@kalemci transfer için nasıl bir taktik izliyorsun.scout programı kullanmıyorsan paylaşırsan sevinirim.Scout programı kullanmayı ben sevmiyorum.kendim bulmam lazım oyuncuları.
ingiltere dışına scout gönderemiyorum work permit çıkmıyor o yüzden ab vatandaşı olması lazım oyuncuların.öncelikle search kısmında da scouting rangemi bağlı olarak bütün oyuncular çıkmıyor.
Ben u19-020-u21 bakıyorum boşta olan oyuncuları trial olarak takıma katıp denyip sözleşme imzalamaya çalışıyorum.orta sahaya bir hollandalı bir yunanlı oyuncu kattım böylece.Ancak forvet hattında çok büyük sıkıntı yaşıyorum.Efsane Jamil adam'ı alamadım.Forvet konusunda omar komara sanırım ismi buydu bunu aldım premierde çok iş gördü ama npowerda iş yapmadı.defans desen aynı şekilde dökülüyor.Şimdi transfer sezonuna girdim.Bu seozn düşmekten kurtulduk seneye seninde dediğin gibi daha iyi bir araştırma yapayım.Bakalım sonuç değişecek mi
Ülkeler hakkında scouting knowledge'ını yükseltip, kendin arayabilirsin searchten, ben de sevmiyorum ca pa aratarak oyuncu bulmayı. Scoutlarına dikkat et hangi ülkeleri biliyorlar diye.
Bu kariyer senin için antreman olsun , çok iyi kariyerler yada planlar bizi bekliyor Ahmet
Arada kaynamasın eyvallah dostum
Originally Posted by lakin1907
Ülkeler hakkında scouting knowledge'ını yükseltip, kendin arayabilirsin searchten, ben de sevmiyorum ca pa aratarak oyuncu bulmayı. Scoutlarına dikkat et hangi ülkeleri biliyorlar diye.
Ülkerler üzerinde araması pek faydalı olmuyor çünkü permite takılıyor. Benim tavsiyem ingiltere ligini iyi bilen 2-3 scout ile çalışman.