Anket Sonuçlarını Görüntüle: Sonuç ne olur?

Voters
6. You may not vote on this poll
  • Kayserispor kazanır

1 16.67%
  • Berabere biter

0 0%
  • Beşiktaş kazanır

5 83.33%
1 ile 30 arası toplam 72 sonuç

Konu: [23. Hafta] Kayserispor - Beşiktaş

Hybrid View

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by footballer33 View Post
    Görkem, Quaresma 2 ay sonra çıkıp oynuyor ve ilk maçında 5 gol 10 asist falan bekliyorsun sanırım. Bu kadar acımasız bir eleştiri görmedim ben, yazık! Quaresma'ya varana kadar maçı katleden bir hakem vardı, kötü oynayan başka futbolcular vardı, Ernst gibi, Ekrem gibi, İsmail gibi, Simao gibi. Bu sayı çoğaltılabilir daha da. Ama kaç maç sonra sahaya ilk 11'de çıkan bir futbolcuyu yerden yere vurup günah keçisi ilan ediyorsun ya pes!

Maça dair konuşulacak şeyler kısıtlı. Bu maç 0-0 değil, 1-0 başladı daha ilk dakikadan. Yok böyle bir şey. Ekrem ve İsmail o kadar çok adam kaçırdılar ki, benzer golleri ilerleyen dakikalarda da yiyebilirdik. Bizim ilk devre yakaladığımız 2-3 net pozisyonda golü bulabilseydik, maç böyle gitmezdi. Onu da söyleyeyim. Edu'nun da 2. devre kaçırdığı bir gol var ki, evlere şenlik. Yorum yapmak bile yersiz. Sonuç olarak Kayseri galibiyeti hak etti, ama öyle ama böyle. Seri de bozuldu, herkese hayırlı, uğurlu olsun!

Hakem için söylenecek çok şey var, ama forum kuralları izin vermiyor. Fernandes'in gördüğü kartlar son derece doğruydu, eyvallah. Fakat 2. sarıyı görmeden önce kendisine yapılan faule ne demeli. Pekarik'in voleyboluna gösterilmeyen 2. sarı karta ne demeli. Bir ara Pektemek faul kullanayım dedi, Kayserililer izin vermedi ve kullanamadı faulü. Topu taca attı. Ama hakem devam dedi, faulü tekrarlatıp kartı göstereceği yerde. Bunun gibi nice pozisyonlar var. Son dakikalarda ise, iyice eyyamcılık yaptı hakem dediğimiz şahsiyet. Neyse, kötü bir şey yazamıyorum hakem için.
    Kardeşim ben Quaresma'yı bu maç için eleştirmedim yanlış anlamışsın yanlış değerlendirmişsin beni. Benim Quaresma'dan bu maç bir beklentim yoktu hiç bir maçta beklentim olmadığı gibi. Ben bu tip oyuncuları sevmiyorum sadece onu belirtiyorum. Ayrıca hakem konusuna pek de katılamayacağım. Kırmızı kartı kastediyorsan tabi... Sadece Kayseri'ye ikinci sarı kart verilmedi orada hak verebilirim. Kırmızı karta kimse bir şey diyemez bence. Onun dışında diğer bahsettiklerin küçük şeyler her maçta olacak şeyler. Bende Abitoğlu'nu hiç sevmem aslında.
    Last edited by di canio : 31.Ocak.2012 at 02:26 Reason: Alıntı yapılan mesajda silinen kısım düzenlendi
    FM Gazetesi

Nesil
    2009
    Yer
    Tarsus

Quote Originally Posted by Ralf View Post
    Kardeşim ben Quaresma'yı bu maç için eleştirmedim yanlış anlamışsın yanlış değerlendirmişsin beni. Benim Quaresma'dan bu maç bir beklentim yoktu hiç bir maçta beklentim olmadığı gibi. Ben bu tip oyuncuları sevmiyorum sadece onu belirtiyorum. Ayrıca hakem konusuna pek de katılamayacağım. Kırmızı kartı kastediyorsan tabi... Sadece Kayseri'ye ikinci sarı kart verilmedi orada hak verebilirim. Kırmızı karta kimse bir şey diyemez bence.
    Quaresma'yı sevmemeni anlarım, kimse sevmek zorunda değil zaten. Fakat çok alakasız bir maçta yerden yere vurmuşsun, tepkim onaydı benim. Sen de beni yanlış anlama. Ayrıca, Fernandes'e gösterilen kırmızı kart doğru diyorum zaten, yazdıklarımı tekrar oku. Ama kart öncesi kendisine de yapılan bir faul var. Hakem onu görmedi, devam dedi ve o da anki sinirle rakibe sert girdi. Karta lafım yok da, aynı şey Kayseri tarafından yapılınca ya da elle oynayınca neden 2. sarısını çıkaramıyor. İsyanım buna. Son olarak, bu hakem, bizim bir başka maçımızda yine aleyhimize düdükler çalarak isyan ettirmişti taraftarı. O maçtan sonra, böyle önemli bir maça ne diye verilir, anlamam.
    Last edited by GeNç KaRTaL : 31.Ocak.2012 at 02:25 Reason: kullandığımız kelimelere dikkat edelim lütfen.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by footballer33 View Post
    Quaresma'yı sevmemeni anlarım, kimse sevmek zorunda değil zaten. Fakat çok alakasız bir maçta yerden yere vurmuşsun, tepkim onaydı benim. Sen de beni yanlış anlama. Ayrıca, Fernandes'e gösterilen kırmızı kart doğru diyorum zaten, yazdıklarımı tekrar oku. Ama kart öncesi kendisine de yapılan bir faul var. Hakem onu görmedi, devam dedi ve o da anki sinirle rakibe sert girdi. Karta lafım yok da, aynı şey Kayseri tarafından yapılınca ya da elle oynayınca neden 2. sarısını çıkaramıyor. İsyanım buna. Son olarak, bu hakem, bizim bir başka maçımızda yine aleyhimize düdükler çalarak isyan ettirmişti taraftarı. O maçtan sonra, böyle önemli bir maça ne diye verilir, anlamam.
    Aynen katılıyorum. Mahvetmişti maçı zaten o yüzden sevmem bu hakemi. Bende anlam veremedim bu hakemin atanmasına.
    Last edited by GeNç KaRTaL : 31.Ocak.2012 at 02:26 Reason: alıntı yapılan mesajda değişiklik.
    FM Gazetesi

Mesaj Yetkileri