1 ile 30 arası toplam 81 sonuç

Konu: Futbolun Fabrikası: AFC Ajax [Sezon No: 1]

Hybrid View

Nesil
    2011
    Yer
    İstanbul

Öncelikle başarılar, kariyerini merakla takip edeceğim.

Taktiğin gayet iyi, Hamdaoui defansı yıpratarak Siem de Jong'a çok pozisyon hazırlar. Christian Eriksen'de genç olmasına rağmen çok iyi bir performans gösteriyor es geçme bence. Finishing çalıştırırsan de Jong'u kulübeye yollar..

Nesil
    2009
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by Artul View Post
    Öncelikle başarılar, kariyerini merakla takip edeceğim.

Taktiğin gayet iyi, Hamdaoui defansı yıpratarak Siem de Jong'a çok pozisyon hazırlar. Christian Eriksen'de genç olmasına rağmen çok iyi bir performans gösteriyor es geçme bence. Finishing çalıştırırsan de Jong'u kulübeye yollar..
    Tavsiyelerin için çok teşekkür ederim.

Sonunda lige başladık, güzel de bir başlangıç oldu.

Hollanda Süper Kupası [Ajax - FC Twente]

Bizim için oldukça zor bir karşılaşma oldu. Maçın büyük bölümünü 10 kişi götürsek de bulduğumuz pozisyonları gole çevirmeyi bildik ve kupayı müzeye götürdük. Bu da benim Ajax'ın başında almış olduğum ilk kupa oldu darısı diğerlerinin başına.

Eredivisie 1.Hafta [Ajax - Twente]

Açıkcası iki hafta üstüste aynı takımla oynamak beni oldukça endişelendirdi. Üstelik ilk maçı da zar zor kazanmıştık. Ama bu maç tahmin ettiğimden de kolay geçti. Mario Santana'nın yıldızlaştığı maçta şampiyonluğun en güçlü adaylarından birini 4-0 gibi net bir skorla geçerek lige başlıyoruz. Oyuncularımı tek tek tebrik ediyorum.

Eredivisie 2.Hafta [FC Groningen - Ajax]

Zor da olsa kazanmak sevindirici, açıkcası pek etkili değildik ama sağolsun Theo Janssen'in güzel oyunu bize galibiyeti getirdi.

Yalnız takımdaki orta saha eksikliğini Jack Collison'a rağmen giderememiştim. Bu yüzden geleceğin büyük yeteneklerinden birini kadroma kattım. Karşınızdaaaa Radja Nainggolan:

Transfer bütçesini derinden sarsmış olsak da yetenek yetenektir. 13.5 Mn'nun 5'i peşin, 8.5'i 48 ay taksitle ödenecek. Maaş bütçesinde de içeri girdik ama öyle sanıyorum ki devre arasında bu durum düzelecek.

Bu transferden sonra oyuncu transferinde son durum şöyle oluştu:

Mesaj Yetkileri