Ben döndü diye biliyorum Taylan , ama yanlış hatırlıyorda olabilirim.
Ben döndü diye biliyorum Taylan , ama yanlış hatırlıyorda olabilirim.
Nush İle Uslanmayanı Etmeli TekdirTekdir İle Uslanmayanın Hakkı Kötektir
Döndüyse Sercan'ın yerine forveti çiftleyebilir bence. Çok kaliteli bir sağ açık almazsak sezonun geri kalanında zorlanırız. Maraton uzun çünkü.
Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
Futbolcu Bilgileri
Oyuncu profillerini buraya tıklayarak görebilirsiniz.
Krasic Diyorlar...
Derin bir sessizlikle bekliyoruz o zaman .
Nush İle Uslanmayanı Etmeli TekdirTekdir İle Uslanmayanın Hakkı Kötektir
12 gibi uyandıgımdaiyi bir genç sag açık ve olursa wrestler(necati ateş)
dışında bir forvet görmek istiyorum ünal aysal duy beni
![]()
Krasic Tottenham diyorlar.
eto'o bitmiş.
Rüyamda gördüm. Twitter'da trtspor hesabında Galatasaray Krasic ile anlaştı diye geçiyordu. Bakalım belki çıkabilirde.![]()
Maden gibi Hleb hem de bedava iken kaçırmamak gerekirdi.. 2-3 sene rahat götürür, çok para da talep edeceğini sanmıyorum.. Forvete de Necati alınır, tertemiz takım işte..
Son dakika! : Antalyaspor ile sözleşmesini fesheden Necati Ateş imza için 13:30 uçağı ile İstanbul'a geliyor. / Ntvspor
daha 19 yaşında, düşlerinde özgür dünya...
Necati'yi her ne kadar sevmesem de Sercan'dan iyidir.Bugün oynar mı acaba?
Hleb haddinden fazla bencil oynuyor bence.Yaşlandı da zaten 2-3 sene götüreceğini hiç sanmıyorum.
Sanmıyorum Necati bugün oynamaz...Valla bence iyi oldu yani Sercan'dan iyi bitireceği kesin...Baros dönene kadar oynar en azından sonra da 2. yarı oyuncusu haline gelir...
Mustafa kadro lig için yeterli olduğundan o isimler alınmadı...Gelecek sene Ş.L.'ye gidersek zaten gelir devamı transferlerin...O oyuncular çok yüksek maliyetli biz Ş.L.'ye bi yere gidemeyeceksek niye alalım ki o adamları...
Fatih Hoca Mertan'ı sağ kanada monte edebilir.
Screw you guys, I'm goin' home
"Hoca" sıfatıyla televizyonda konuşanları görüyoruz daha nelerden bihaberler. Sönmüş yıldızlardan, Türkiye'ye emeklilik için gelenlerden, menajer önerisiyle (?) alınanalar dışında gerçekten parlamaya aday, potansiyelli ve yetenekli çocuklar peşinden koştu Fatih Hoca transfer dönemi boyunca. Benim de vurgulamak istediğim buydu.
necati gercek galatasarayli oldugunu bir kez daha gosterdi kontratini fes ederek hayirli olsun sercandan kat kat iyidir.
FCNBLOG ; DEDİKODU | Galatasarayın devre arası transferi için Rennes forması giyen Jires Kembo Ekoko (24, Kanat) ile ilgilendiği iddia ediliyor.
Hocam mesele o işte Necati'yi Fatih Hoca'nın bilerek ve isteyerek aldığını düşünmüyorum ben. Çünkü kendisinin istediği transferlerin hep hangi çizgide olduğu belli.
Necati Ateş: Fatih hocamın bana olan ilgisi, alakası, beni çok istemesi transferimde her şeyin önüne geçti.
Necati Ateş: İnşallah hocamın güvenini sarsacak bir şey yapmam. Bu doğrultuda da başarılı olacağıma inanıyorum.
Necati Ateş: Galatasaray kadrosu çok kaliteli, Türkiye'nin en önemli hocası Galatasaray'ın başında. Mutlaka katkı sağlarım diye düşünüyorum
Necati Ateş: Paranın çok önemi olduğunu düşünmüyorum. Ben yuvama döneceğim, benim için önemli olan buydu.
Necati Ateş: Bazen fedakarlık yapmak gerekiyor. Bu da onlardan biriydi. Bazen maddiyatın çok önemi yok, manevi duygular daha önde geliyor.
Necati Ateş: Yuvama tekrar dönecek olmanın mutluluğu var. Tekrardan Galatasaray formasını giymek benim için çok önemliydi.
Necati Ateş: İnşallah oradaki süreç güzel başlar, inşallah güzel gider. Tek isteğim şu an için orada başarılı olabilmek
necati katkı sağlayabilirde takıma kimleri transfer edicekken kimleri ettik işe bak
Son Dakika: Antalyaspor, Necati Ateş'e karşılık Galatasaray'dan 250 Bin Euro alacağını açıkladı
Antalyaspor, Necati Ateş transferine karşılık, sezon sonunda Aydın Yılmaz veya muadili bir oyuncuyu bedelsiz alacağını da duyurdu.
Yok öyle bir oyuncu
Bu arada Necati için şunu söylemek gerek ki takımdan ayrıldıktan sonra bile ne kadar Galatasaray'ı sevdiğini defalarca dile getirdi. Feldkamp'ın para kazanmak için zorla göndermeye çalıştığı adam bu. Ben severim Mecati'yi. Hele kadroda 90 numaralı formayı giyen bir adam varken açarım kollarımı gitme derim.
Yalnız aklımı karıştıran bir nokta Antalyaspor neden Necati'yi 250 bin Euro'ya yollar. Necati'nin çok daha değerli. 250 bin Euro içinde ne Necati yollanır ne de başkası.
Sezon sonu sözleşmesi bitiyor necati'nin..
Sentugo.
Necati kaç numara giyecek belli oldu mu ?
ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !
Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved
Radyospor'a konuşan Ali Dürüst: Başka bir transfer yapmayacağız. Transfer çalışmalarımız sona erdi.
Sağ kanat belli ; Yiğit.Eboue gelene kadar da Yiğit'in alternatifi Sercan olur.Necati ve Elmander ilk 11 oynar.
Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp