Anket Sonuçlarını Görüntüle: Sonuç ne olur?

Voters
19. You may not vote on this poll
  • Galatasaray kazanır

    14 73.68%
  • Berabere biter

    4 21.05%
  • Antalyaspor kazanır

    1 5.26%
Sayfa 4 / 5 İlkİlk ... 2345 SonSon
91 ile 120 arası toplam 137 sonuç

Konu: [24. Hafta] Galatasaray - Antalyaspor

  1. #91
    Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½
    Yaş
    39
    Mesajlar
    8,683

    Default

    Quote Originally Posted by Nedvedmania View Post
    Fatih Terim gereken uyarıları şu anda yapıyordur. Ama Baroş'un ders alacağına zannetmiyorum. Çünkü bu ilk değil.
    Terim'in maç sonu konuşmasından anlaşılıyordu kızdığı, sakatlığının yanı sıra senede 2-3 kırmızı görme durumu var, Necati bu nedenle önemli transfer dedi.
    "YÜCE ATATÜRK"

  2. #92
    Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul
    Mesajlar
    6,640

    Default

    Baros kasındı da kırmızı kartlık bir durum yoktu bence. Sarı ile geçiştirilmeliydi. Küfür edecek bir oyuncu oldugunu düşünmüyorum. O kadar da amatör degildir yahu
    Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
    Futbolcu Bilgileri
    Oyuncu profillerini buraya tıklayarak görebilirsiniz.

  3. #93
    Nesil
    2006
    Yaş
    34
    Mesajlar
    687

    Default

    Quote Originally Posted by di canio View Post
    Penaltı pozisyonunda Ömer'in itirazı; görebildiğim kadarıyla, Elmander'in Deniz'in aşil tendonuna basması nedeniyleydi. Penaltı atışının tekrarını gösterirken, 1 kez görebildim. Tekrarının göstermedi hiç Lig Tv. Yanlış görmüş de olabilirim.
    Ömer'in itirazını bilmiyorum ama Elmander'in kart alması gerekiyordu.
    http://www.youtube.com/watch?v=RB9lx...ature=youtu.be

    Videonun 46. saniyesinde ne yaptığı tam olarak görülüyor. Hakem çok hatalı karar verdi. Antalyaspor da neden beraberliğe yatmaya çalışıyor anlamıyorum. Bu şekilde beraberliğe yatan takımların yenilmesini istiyorum. Antalyaspor, defansı gayet iyi yaptı ama top onlardayken sadece top çevirmeye çalıştılar.

  4. #94
    Nesil
    2008
    Yer
    Balıkesir
    Yaş
    33
    Mesajlar
    5,459

    Default

    Bizim taraftar barut gibi olmuş yahu Kıvılcımı verse biri şuradan , yakarlar buraları vallaha

    Maça gelirsek eğer;

    Açıkçası topu zor gördüğüm için pek sağlıklı yorum yapamayacağım ama ortada bir futbol olmadığı çok açık. Topu kanatlara atıp kendi çapında eğlenen bir Galatasaray gördüm sahada. Top Engin'e gidiyor Emre' ye gidiyor ama sonuçta elde var sıfır. Melo arada dribbling ile yaklaşıp savunma düzenini bozmaya çalışıyor ama takımda koşmaya mecal yok ki pozisyon üretelim. Bu maçın bence de en beğenilen ismi Semih oldu. Gençliğinin verdiği enerji ve ateş ile maçta çok hareketli ve yararlı oynuyor takım için. Engin topları bol bol ezdi. Emre' nin biraz daha güçlenmesi gerekiyor. Elmander çabalıyor ama yalnız kalıyor. Umarım bu eksiklikler yakında düzelir ve özlediğimiz güzel futbola tekrar geri döneriz
    Football is simple,but Football Manager is not

  5. #95
    Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun
    Yaş
    33
    Mesajlar
    11,543

    Default

    Semih Kaya takımın en iyisiydi. Helal olsun valla ona. Her maç arttırıyor performansını.
    ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !

    Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved

  6. #96
    Nesil
    2011
    Yer
    Madrid
    Mesajlar
    11,116

    Default

    Fatih Terim: "Ben bir çok şey için konuşmuyorum, çok istisnai şeyler olmasa konuşmuyorum sessizlik en güzel sestir duymasını bilen için."

    F.Terim: "Sadece hakemler icin genel olarak sessiz kaliyorum. Sessiz kalmaya da devam edecegim"

    F.Terim: "Baros'un atilmasini hakeme nasil yoralim? Olan biteni gorup de. Hakeme laf söylemek kolaycilik olur."

    FT : "Kazım'a öncelikle teşekkür etmeliyiz, kendisi gitmek istedi gitti. Futbol böyle bir oyundur hepimiz gittik yerimize yenileri geldi."

    F.Terim: "Baskanimizin da aciklamasi var TR icin yeter, Avrupa icin de sezon sonunda bakacagiz diye.. "

    F.Terim: "Galatasaray transfer konusunda böyle bir strateji cizdi. Varolan oyuncularimiz iyi niyetle mücadele ediyorlar."

    F.Terim: "Yigit'ler, Sercan'lar önümüzdeki yillarin oyunculari. Daha tecrube kazanacaklar. Daha cok yollari var önlerinde."

    F.Terim: "Necati bugun sahada olsa bazi toplari o yakalasa gol olurdu eminim. Yuvasina geldi, elinden geleni yapacaktir."

    F.Terim: "Asiri güven bazen kayiplara yol acabilir. Nasi olsa atariz nasi olasa kazaniriz diye dusunebilir oyuncu. Bunlari da goruyoruz."

    F.Terim: "Iddiamizdan kaybolan birsey yok. Amacimiz guzel oyun oynamak. Bundan vazgececek halimiz yok."

    F.Terim: "Benim oldugum takimda bu disiplinsizlikler nasil oluyor. Bunu da kendi yanlisim, nerede hatam var diye kendim bakmam lazim"



    Fatih Terim: "Baros'un senede 2-3 kez bu hallerine alisigiz biliyoruz. Elmander'e de cok yukleniyoruz. Necati o acidan iyi oldu gelmesi"

    KAPTAN Sabri Sarıoğlu: Ömer her maç aynı şeyleri yapıyor ama bir kere ceza almıyor, bir kere uyarı almıyor. Her maç aynı şey.

    KAPTAN: Koskoca adam Ömer, ne yaptığını anlamıyorum, amacını da anlamıyorum. Maçtan sonra böyle terbiyesizlikler yapılmaz.

  7. #97
    Nesil
    2007
    Yer
    Adana
    Yaş
    34
    Mesajlar
    6,566

    Default

    çok gerginsiniz biraz sakin olun
    (/s)

  8. #98
    Nesil
    2010
    Yer
    Rize #53, Mersin #33
    Yaş
    33
    Mesajlar
    1,833

    Default

    Elmander bu sefer bilerek basmış gibi.

  9. #99
    Nesil
    2011
    Yer
    İzmir
    Yaş
    29
    Mesajlar
    13,463

    Default

    Sıkıntımız yok hala 3 puan öndeyiz.Bu kadar moralleri bozmaya gerek yok.Her maç olabilecek şeyler bunlar.Yarın tek umudumuz Fenerbahçe'nin puan kaybetmesini beklemek olacak.Hakeme ona buna şuna saldırarak giden 2 puanı geri getiremeyiz.
    Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp

  10. #100
    Nesil
    2006
    Yer
    DM | MC [izmir]
    Mesajlar
    5,683

    Default



    Bu hava kosullarinda yapilan maclarda her turlu sonuc alinabilir. Surpriz olmadi 1-1. Antalya da hep ters gelmistir GS ye.
    Last edited by meddah : 02.Şubat.2012 at 02:07

  11. #101
    Nesil
    2011
    Yer
    İzmir
    Yaş
    29
    Mesajlar
    13,463

    Default

    Bu arada gelecek pazar derbi var berabere kalmaları da çok güzel olur bizim açımızdan.Dediğim gibi sıkıntımız yok gayet rahat bir pozisyondayız.
    Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp

  12. #102
    Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul
    Yaş
    31
    Mesajlar
    8,557

    Default

    Ömer'in maç sonrasında yaptıkları

    http://www.ligtv.com.tr/VideoHaber/?r=1&hid=106799
    Screw you guys, I'm goin' home

  13. #103
    Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul
    Yaş
    36
    Mesajlar
    6,810

    Default

    Ömer'in yaptığı ayıp bir şey. Yakışmıyor prof. bir futbolcuya.
    FM Gazetesi

  14. #104

    Default

    Prof. felan bu maçta hiç yakışmadı ona bu nedir yahu ama keline kar topu geldi ya içim cıss etti

  15. #105

    Default

    Tasvip edilecek bir davranış değil ama kolay da değil hani. Kendimi onun yerinde düşünüyorum, kesin kırmızı kart görürüm herhalde. Çıkarır kramponu falan atardım o küfürlerin kar toplarının geldiği tribüne

  16. #106
    Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan
    Yaş
    36
    Mesajlar
    9,233

    Default

    Omer bunu hep yapiyor hosunami gidiyor okadar kufur anlamis degilim

  17. #107

    Default

    Sabri harbi 10 numara adam takımıda savunmayı iyi biliyo yalnız

  18. #108
    Nesil
    2007
    Yer
    Bursa
    Mesajlar
    7,745

    Default

    Ben öyle bir Galatasaray istiyorum ki; hakemler inadına art niyetli hatalar yapsa bile, penaltıları ne bileyim gollerimizi vermeseler bile, iyi oynayıp, mücadele ederek, belki çok klişe olacak ama, hakemi de yenecekler. Sonuç olarak, nizami bir gol attık da hakem mi vermedi? Artık inanın sıkıldım böyle şeylerden. Takımda sağ açık da, sol açık da malaasef yok ve sadece transfer dönemini Necati'yi alarak kapadık. Belki de yakaladıgımız 5 puanlık fark bizleri fazla hayal dünyasına itti.
    Last edited by meddah : 02.Şubat.2012 at 05:24 Reason: İmla
    Nush İle Uslanmayanı Etmeli Tekdir
    Tekdir İle Uslanmayanın Hakkı Kötektir

  19. #109
    Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul-Acıbadem
    Mesajlar
    4,277

    Default

    Quote Originally Posted by Spy.94 View Post
    Baros hakemi itti, omuz attı kırmızı yemedi küfür etti diye kırmızı yedi. Saçmalık.




    o kadar açık ve net penaltıyı çalmasaydı devre arasında lisansını alırlardı heralde. Maçı izlemediyseniz gereksiz yere yorum yapmayın lütfen. İzlediysenizde bir kez daha izleyin öyle yorum yapın, tam görememişsiniz orayı demek ki.
    penaltı değil demiyorum ki ben, galatasaray'ı katletmeye niyetli olsa onu da vermezdi diyorum ya da +4 vermezdi. Ha şimdi bu sözler size saçma geliyor olabilir, o zaman da fenerbahçe'nin hakemden dert yandığı maçların başlığına gidin lütfen bin katı yazılıyor çünkü oralarda.
    "İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly

  20. #110
    Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul-Acıbadem
    Mesajlar
    4,277

    Default

    Quote Originally Posted by Ralf View Post
    Ömer'in yaptığı ayıp bir şey. Yakışmıyor prof. bir futbolcuya.
    Kar topu yemese yapacağı yoktu zannediyorum olayın başını kaçırdınız.
    "İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly

  21. #111

    Default

    Yediği sadece bi kartopu.Eboue neler yemişti ..

  22. #112
    Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun
    Yaş
    33
    Mesajlar
    11,543

    Default

    Quote Originally Posted by sananes View Post
    Kar topu yemese yapacağı yoktu zannediyorum olayın başını kaçırdınız.
    Ömer olayı yıllardır süren birşey.
    ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !

    Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved

  23. #113
    Nesil
    2011
    Yer
    Bursa
    Mesajlar
    549

    Default

    Ömeri biliyoruz az çok her maçta yapıyo 36 yaşına gelmiş bide zaten artık böyle şeylerle uğraşması saçma bak yoluna git almışsın 1 puanı Galatasaraydan

  24. #114
    Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan
    Yaş
    36
    Mesajlar
    9,233

    Default

    Galatasaray ile 1-1 berabere kaldıkları maç sonrası tribünlere bakarak kendi etrafında dönmesi nedeniyle Sarı-Kırmızılı taraftarların tepkisini çeken tecrübeli kaleci için maç sonunda Sabri Sarıoğlu ağır ifadeler kullanmıştı.
    "KÜFÜRLERE RAĞMEN MAÇ BOYUNCA SUSTUM"
    "Türk Telekom Arena tribünleri ısınmaya çıktığım andan itibaren bana ağza alınmayacak küfürler etti. Ben bunlar karşısında kafamı bile kaldırmadım. Ne el kol hareketi yaptım ne de ağzımdan kötü bir söz çıktı. Sadece sustum ve işimi yapmaya devam ettim."
    "BİRİSİNİN KAFASINA BİR ŞEY ATARSANIZ, O DA SİZE ATAR"
    "Maç bitmiş, lider takımdan puan almışız. İnsanın içinde bir sevinç olacak tabii ki. Kendi etrafımda dönüyorum ve adım 'Provokatör Ömer' oluyor. Buna çok üzülüyorum. İnsan durduk yerde sinirlenmez. Bir insanın kafasına bir şeyler (kartopu) atarsanız normalde o da sizin kafanıza bir şey atar. Ama benim kimseye bir şey atmışlığım, vurmuşluğum filan yok. Sadece kendi etrafımda döndüm."
    "SABRİ'YE BİR ABİ TAVSİYESİ"
    "Ben Sabri'den bir hayli büyüğüm. Onu severim de. Ama ben 'futbolcu Sabri'yi severim. Bir abisi olarak ona tavsiyem; hep futbolcu olarak kalsın. Amigo gibi röportajlar varmesin."
    "KENDİ ÜLKEMDE NASIL DAVRANACAĞIMI BANA MUSLERA ÖĞRETEMEZ"
    "Muslera'nın el kol hareketleri yaparak üzerime gelmesine rağmen sanki hiçbir şey yapmamış gibi basında onun hakkında bir şey yazılmamasını da anlayamıyorum. Onun yaptığı provokatörlük olmuyor, benimki oluyor. Futbol hayatımda ilk defa bir kaleci üzerime doğru geldi. Kendi ülkemde nasıl davranacağımı bana Muslera öğretemez."

    Omer'den aciklamlar

  25. #115
    Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul
    Yaş
    31
    Mesajlar
    8,557

    Default

    Herkes suçlu bi Ömer masun. Yaptıkları hala aklımızda, sana duyulan nefretin sebebi önceden yaptıkların Ömer.
    Screw you guys, I'm goin' home

  26. #116
    Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul-Acıbadem
    Mesajlar
    4,277

    Default

    Muslera konusu hariç düzgün ve haklı konuşmuş Ömer. Muslera'ya gelince kar topu meselesini görmemiştir,nasıl görsün? Zaten ortada kar topu atılması gibi bir durum olmasa Galatasaray cephesi haklı olurdu.
    "İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly

  27. #117
    Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun
    Yaş
    33
    Mesajlar
    11,543

    Default

    Yine süt dökmüş kedi rolleri.
    ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !

    Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved

  28. #118
    Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye
    Yaş
    33
    Mesajlar
    3,150

    Default

    Musleralar götürsün seni Ömer, yine masum ayakları çekmişsin, bravo..

  29. #119
    Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul
    Mesajlar
    7,520

    Default

    Bu takım 4-4-2'den başka sistemde oynayamıyor. Fatih Terim'in Necati'yi almasının tek sevindiğim yanı bu. İnşallah bu maçtan gereken dersler çıkarılır. Baros 4 sene geçti hala aynı kırmızı kartları görüyorsun. Hakikatten akıl alır gibi değil. Hakeme de gelince 2 tarafa da çok saçma kararlar verdi. Ama ipin ucunu kaçırdığı bir gerçek.

  30. #120

    Default

    Ne kadar garip durum değil mi? Galatasaray 2 puan kaybettiğini düşünürken 1 puan kazandı bu hafta Kar İstanbul takımlarına yaramadı.

Sayfa 4 / 5 İlkİlk ... 2345 SonSon

Mesaj Yetkileri

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •