1 ile 30 arası toplam 44 sonuç

Konu: Engin Baytar'dan Emre Belözoğlu'na Gönderme

Hybrid View

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Corpus View Post
    Ben şu özellik gelişsin bu düşürülsün denilen çoğu yere eğer mantıksız geldiyse yorumumu yazıyorum. Galatasaray için Baros' un konusuna bakabilirsin. Her zaman burnunuzun dikine gitmeyi bırakıp insanların fikirlerine önem vermeye başladığınızda beni belki biraz anlamaya başlayacaksınız diye düşünüyorum. Ama şuan bu tartışmayı körü körüne sürdürecekmişsiniz gibi birşeyler ortaya çıkıyor yazdığın şeylerden. Umarım beni yanıltırsın.
    Yok körü körüne sürdürecek birşey yok , konuyu araştırma konularındaki özellik yükseltilmesi tartışmalarına çekerek bu tartışmayı dallandırma çabana cevap vermeyeceğim.Buradaki halinden bahsettim başka yerden örnek vererek kendince cevaplama nezaketi göstermişsin . Bir de oralara girmeye niyetim yok.Melo'yu savunman birinin Emre'yi savunması gibi birşey , anlayabilene.

Melo konusunda kendi kültürü diye cevap vermenle de şaşkınlığım katlandı desem yalan olacak , kılıf uydurman lazımdı , uydurdun Teşekkür ederim.

Sana son mesajım olduğunu belirterek devam etmen durumunda ceza almamamız adına MSN'den yazmayı tercih ederim.
    Sanmasınlar yıkıldık, sanmasınlar çöktük, bir başka bahar için, sadece yaprak döktük.

Nesil
    2008
    Yer
    Balıkesir

Quote Originally Posted by futureless View Post
    konuyu araştırma konularındaki özellik yükseltilmesi tartışmalarına çekerek bu tartışmayı dallandırma çaban

.
    Şöyle söyleyeyim;

2) Sadece rakip takım veya futbolcuların yaptıklarıyla ilgileniyor olman mesela ,
    Bu konuyu kimin dallandırma çabasıdır.

Quote Originally Posted by futureless View Post

kılıf uydurman lazımdı , uydurdun

.
    Benim uydurduğum birşey yok. Kendi fikrimi söylediğimde bu fikir senin fikrin ile aynı olmadığı sen bunu yanlış olarak adlandırıp uydurduğumu sanıyorsun. Bana göre neden o şekilde anlaşıldığını belirttim sadece. Önceki mesajımı tekrar okumanı ve insanların fikirlerini kötü şekilde "isimlendirmeyerek" tartışmaya girmeni tavsiye ediyorum.

Görüşümü tekrar söylerek bitireyim. Emre' yi yıllardır tanıyoruz ve sanılanın aksine kendisine karşı nefretim yoktur. İyi bir orta saha oyuncusudur ancak "çirkef" yanını göz ardı edemeyecek kadar da gözlerim açık. Tıpkı Bruce Bowen' ın ne kadar iyi bir defans oyuncusu olduğunu bilmeme rağmen en çirkef oyunculardan biri olduğunu da kabul etmem gibi. Engin' in sözleri yersizdir, yaranmak içindir ANCAK doğruları yansıtmaktadır.

İyi geceler
    Football is simple,but Football Manager is not

Mesaj Yetkileri