van der Vaart'ı sat istersen

Nesil
    2011
    Yer
    Eskişehir

Bu hangi Ganso Brezilyada ki Neymarın takım arkadaşı olan Ganso mu? Eğer o ise o fiyata çok güzel almışsın

Ganso süper olmuş.Van der Vaart'ı sat istersen
    Niko Kranjcar ı satacağım. Van der Vaart bir çok maçta 3 puanı almamızı sağladı.

Quote Originally Posted by wolffather View Post
    Bu hangi Ganso Brezilyada ki Neymarın takım arkadaşı olan Ganso mu? Eğer o ise o fiyata çok güzel almışsın
    Evet Neymar'ın kankası

Nesil
    2011
    Yer
    Eskişehir

Quote Originally Posted by yigit32 View Post
    Yok artık aldın mı?

Yok artık aldın mı?
    Neden olmasın ki ?

Nesil
    2011
    Yer
    Eskişehir

Quote Originally Posted by yigit32 View Post
    Neden olmasın ki ?
    Yahu meraklandırma iyi haberleri bekliyoruz. Şimdiye kadar hiç bir zaman alamadım bu adamı bu adam ile oynayan birinin kariyerini de takip etmedim al da göreyim şu adamı bonservisin yarısı benden

Yahu meraklandırma iyi haberleri bekliyoruz. Şimdiye kadar hiç bir zaman alamadım bu adamı bu adam ile oynayan birinin kariyerini de takip etmedim al da göreyim şu adamı bonservisin yarısı benden
    Bu adamı White Hart Lane ' ne getireceğim ne kadar para gerekiyorsa verip getireceğim..

CARLOSS TEVEZZ
    Dünya'nın en iyi forvetleri arasında bulunan Carlos Tevez'i renklerimize bağladık..

Manchester City'e Tevez için 19.500.000 € ( 48 ay taksitle ) bonservis bedeli ödedik..

Yıllığı 6.960.000 € ( Haftalık 145.000 € ) dan 3 yıllık anlaşma imzaladık.. Tevez ek olarak Maç başına 18.000 , Gol başına 19.000 ve Şampiyonluk primi olarak 850.000 € alacak..

Nesil
    2011
    Yer
    Eskişehir

.

.

Nesil
    2011
    Yer
    İstanbul

Tevez gercekten mükemmel. Man. City ile kardeşim oynuyor ve inan Agüero ile döktürüyor adam. Umarım Defoe ile uyum sağlar. Yada Adebayor u da al istersen Adebayor u Uç Forvet Tevez'i de Fırsatcı Golcü olarak oynatırsın...

Nesil
    2010
    Yer
    Eskişehir

Tevez müthiş olmuş.Transferlerde iyice çoşmuşsun

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Tevez otistik gibi çıkmış
    "Biz, ilhamlarımızı, gökten ve gaipten değil; doğrudan doğruya hayattan almış bulunuyoruz."

Nesil
    2008
    Yer
    Ankara

Tevez harika olmuş sezon başında alsaydın takımı çok daha ucuza kapatabilirdin Tevez'i ama bu adam o paraya deger

Nesil
    2009
    Yer
    Ankara

Transferler gerçekten güzel

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

Bi' komple transfer geçmişini atsana bi bakayım ona.

Tevez müthiş olmuş.Transferlerde iyice çoşmuşsun

Önümüzdeki sezon Avrupa'ya gidebilirim o yüzden ve Adebayor sezon sonunda gidecek almayıda düşünmüyorum Ade yi. O yüzden Wilfried'i transfer ettim.

Quote Originally Posted by lofthei View Post
    Tevez otistik gibi çıkmış
    Bencede aynen otistik gibi çıkmış adamın en düzgün fotografı buydu

Quote Originally Posted by YALI1925 View Post
    Tevez harika olmuş sezon başında alsaydın takımı çok daha ucuza kapatabilirdin Tevez'i ama bu adam o paraya deger
    Takıma geldiğimde gözlemci yolladım fakat takıma gelmek istemiyor diyordu raporda o yüzden o zaman teklif atamadım.. Tevez için iyi bir rakam bencede astronomik bir rakamda isteyebilirlerdi

Quote Originally Posted by entolik View Post
    Transferler gerçekten güzel
    Teşekkür ederim bir oyuncu daha almayı düşünüyorum sonra transferi bitireceğim.

Quote Originally Posted by Bigboss3461 View Post
    Tevez gercekten mükemmel. Man. City ile kardeşim oynuyor ve inan Agüero ile döktürüyor adam. Umarım Defoe ile uyum sağlar. Yada Adebayor u da al istersen Adebayor u Uç Forvet Tevez'i de Fırsatcı Golcü olarak oynatırsın...
    Deneyeceğim 1-2 maç hangisiyle daha güzel oynuyorsa onları 11 de oynatıcam belkide Wifried ile iyi oynar

Quote Originally Posted by Dooki View Post
    Bi' komple transfer geçmişini atsana bi bakayım ona.
    Transferleri bitireyim koyacağım..

FA CUP 4. Tur
    ARSENAL - TOTTENHAM
    11 LER

Arsenal'den Rövanşı Kupada Aldık Ve Kupanın Dışına İttik.

Sayfa 4 / 5 İlkİlk ... 2345 SonSon

Mesaj Yetkileri