1 ile 30 arası toplam 108 sonuç

Konu: Kağıtspor | 3. Sezon [10. Yılda Hedef 2. Lig]

Hybrid View

Nesil
    2006
    Yer
    kediye kafa attığım yerde

İçerenköy idman yurdu varmı oyununda

Quote Originally Posted by entolik View Post
    Sonuçlar çok iyi özellikle de 9-1 3. ligde saçma bi kural var o canını sıkabilir. 21 yaş üsttü sadece 4 futbolcu oynatabiliyorsun. O beni baya zorlamıştı
    Hocam o 21 değil 24 yaş. Bence de çok saçma bir kural. Kadroda 7-8 oyuncu dışında geri kalan oyuncuların hepsi 24+ ve bu durum benim canımı çok sıkıyor. 3. ligde tutunabilmek için yeteli bir kadrom var halbuki.

Quote Originally Posted by remzi1242 View Post
    İçerenköy idman yurdu varmı oyununda
    Hayır, yok.

4. HAFTA [Kağıtspor - Küçükköy Belediye]
    Ligi bizimle birlikte namağlup götüren kritik Torbalıspor maçı öncesi sarı kart sınırındaki oyuncuların ceza almaması için taktik değişikliğine gittiğim maçta, ligin kötü ekiplerinden Küçükköy Belediyespor'u rahat geçtik. Fakat 4 oyuncunun daha sarı kart görmesi, sarı kart sınırındaki oyuncuların sayısının 10'a çıkmasına neden oldu ve bu durum bize gelecekteki maçlarda büyük sıkıntı yaratacak gibi gözüküyor.

5. HAFTA [Torbalıspor - Kağıtspor]
    Neyse ki bu maçı kart görmeyerek ucuz atlattık. Maç fazlasıyla lig lideri olan Torbalıspor engelini bu kadar rahat geçeceğimizi ben de beklemiyordum açıkçası. Torbalıspor'un bir golü geçersiz sayıldı ayrıca.

6. HAFTA [Kağıtspor - Elbistan Belediye]
    Cihan Erdil'in köşe vuruşlarını iyi tamamlaması, bu sezon 3. kez plakayı yazmamızı sağladı.

İlk 6 maç sonrası sarı kart sınırındaki oyuncular;

İlk 6 maç sonrası puan durumu;

Last edited by Giallorossi : 30.Ocak.2012 at 15:46

Mesaj Yetkileri