Anket Sonuçlarını Görüntüle: Sonuç ne olur?

Voters
6. You may not vote on this poll
  • Kayserispor kazanır

1 16.67%
  • Berabere biter

0 0%
  • Beşiktaş kazanır

5 83.33%
1 ile 30 arası toplam 72 sonuç

Konu: [23. Hafta] Kayserispor - Beşiktaş

Hybrid View

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Maccabi maçında 90+3 te defansı maymuna döndürüp yatırıp kaldırıp gol atan Messi veya Ronaldo vs olsa "adamlar aşmış ya" olur Quaresma yapınca kendine oynuyor. Yakıştıramadım sana bunu Görkem. Düşüncene sonsuz saygım var tabii ki ama bence yanılıyorsun. En azından abartıyorsun.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by anil luque View Post
    Maccabi maçında 90+3 te defansı maymuna döndürüp yatırıp kaldırıp gol atan Messi veya Ronaldo vs olsa "adamlar aşmış ya" olur Quaresma yapınca kendine oynuyor. Yakıştıramadım sana bunu Görkem. Düşüncene sonsuz saygım var tabii ki ama bence yanılıyorsun. En azından abartıyorsun.
    Abi adam çok manyak yetenekli ben kabul ediyorum. Ama bir Ronaldo ya da bir Messi değil ki. Messi hareketini de yapıyor maymuna da çevirip pasını verip gol attırıyor ve bunu genelde her maç yapıyor. O yüzden Messi zaten. Ronaldo desen Quaresma tipinde bir adam. Onda da takım oyunu fazla yok (Quaresma kadar olmasada). Ama Ronaldo ile Quaresma'nın yetenekleri çok ayrı. Ronaldo hepimiz kabul ediyoruz ki çok daha yetenekli ve çok hızlı. Daha hızlı daha hırslı daha çevik daha yetenekli vs bir çok şey sayarım. Hepimiz FM oynuyoruz en basitinden oradan da biliriz. Özellikleri %80 gerçeği yansıtır aşağı yukarı. Yani ben karşılaştırmaya bile almıyorum Quaresma'yı onlarla. Yani bütün bunlar tabi ki benim düşüncem. Ben bir zamanlar takım oyununu çok iyi yapan Fenerbahçe'yi bile Beşiktaş maçlarına tercih ediyordum açık konuşayım. Adamlar tık tık tık pas yapıyor, bize bakıyorum alan gidiyor alan gidiyor allah ne verdiyse, başta Quaresma. Benim derdim bu. Adam senin dediğin gibi Messi tarzında oynasa amenna. Hareketini de yapsın ama pasını da versin. "Kendine oynamasın". Batuhan diyordu ya hani meşhur lafı "kral yapmayacaksın kral olacaksın" bu düşüncede bir insan futbolcu olmasın.
    FM Gazetesi

Mesaj Yetkileri