Başarılar.
Başarılar.
Herkese değerli yorumları için teşekkür ediyorum. Biraz yavaş ilerliyoruz ama lig başlayınca hızlanacağız.
Evet, bahsettiğim gibi dinamik bir takım kurma yolunda adımlar attık. Wayne Bridge, Gibson ve Joaquin ile anlaşamasak da iki faydalı transfer yaptık ve transfer sezonunu noktaladık.
1) Mario Santana [29] - [1.1 Mn]
Sağ açıkta bir problemimiz olduğu aşikardı. Bunu kısa vadede çözmek için tecrübeli ve bir o kadar da yetenekli bir futbolcuya ihtiyacımız vardı, nitekim o da Mario Santana. Tekniği ve hızıyla ligimizi ve Avrupa'yı kaldıracak kalitede diye düşünüyorum. Umarım hayırlısı olur.
2) Jack Collison [22] - [4.5 Mn]
Orta sahada Eyong Enoh'un yanına teknik bir o kadar da defansif yönü kuvvetli bir oyuncu bulmam gerekiyordu. Orta sahanın dinamizmini Ryan Giggs'i getiremeyeceğimize göre ancak genç futbolcularda bulurum diye düşündüm. Jack Collison'u 4.5 Mn karşılığında Ajax'a kazandırdım. Umarım hayırlı bir transfer olur.
Bu iki transferden sonra transfer geçmişimiz şöyle oluştu:
Bununla birlikte, futbolun en önemli kişilerinin antrenörler olduğunu bildiğimden staff kadromda da köklü bir değişikliğe gittim. Sanırım ilk sezonda yapabileceğimin en iyisini yaptım ancak, gelecekte bu kadro gelecekte değişecek çünkü hedef dünya yıldızları yetiştirmek:
Yaptığım staff transferleri doğrultusunda şöyle bir antrenman yıldızı tablosu ortaya çıktı:
En son olarak da taktiğimi şu şekilde belirledim:
![]()