1 ile 30 arası toplam 90 sonuç

Konu: Galatasaray | Şampiyonluk Şarkısı Düşmesin Dillerden [1.Sezon]

Hybrid View

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Kaptan renktaşımmışsın, haberim yoktu, merakla takip edicem yeni kariyerini, Dinamo taraftarlarını ağlattığına değsin Orta sınıf takımlarda en çok gıcığıma giden olayı sen de yaşamışsın, büyük oyuncuları getirememek.. Ama Leverkusen'in popülaritesini arttırıp o zaman görüşücem o ipana oyuncularla Neco 1.5 M pound ediyor ya hala bişi demiyorum Ben de ilk GS ile başlamıştım, bende de parmaya gitmişti Zan İrfan'ı da tekrar yuvasına döndürmüşsün Başarılar.

Nesil
    2010
    Yer
    Eskişehir

Quote Originally Posted by LeoN48 View Post
    Kaptan renktaşımmışsın, haberim yoktu, merakla takip edicem yeni kariyerini, Dinamo taraftarlarını ağlattığına değsin Orta sınıf takımlarda en çok gıcığıma giden olayı sen de yaşamışsın, büyük oyuncuları getirememek.. Ama Leverkusen'in popülaritesini arttırıp o zaman görüşücem o ipana oyuncularla Neco 1.5 M pound ediyor ya hala bişi demiyorum Ben de ilk GS ile başlamıştım, bende de parmaya gitmişti Zan İrfan'ı da tekrar yuvasına döndürmüşsün Başarılar.
    Teşekkürler.Evet ama senin popülarite artar Dinamo'nun ne kadar artabilir ki ?Zaten Hırvat liginin de popülaritesi düşüktü.Değişik bir transfer politikası izledim bu dönemde.Ama sakatlıklar çok can yakacak gibi duruyor

Mesaj Yetkileri