Sayfa 685 / 1204 İlkİlk ... 1855856356756836846856866876957357851185 ... SonSon
20,521 ile 20,550 arası toplam 36115 sonuç

Konu: Galatasaray Transfer Haberleri | Ryan Donk

Nesil
    2007
    Yer
    Bursa

Ben döndü diye biliyorum Taylan , ama yanlış hatırlıyorda olabilirim.
    Nush İle Uslanmayanı Etmeli Tekdir
    Tekdir İle Uslanmayanın Hakkı Kötektir

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Döndüyse Sercan'ın yerine forveti çiftleyebilir bence. Çok kaliteli bir sağ açık almazsak sezonun geri kalanında zorlanırız. Maraton uzun çünkü.
    Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
    Futbolcu Bilgileri
    Oyuncu profillerini buraya tıklayarak görebilirsiniz.

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

Krasic Diyorlar...

Nesil
    2007
    Yer
    Bursa

Derin bir sessizlikle bekliyoruz o zaman .
    Nush İle Uslanmayanı Etmeli Tekdir
    Tekdir İle Uslanmayanın Hakkı Kötektir

Nesil
    2008
    Yer
    ankara

12 gibi uyandıgımda iyi bir genç sag açık ve olursa wrestler(necati ateş) dışında bir forvet görmek istiyorum ünal aysal duy beni

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Krasic Tottenham diyorlar.
    eto'o bitmiş.

Nesil
    2009
    Yer
    Manisa

Rüyamda gördüm. Twitter'da trtspor hesabında Galatasaray Krasic ile anlaştı diye geçiyordu. Bakalım belki çıkabilirde.

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Maden gibi Hleb hem de bedava iken kaçırmamak gerekirdi.. 2-3 sene rahat götürür, çok para da talep edeceğini sanmıyorum.. Forvete de Necati alınır, tertemiz takım işte..

Nesil
    2003
    Yer
    Antalya

Son dakika! : Antalyaspor ile sözleşmesini fesheden Necati Ateş imza için 13:30 uçağı ile İstanbul'a geliyor. / Ntvspor
    daha 19 yaşında, düşlerinde özgür dünya...

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Necati'yi her ne kadar sevmesem de Sercan'dan iyidir.Bugün oynar mı acaba ?

Hleb haddinden fazla bencil oynuyor bence.Yaşlandı da zaten 2-3 sene götüreceğini hiç sanmıyorum.

Nesil
    2010
    Yer
    54 & 34

Sanmıyorum Necati bugün oynamaz...Valla bence iyi oldu yani Sercan'dan iyi bitireceği kesin...Baros dönene kadar oynar en azından sonra da 2. yarı oyuncusu haline gelir...

Nesil
    2007
    Yer
    Zonguldak

Quote Originally Posted by Sirius Black View Post
    Stilic, Assaidi, Shaqiri, Wijnaldum...

Fatih Hoca vizyonunu gerçekten çok genişletmiş. Türkiye standartlarının üzerinde bi' vizyonu var.
    Ee Necati alınınca buda çürümüş mü oldu.Vizyonu gelişmemiş mi diyelim?

Nesil
    2010
    Yer
    54 & 34

Mustafa kadro lig için yeterli olduğundan o isimler alınmadı...Gelecek sene Ş.L.'ye gidersek zaten gelir devamı transferlerin...O oyuncular çok yüksek maliyetli biz Ş.L.'ye bi yere gidemeyeceksek niye alalım ki o adamları...

Nesil
    2006
    Yer
    Ankara

Quote Originally Posted by Trabzonspor View Post
    Ee Necati alınınca buda çürümüş mü oldu.Vizyonu gelişmemiş mi diyelim?
    Fatih Hoca ile yönetim arasındaki transfer gerginliğini bilirken bunları nasıl diyebiliyorsunuz? Fatih Hoca'nın istediği adamın Necati olduğunu mu zannediyorsunuz gerçekten?

Nesil
    2007
    Yer
    Zonguldak

Quote Originally Posted by Fearless Coward View Post
    Mustafa kadro lig için yeterli olduğundan o isimler alınmadı...Gelecek sene Ş.L.'ye gidersek zaten gelir devamı transferlerin...O oyuncular çok yüksek maliyetli biz Ş.L.'ye bi yere gidemeyeceksek niye alalım ki o adamları...
    Adam alma konusuyla alakalı demedim.Oyuncuların isimleriyle vizyon nasıl değişiyor onu çözemedim.Her t.d iyi geleceği olan adamalrla çalışmak ister ama eldeki imkanlar ve mebcut şartlar onlaro farklıl isimlere iter.Vurgulamak istediğim buydu Kaan.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Fatih Hoca Mertan'ı sağ kanada monte edebilir.
    Screw you guys, I'm goin' home

Nesil
    2006
    Yer
    Ankara

Quote Originally Posted by Trabzonspor View Post
    Adam alma konusuyla alakalı demedim.Oyuncuların isimleriyle vizyon nasıl değişiyor onu çözemedim.Her t.d iyi geleceği olan adamalrla çalışmak ister ama eldeki imkanlar ve mebcut şartlar onlaro farklıl isimlere iter.Vurgulamak istediğim buydu Kaan.
    "Hoca" sıfatıyla televizyonda konuşanları görüyoruz daha nelerden bihaberler. Sönmüş yıldızlardan, Türkiye'ye emeklilik için gelenlerden, menajer önerisiyle (?) alınanalar dışında gerçekten parlamaya aday, potansiyelli ve yetenekli çocuklar peşinden koştu Fatih Hoca transfer dönemi boyunca. Benim de vurgulamak istediğim buydu.

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

necati gercek galatasarayli oldugunu bir kez daha gosterdi kontratini fes ederek hayirli olsun sercandan kat kat iyidir.

FCNBLOG ; DEDİKODU | Galatasarayın devre arası transferi için Rennes forması giyen Jires Kembo Ekoko (24, Kanat) ile ilgilendiği iddia ediliyor.

Nesil
    2007
    Yer
    Zonguldak

Quote Originally Posted by Sirius Black View Post
    "Hoca" sıfatıyla televizyonda konuşanları görüyoruz daha nelerden bihaberler. Sönmüş yıldızlardan, Türkiye'ye emeklilik için gelenlerden, menajer önerisiyle (?) alınanalar dışında gerçekten parlamaya aday, potansiyelli ve yetenekli çocuklar peşinden koştu Fatih Hoca transfer dönemi boyunca. Benim de vurgulamak istediğim buydu.
    Madem belli vizyona sahipti neden Necatiyi aldı o zaman.

Nesil
    2006
    Yer
    Ankara

Hocam mesele o işte Necati'yi Fatih Hoca'nın bilerek ve isteyerek aldığını düşünmüyorum ben. Çünkü kendisinin istediği transferlerin hep hangi çizgide olduğu belli.

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

Necati Ateş: Fatih hocamın bana olan ilgisi, alakası, beni çok istemesi transferimde her şeyin önüne geçti.
    Necati Ateş: İnşallah hocamın güvenini sarsacak bir şey yapmam. Bu doğrultuda da başarılı olacağıma inanıyorum.
    Necati Ateş: Galatasaray kadrosu çok kaliteli, Türkiye'nin en önemli hocası Galatasaray'ın başında. Mutlaka katkı sağlarım diye düşünüyorum
    Necati Ateş: Paranın çok önemi olduğunu düşünmüyorum. Ben yuvama döneceğim, benim için önemli olan buydu.
    Necati Ateş: Bazen fedakarlık yapmak gerekiyor. Bu da onlardan biriydi. Bazen maddiyatın çok önemi yok, manevi duygular daha önde geliyor.
    Necati Ateş: Yuvama tekrar dönecek olmanın mutluluğu var. Tekrardan Galatasaray formasını giymek benim için çok önemliydi.
    Necati Ateş: İnşallah oradaki süreç güzel başlar, inşallah güzel gider. Tek isteğim şu an için orada başarılı olabilmek

necati katkı sağlayabilirde takıma kimleri transfer edicekken kimleri ettik işe bak

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

Son Dakika: Antalyaspor, Necati Ateş'e karşılık Galatasaray'dan 250 Bin Euro alacağını açıkladı

Antalyaspor, Necati Ateş transferine karşılık, sezon sonunda Aydın Yılmaz veya muadili bir oyuncuyu bedelsiz alacağını da duyurdu.

Quote Originally Posted by byariff View Post
    Son Dakika: Antalyaspor, Necati Ateş'e karşılık Galatasaray'dan 250 Bin Euro alacağını açıkladı

Antalyaspor, Necati Ateş transferine karşılık, sezon sonunda Aydın Yılmaz veya muadili bir oyuncuyu bedelsiz alacağını da duyurdu.
    Yok öyle bir oyuncu
    Bu arada Necati için şunu söylemek gerek ki takımdan ayrıldıktan sonra bile ne kadar Galatasaray'ı sevdiğini defalarca dile getirdi. Feldkamp'ın para kazanmak için zorla göndermeye çalıştığı adam bu. Ben severim Mecati'yi. Hele kadroda 90 numaralı formayı giyen bir adam varken açarım kollarımı gitme derim.

Nesil
    2009
    Yer
    Manisa

Yalnız aklımı karıştıran bir nokta Antalyaspor neden Necati'yi 250 bin Euro'ya yollar. Necati'nin çok daha değerli. 250 bin Euro içinde ne Necati yollanır ne de başkası.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Sezon sonu sözleşmesi bitiyor necati'nin..
    Sentugo.

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

Necati kaç numara giyecek belli oldu mu ?
    ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !

Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

Radyospor'a konuşan Ali Dürüst: Başka bir transfer yapmayacağız. Transfer çalışmalarımız sona erdi.

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Sağ kanat belli ; Yiğit.Eboue gelene kadar da Yiğit'in alternatifi Sercan olur.Necati ve Elmander ilk 11 oynar.
    Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp

Mesaj Yetkileri