hocam kariyerin başlığı hak etmiyor.futbolcu fabrikası demişsin ama daha çok futbolculara para saçma fabrikasına döndürmüşsün olayı.
onun dışında herşey güzel.ama trasnferlerde ucuza kaçmak başlığa daha çok yakışırdı.
hocam kariyerin başlığı hak etmiyor.futbolcu fabrikası demişsin ama daha çok futbolculara para saçma fabrikasına döndürmüşsün olayı.
onun dışında herşey güzel.ama trasnferlerde ucuza kaçmak başlığa daha çok yakışırdı.
Sanırım haklısın, bu eleştirini dikkate alıyorum ve bir transfer yaparak tamamlıyorum ara transfer dönemini.
Valla forvet transferinden vazgeçtim. DM'den de vazgeçtim, Mats Rits'i kullanacağım alt yapıdan. Sulejmani'yi de yollamadım. Eriksen'de değişmez 11'im oldu tamamdır.
Teşekkür ederim.
Neyse ki çabuk toparlandık, Porto'yu da eleyerek bu güzel gidişatı taçlandırmak istiyoruz.
Forvetten de vazgeçtim Kolbeinn'den faydalanacağım.
Transfer Özeti
Takımdan Bruno Silva, Eyong Enoh ve van Rhjin ile yollarımızı ayırırken misyonumuza ters düşeceğini düşündüğümden Romario dışında transfer yapmadım. Zaten biz o hakkı Radja Nainggolan'da kullandık. Ki hala daha şüphelerim var doğru bir transfer olup olmadığı konusunda.
Romario, Van der Wiel'in dinleneceği maçlarda oynayacak ve eminim ki önümüzdeki sezonlarda çok daha iyi olacak. Van der Wiel'in olası bir ayrılığında ilk 11'e koyarım zaten.
Eredivisie 19.Hafta [Ajax - FC Groningen]
Yeni taktiğimizle çok rahat bir maç çıkarttık, sezon sonuna kadar böyle gidersek ipi çok rahat göğüsleriz.
Eredivisie 20.Hafta [Heerenveen - Ajax]
Belki de bizim için sezonun en önemli maçıydı. Ligin ilk yarısının bitiminde bize 5 puan fark atan ancak 19.haftada berabere kalınca puan farkını 3'e indirten rakibimiz lider Heerenveen deplasmanına gittik. Harika bir maç çıkardık, defansif anlamda biraz daha iyi olabilseydik her şey daha güzel olurdu ama yine de oynanan oyundan çok memnunum. Bu maçla birlikte liderliği geri alıyoruz.
Eredivisie 21.Hafta [Ajax - Vitesse]
Güçlü rakibimize top göstermeden harika bir galibiyet alıyoruz. Deplasmanlardaki problemi de çözersek çok rahat edeceğiz. Ayrıca Kolbeinn Sigborsson'da harika formunu sürdürüyor ama biraz daha bitirici olsa sanırım çok daha iyi olacak.
Eredivisie 22.Hafta [De Graafschap - Ajax]
Topla oynama bakımından rezil bir maç çıkartmış olsak da kazanmak sevindirici. Deplasmanlardaki oyunumuzu biraz daha geliştirebilirsek sanırım rahat şampiyon olacağız.