Originally Posted by
berkay123456
Altına imza atarım arkadaş.Bende böyle düşünüyordum geldiği günden beri.Ve kime söylesem bunları ya gülüyolardı ya kıskanıyorsun diyorlardı.(Galatasaraylıyım)Yanındaki adama ayakiçiyle verse tam yerine gidecek topuğuyla veriyor pas gitmiyor , nasıl sinir oluyorum arkadaş.Ben galatasaraylıyım ama şunu yapmasına ben sinir oluyorum.Normal orta açmak varken trivela açıyor.Ne gerek var arkadaşım aç güzel güzel ortanı.İki hareket yapıyor taraftar büyüleniyor falan.Ben açıkça söylüyorum ki Quaresma taraftara oynayan bi adam takım oyunuyla en küçük yakından uzaktan ilgisi olmayan bi adam.Galatasaray'a da gelse böyle düşünürdüm.Ayrıca adam İnter'inden Chealse'sine kadar oynadı.Ama hiç bir varlık gösteremedi.Çünkü karşısındakiler Zayette , Giray , Emre Güngör , Yalçın vs değil , karşısındakiler Vidic , Ferdinand , Agger , Cheilini vs. falandı.Bazen pas vermeyi bileceksin.Yoksa böyle vasat takımlarda taraftara oynarsın.Neyse çok uzattım.Görkem'e aynen katılıyorum ve bir Beşiktaş'lıdan bunları duymak gerçekden gözlerimi yaşarttı.