1 ile 30 arası toplam 1036 sonuç

Konu: NEATH FC - Galler'in Kartalları Bu Sezon UEFA Avrupa Ligi'ne @ Sezon 9

Hybrid View

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Rica ederim, ben de bugüne kadar en düşük Southampton'ı almıştım FM 2005'te, onun haricinde tüm serilerde Galatasaray'dan başka klübe nedense gitmedi elim, FM 12'ye de bildiğin gibi Leverkusen'le başladık, ben de 5 üzerinden 3 yıldızlık takımlarla başlamayı seviyorum genellikle.

Nesil
    2008
    Yer
    İSTANBUL

Quote Originally Posted by LeoN48 View Post
    Rica ederim, ben de bugüne kadar en düşük Southampton'ı almıştım FM 2005'te, onun haricinde tüm serilerde Galatasaray'dan başka klübe nedense gitmedi elim, FM 12'ye de bildiğin gibi Leverkusen'le başladık, ben de 5 üzerinden 3 yıldızlık takımlarla başlamayı seviyorum genellikle.
    Bende oyun ilk çıktığı zamanlar ufak bi Fenerbahçe kariyeri yapıyorum ama en fazla 2-3 yıl yapıyorum.Bu sene hiç yapmadım Fenerbahçeyle kariyer , oyunu zaten alalı 1 ay oldu.Türkçe olayındaki SI Games'in sürekli siz alın biz sonra yaparız tavrından dolayı oyunu almamıştım geçen aya kadar ama 2000'den beri oynayınca insan bi yerde yakalıyo FM seni

Nesil
    2008
    Yer
    İSTANBUL

UEFA Avrupa Ligi C Grubu 2.Maç

Frikik golüyle öne geçtim ama daha sonra Stutgart takımı kalitesini gösterdi.Maçta zaten pozisyonum yok

Nesil
    2008
    Yer
    İSTANBUL

Corbett Sports Welsh Premier League 7.Hafta

Mesaj Yetkileri