Fatih Terim: "Ben bir çok şey için konuşmuyorum, çok istisnai şeyler olmasa konuşmuyorum sessizlik en güzel sestir duymasını bilen için."

F.Terim: "Sadece hakemler icin genel olarak sessiz kaliyorum. Sessiz kalmaya da devam edecegim"

F.Terim: "Baros'un atilmasini hakeme nasil yoralim? Olan biteni gorup de. Hakeme laf söylemek kolaycilik olur."

FT : "Kazım'a öncelikle teşekkür etmeliyiz, kendisi gitmek istedi gitti. Futbol böyle bir oyundur hepimiz gittik yerimize yenileri geldi."

F.Terim: "Baskanimizin da aciklamasi var TR icin yeter, Avrupa icin de sezon sonunda bakacagiz diye.. "

F.Terim: "Galatasaray transfer konusunda böyle bir strateji cizdi. Varolan oyuncularimiz iyi niyetle mücadele ediyorlar."

F.Terim: "Yigit'ler, Sercan'lar önümüzdeki yillarin oyunculari. Daha tecrube kazanacaklar. Daha cok yollari var önlerinde."

F.Terim: "Necati bugun sahada olsa bazi toplari o yakalasa gol olurdu eminim. Yuvasina geldi, elinden geleni yapacaktir."

F.Terim: "Asiri güven bazen kayiplara yol acabilir. Nasi olsa atariz nasi olasa kazaniriz diye dusunebilir oyuncu. Bunlari da goruyoruz."

F.Terim: "Iddiamizdan kaybolan birsey yok. Amacimiz guzel oyun oynamak. Bundan vazgececek halimiz yok."

F.Terim: "Benim oldugum takimda bu disiplinsizlikler nasil oluyor. Bunu da kendi yanlisim, nerede hatam var diye kendim bakmam lazim"

Fatih Terim: "Baros'un senede 2-3 kez bu hallerine alisigiz biliyoruz. Elmander'e de cok yukleniyoruz. Necati o acidan iyi oldu gelmesi"

KAPTAN Sabri Sarıoğlu: Ömer her maç aynı şeyleri yapıyor ama bir kere ceza almıyor, bir kere uyarı almıyor. Her maç aynı şey.

KAPTAN: Koskoca adam Ömer, ne yaptığını anlamıyorum, amacını da anlamıyorum. Maçtan sonra böyle terbiyesizlikler yapılmaz.