1 ile 30 arası toplam 403 sonuç

Konu: FM 2012 Taktik ve Antreman hakkında soru-cevap odası

Hybrid View

Nesil
    2007
    Yer
    Afyonkarahisar

Quote Originally Posted by lakin1907 View Post
    Yine aynı takımımla ilgili bu sefer defansif bir öneri bekliyorum sizden hocam;
    2 tane güçlü fakat yavaş DC var, biri 6larda diğeri 8lerde pace acc. bunlardan birini normal central defender diğerini stopper olarak oynatıyorum, marking zonal ve defans çizgim geride olmasına rağmen ceza sahası dışında top rakipteyken bu DClerden biri ayağında top olan rakibe koşuyor ve doğal olarak boş kalan bölgeye arapası yapıp kaleciyle karşı karşıya kalıyor rakip. Acaba tight marking 'yes' olduğundan mıdır? Nasıl önleyebilirim bu adamın yerinde durmasını?
    Stoper oynattıgın içid önde baskı yapar o oyuncu.

Quote Originally Posted by ForCimbom View Post
    benimki taktik antrenman soru cevap değil de genel bir izlenim olacak. 12.0.4'te şut olayı inanılmaz berbat durumda. finishing'i 20 olan compusure 17-18 olan adamla karşı karşıya kaçırma şovu yapıyorum. daha doğrusu her takımda oluyor. istisnasız her kaleci mükemmel oynuyor. bilmem dikkatinizi çekti mi. şutların gol oranını onlarca kat düşürmüşler. messi bir maçta 5-6 tane karşı karşıya kaçırdı. olacak iş değil.
    evet genelde pozisyonların en fazla % 30'u golle sonuçlanıyor
    Kopan bir ipe düğüm attığınızda, ipin en sağlam yeri o düğüm olur.

Ama ipe her dokunuşunuzda canınızı acıtan yer o düğümdür...

http://www.twitch.tv/nannar_hhc

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by nannar View Post
    Stoper oynattıgın içid önde baskı yapar o oyuncu.
    Hocam öne çıkan oyuncu Central Defender oynayan stopper oynayan değil ama

Bir de frikiklerde bu iyi kafa vuran DClerimi ileri gönderiyorum ama bunu yapınca her frikikte gidiyorlar, sadece tehlikeli yerlerde gitmelerini nasıl sağlayabilirim? Çünkü zaten ağır olan bu adamlar topu kaptırınca geri dönemiyorlar frikiklerden çok kontra yiyorum.

Mesaj Yetkileri