1 ile 30 arası toplam 318 sonuç

Konu: [12.0.0] Miroslav Stoch

Hybrid View

Nesil
    2008
    Yer
    Balıkesir

Quote Originally Posted by benbenim View Post
    vuruş tekniği, kaleyi bulma ve gole çevirme... hepsini katınca Stoch en iyidir Zafer

2. ve 3. söylediğinde "verilen istatistiğe" göre ligin en iyisi değil diye görüyoruz. Vuruş tekniğini düşünürsek bu ligde Alex, Manuel Fernandes , Simao, Quaresma gibi oyuncularda var. Alex, Quaresma ve Simao gibi oyuncuların şut tekniği bence Stoch' da yok. İlerde olabilir mi ? Evet bence olabilir. 1-2 sene içinde eğer böyle şutlara alışırsa bu konuda gerçekten ligimizden de üst bir düzeye çıkabilir.
    Football is simple,but Football Manager is not

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul & İzmir

Quote Originally Posted by Corpus View Post
    2. ve 3. söylediğinde "verilen istatistiğe" göre ligin en iyisi değil diye görüyoruz. Vuruş tekniğini düşünürsek bu ligde Alex, Manuel Fernandes , Simao, Quaresma gibi oyuncularda var. Alex, Quaresma ve Simao gibi oyuncuların şut tekniği bence Stoch' da yok. İlerde olabilir mi ? Evet bence olabilir. 1-2 sene içinde eğer böyle şutlara alışırsa bu konuda gerçekten ligimizden de üst bir düzeye çıkabilir.
    ben zaten hepsinin karışımından bahsediyorum. o listeye bakacak olursak birinde olan diğerinde var mı ? yok. hem daha öncede dedim. stoch un kaleyi bulmayan şutları kaleye çok yakın gider. o listede Semih bile Stoch un önünde isabet oranı bakımından. istatistikler önemlidir ama abartılmamalıdır bence.

şuanki Stoch'un şutlarını ben fm de yaptıramıyorum. sorun sendedir diyecekseniz, başka takımları yönettiğimde Aykut Hocanın da yaptırabildiğini görmedim pek.
    Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.

Mesaj Yetkileri