Quote Originally Posted by Frenzyer View Post
Abi bir kaç maç şansızlık olmuş bunlar olacak şeyler PSV Maçını rahat geçeceğimize inanıyorum Bu arada sezon sonu yada ara transfer döneminde rotasyon için sağ beke bir önerim olacak Romario
Romario'ya bakacağım ama zaten Van der Wiel var, gerçi rotasyon için olabilir.

Quote Originally Posted by canavar77 View Post
Antrenman programını paylaşırmısın?
Merak ettim de
ŞL'de Genk maçıyla zora sokmuşsun şansını ama hiç değilse avrupa liginde gidersin diye düşünüyorum.Başarılar,takipçinim.
Antrenman programını paylaşacağım yakında. Teşekkür ederim.

Quote Originally Posted by Artul View Post
Şimdi dikkat ettim, AZ ligin dibinde resmen. 13. Haftada bu pozisyon oldukça kötü.. Şampiyonluk yarışında bir tek Twente zorlar seni bu gidişle.
Umarım öyle olur ama saçma saçma puan kayıpları yapıyoruz.

Quote Originally Posted by Sirius Black View Post
Fena gitmiyorsun Çağdaş. Sana birkaç önerim olacak dostum.
Kontratı biten oyunculara dikkat et ilk sezonda Luuk de Jong, Alberto Paloschi, Danny da Costa, Mohammed Abu gibi kaliteli çocukları bonservissiz alabilirsin.
Kolbeinn isimli soyadına kurban olduğuma da forma şansını bol bol ver, yüzünü kara çıkarmaz.
Evet, tavsiyeler için sağol. Ben de kendisine Kolbeinn diyorum zaten Sık sık forma şansı buluyor.

Herkese yorumları için teşekkür ederim, tahminleri yanılttığım için üzgünüm.

Eredivisie 14.Hafta [PSV - Ajax]

Yenildik ve hatta ezildik maalesef. Oyunculardaki yorgunluk, belki de biraz da taktiksel hatam bu mağlubiyete neden oldu ama zaten kötü giden bir rakibe puan kaybetmek yakışmadı. Maça iyi başlayan PSV'den 5 dakikada yediğimiz iki golden sonra tahmin edeceğiniz gibi toparlanmak kolay olmadı. Dengelesek de puan çıkaramadık üzgünüz.

Ama işe iyi tarafından bakmak gerekiyor, oyuncularım hızla gelişiyor:

Özellikle Boilesen ve Fischer beni çok mutlu etti, antrenman programını paylaşmada sona yaklaşıyorum.

SIRADA: BARCELONA - AJAX