1 ile 30 arası toplam 48 sonuç

Konu: Ankara, Gücünüze Gidecek... | 1. Sezon

Hybrid View

Nesil
    2009
    Yer
    İzmir

Aynen o, futbol kirlense de taraftar temiz

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by Homer J.S View Post
    Aynen o, futbol kirlense de taraftar temiz
    Kesinlikle öyle. Siyasete fazla karışmak istemediğim için burada çok açıklama yapmadım ancak bu kulübün kimler yüzünden bu hale geldiği ortada. Oyuncularımı da böyle gazlıyorum, Ankaragücü düşmanlarına hadlerini bildirmek için oynuyor çocuklar
    "Biz, ilhamlarımızı, gökten ve gaipten değil; doğrudan doğruya hayattan almış bulunuyoruz."

Nesil
    2011
    Yer
    Eskişehir

Quote Originally Posted by lofthei View Post
    Kesinlikle öyle. Siyasete fazla karışmak istemediğim için burada çok açıklama yapmadım ancak bu kulübün kimler yüzünden bu hale geldiği ortada. Oyuncularımı da böyle gazlıyorum, Ankaragücü düşmanlarına hadlerini bildirmek için oynuyor çocuklar
    Siyaset bir yana da merakımdan soruyorum kim Ankaragücünü bu hallere getirdi?

Nesil
    2009
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by wolffather View Post
    Siyaset bir yana da merakımdan soruyorum kim Ankaragücünü bu hallere getirdi?
    Bana değil soru da cevap vereyim, The Gökçek's..

Nesil
    2011
    Yer
    Eskişehir

Quote Originally Posted by Homer J.S View Post
    Bana değil soru da cevap vereyim, The Gökçek's..
    Saol cevap verdiğin için

Çoğu yerde okuyorum malum Ankaragücünün halini. Ankaragücünü bu halledere düşürenler utansın diyorlar çoğu gazetede ki köşe yazarları v.s birilerini işaret ediyorlardı ama bende tahmin ediyordum zaten senin yazdığın ismi ama başka Ankatagücü lü taraftarlar da Cemal Aydın ın adını söylüyorlardı Arkadaş hiç çözemedim olayı.

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by wolffather View Post
    Saol cevap verdiğin için

Çoğu yerde okuyorum malum Ankaragücünün halini. Ankaragücünü bu halledere düşürenler utansın diyorlar çoğu gazetede ki köşe yazarları v.s birilerini işaret ediyorlardı ama bende tahmin ediyordum zaten senin yazdığın ismi ama başka Ankatagücü lü taraftarlar da Cemal Aydın ın adını söylüyorlardı Arkadaş hiç çözemedim olayı.
    Sonunda isim telaffuz edildi de ima etmekten kurtuldum

Neyse yahu, bırakalım biz bunları da kariyere bakalım. Yarın capsler geliyor, muhteşem gidiyoruz
    "Biz, ilhamlarımızı, gökten ve gaipten değil; doğrudan doğruya hayattan almış bulunuyoruz."

Nesil
    2011
    Yer
    Eskişehir

Quote Originally Posted by lofthei View Post
    Sonunda isim telaffuz edildi de ima etmekten kurtuldum

Neyse yahu, bırakalım biz bunları da kariyere bakalım. Yarın capsler geliyor, muhteşem gidiyoruz
    Bunda bile belirsizlik var sen bana Pm atar isen bu konu hakkında ki düşüncelerini zaman bulduğun taktirde sevinirim

Mesaj Yetkileri