Sayfa 41 / 220 İlkİlk ... 3139404142435191141 ... SonSon
1,201 ile 1,230 arası toplam 6579 sonuç

Konu: Beşiktaş Sohbet Alanı

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

PFDK "çift sarı karttan" kırmızı kart gören Manuel Fernandes'e 2 maç ceza verdi. Manu fener maçında yok. Helalin var pefedeka. Hakikaten Allah sizi nasıl biliyorsa öyle yapsın başka birşey demiyorum.

Nesil
    2009
    Yer
    Samsun

TFF resmi sitesine göre 1 maç abi.

http://www.tff.org/default.aspx?pageID=246&ftxtID=14431

Nesil
    2003
    Yer
    Antalya

2 maç cezalı Fernandes. 1 maç çift sarı kart-kırmızı karttan, 1 maç ihraç sonrası sportmenliğe aykırı hareketten.

Aynı müsabakada BEŞİKTAŞ A.Ş. sporcusu MANUEL HENRIQUE TAVARES FERNANDES'in, ihraç sonrası sportmenliğe aykırı hareketi nedeniyle takdiren 1 RESMİ MÜSABAKADAN MEN CEZASI ile cezalandırılmasına, Cezanın infazının çift sarı kart görmesi nedeniyle oynamaması gereken ilk müsabakayı takiben başlatılmasına,
    daha 19 yaşında, düşlerinde özgür dünya...

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Çok kötü oldu çok... Bu maç tatil olmasın diye umuyordum ki Fernandes oynasın, ama oda yalan oldu.
    FM Gazetesi

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Haydaaaaa.Hiç iyi olmadı bu.
    So what?
    Saike

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Emeği geçen herkese teşekkürler. 3 ismi var Fernandes'in 3 maç olsun ceza bence.

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

1 maca dusurulur bence.

Nesil
    2003
    Yer
    Antalya

Cezayı verenlerde mi asıl sorun, kart gördükten sonra hakeme saldıranda mı? Fernandes saldırmasa çift sarı karta 2 maç ceza verilmezdi.

Daha once ornekleri oldugu gibi itiraz edilirse eger 1 maca inecektir sanirim.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by di canio View Post
    Cezayı verenlerde mi asıl sorun, kart gördükten sonra hakeme saldıranda mı? Fernandes saldırmasa çift sarı karta 2 maç ceza verilmezdi.
    Olayı seyretmeyen biri gelip şu yorumu okusa Fernandes hakemi tartakladı zanneder abi bırakın bunları allah aşkına ya. Hakem raporunda en ufak bir kötü söz veya sportmenlik dışı hareket rapor etmemişken PFDK neye göre bu cezayı veriyor ? Neden neden neden ? Süper ötesi dudak okuma yöntemleri mi var PFDK'nın ? Veya beden diliyle mi birşeyler yorumluyorlar nedir yani raporda olmayan şeylere göre ceza neden yahu biri bana izah etsin !

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Bilmiyorum dikkatini çekti mi ama bugün Fenerbahçe maçında Cristian son dakikalarda korner direğinde rakip ve direğe karışık bir şekilde tekme attı sert bir şekilde ancak sarı kartı olduğu için hakem oralı bile olmadı. Bazı şeylerde çifte standartın ayarını kaçırmamak lazım.

Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

O ayar çoktan kaçtı atı alan üsküdarı geçti abi boşver..

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Ooooof off ne olacak bizim sonumuz...
    FM Gazetesi

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Şu an konuşulan konuyla alakasız ama Beşiktaş'ın acilen Yıldırım Demirören'den kurtulması lazım. Beşiktaş'tan çok başka şeylerle uğraşan ve Beşiktaş'ı bu kadar borca sürükleyen bir adam Beşiktaş'a kesinlikle yakışmıyor. Kanser gibi resmen.

Nesil
    2009
    Yer
    Tarsus

Hiçbir raporda Fernandes'in kötü bir söz ya da eylemde bulunduğuna dair bir ibare yokken, çift sarı karttan gelen kırmızı karta verilen 2 maç neyin nesidir arkadaş?! İtiraz bekleyenlere de, Y.D.'yi hatırlatıyorum. Bu itirazı yaparsa, başkan dışında birisi yapar. Yoksa 2 maç onaylandığıyla kalır, biz de burda sinir krizleri yaşamaya devam ederiz.

Revolution, biz de tam da onu söylüyorduk. Konuyla alakasız bir yana, konuyla çok alakalı yazdıkların.

Nesil
    2003
    Yer
    Antalya

Quote Originally Posted by anil luque View Post
    Olayı seyretmeyen biri gelip şu yorumu okusa Fernandes hakemi tartakladı zanneder abi bırakın bunları allah aşkına ya. Hakem raporunda en ufak bir kötü söz veya sportmenlik dışı hareket rapor etmemişken PFDK neye göre bu cezayı veriyor ? Neden neden neden ? Süper ötesi dudak okuma yöntemleri mi var PFDK'nın ? Veya beden diliyle mi birşeyler yorumluyorlar nedir yani raporda olmayan şeylere göre ceza neden yahu biri bana izah etsin !
    Benim demek istediğim kartı gören oyuncu, hakemin üzerine hışımla yürüyorsa suç o oyuncudadır, ceza verende değil.

Quote Originally Posted by LaigLeNoiR View Post
    Bilmiyorum dikkatini çekti mi ama bugün Fenerbahçe maçında Cristian son dakikalarda korner direğinde rakip ve direğe karışık bir şekilde tekme attı sert bir şekilde ancak sarı kartı olduğu için hakem oralı bile olmadı. Bazı şeylerde çifte standartın ayarını kaçırmamak lazım.
    Konuyu sen Cristian'a getirirsin, ben başka bir takımın bir futbolcusuna, uzar gider. Olayları kıyas yaparak savunmak çok sağlıklı değil. Çifte standart diye yorumlanan şeyler yaşanacak. Birbirinden farklı hakemler, birbirinden farklı futbolcular, birbirinden farklı pozisyonlar olacak. Çoğunda da birbirinden farklı kararlar çıkacak. Amacınız bu durum üzerinden Cristian ya da Fenerbahçe kollandı demekse ben de Fenerbahçe'nin maruz kaldığı hakem hataları sayabilirim çokça. Tartışmaları "ama o takıma şöyle, ama bu futbolcuya böyle" diye sürdürürsek çıkamayız içinden.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Eyvallah abi şimdi onu diyecektim. Kulüpler Birliği başkanlığına soyundu ve Carvalhal'in ondan daha çok sesi çıkıyor Beşiktaş'ın sıkıntıları hakkında. Tanıdıklarının prim yaptığı bir kulüp oldu Beşiktaş, özellikle altyapıda. Şurada en çok bağırması gereken adam Yıldırım Demirören'ken o fikirleriyle tek başına Türk futbolunu kurtaracağına inanıyor. Beşiktaşlılar'ın en çok birlik olma vakti bugünlerdir bence. Çarşı'dan ben tepki göstermesini beklerdim ama onlarda da sıkıntı var gibi şu sıralar.

Nesil
    2009
    Yer
    Tarsus

Tepki gösterilecekse bu, tüm taraftarlar organize olunarak gösterilir. Olaya sadece çArşı olarak bakmayalım. Bugün, Dişi Kartalların gösterdiği tepki bile artık bu işin önünün alınamayacağına kanıttır bence. Zaten onların yapamadığını İnönü'de oynanacak bir sonraki maçta erkek taraftarlar yapamazsa sıkıntı çok büyük demektir, ki ben öyle bir sıkıntı olacağını düşünmüyorum. Tekerlekli sandalye basketbol maçında bile tepki verilmişti çünkü, bu olaylardan sonra.

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Benim demek istediğim kartı gören oyuncu, hakemin üzerine hışımla yürüyorsa suç o oyuncudadır, ceza verende değil.

Konuyu sen Cristian'a getirirsin, ben başka bir takımın bir futbolcusuna, uzar gider. Olayları kıyas yaparak savunmak çok sağlıklı değil. Çifte standart diye yorumlanan şeyler yaşanacak. Birbirinden farklı hakemler, birbirinden farklı futbolcular, birbirinden farklı pozisyonlar olacak. Çoğunda da birbirinden farklı kararlar çıkacak. Amacınız bu durum üzerinden Cristian ya da Fenerbahçe kollandı demekse ben de Fenerbahçe'nin maruz kaldığı hakem hataları sayabilirim çokça. Tartışmaları "ama o takıma şöyle, ama bu futbolcuya böyle" diye sürdürürsek çıkamayız içinden.
    Orada hakem hata yaptı zaten bence Fernandes'e direkt kırmızı kart vermesi gerekiyordu otomatikman 2 cezadan başlayacaktı ancak çift sarıdan olunca sonra böyle şeyler oluyor.

Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Adamdaki göbeğe bak. Sakatlığı işine gelmiş anlaşılan. Adam kafasına göre yaşıyor hala bazı arkadaşlar bu sorumsuz adamı savunuyor bana. Geçen maçta da söyledim ve uzuuuuun zamandır da söylüyorum. İsterse tüm Beşiktaş'lılar kızsın bana ama bu herif adam olmaz. Dün ne oyuna girerken mutlu görünüyordu ne de kırmızı kart gördükten sonra üzgün göründü. Umursamıyor hiç bir şeyi. Belli ki gitmeyi kafasına koymuş. Dün Rıdvan Dilmen'de söyledi dediklerimin aynısını. Beşiktaş büyük bir kulüptür. Kafasına göre davranamaz hiç kimse. Bu zamana kadar ne futbolcular geldi gitti, sen ise kara bir leke olarak kalacaksın bu kulüpte. Abartıyorsun diyenler olacak belki. Varsın desinler, düşüncem böyle ve değişmeyecek.
    FM Gazetesi

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

FM Gazetesi

Beşiktaş'ın Portekiz'li oyuncusu Fenrandes'in neden 2 maç ceza aldığı ortaya çıktı.

Kayserispor maçında kırmızı kart gören Manuel Fernandes sahayı terk ettikten sonra, soyunma odalarının yolunu tutar. Beşiktaş kulübüne tahsis edilen soyunma odasının kapısına geldiğinde öfkesinden kapıyı tekmeleyen Fernandes, kapıya ufak tefek hasar verir.

Bu olayı kameralarla tespit eden stad müdürü Ahmet Bilor, görüntüleri TFF temsilcisine ulaştırır. Normalde 1 maç ceza alması gereken Fernandes'e saha dışında gelişen bu görüntüler sonrası 2 maç ceza verilir.
    Haber Kaynağı: Haber1903 Özel Haber

Ayrıca Itır Esen'in bir yazısı var, okumanızı öneririm. http://www.haber1903.com/futbol/bask...akale,437.html

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Bu olay cezayı 2 maça çıkartmaya bir neden midir yani? Adam hırsını saha dışında almış. Hakeme tekme tokat dalsa daha mı iyiydi acaba hayret bir şey. Bana çok saçma geldi.
    FM Gazetesi

Nesil
    2003
    Yer
    Antalya

Beşiktaş'ın itirazı Tahkim Kurulunda reddedilmiş, Fernandes'in cezası 2 maç.

Beşiktaş A.Ş 'nin, PFDK'nın 02.02.2012 tarihli ve E. 2011-2012/713, K.2011-2012/851 sayılı kararına karşı yapmış olduğu itiraza ilişkin E.2012/19 numaraya kayıtlı dosyada itirazın süresinde olduğu ve gerekli harcın yatırıldığı görüldü. Yapılan müzakere neticesinde PFDK'nca Beşiktaş AŞ futbolcusu Manuel Henrique TAVARES FERNANDES'İN ihraç sonrası sportmenliğe aykırı hareketi nedeniyle FDT'nin 37/a maddesi uyarınca ceza tayin edilmesi gerekirken PFDK kararında maddi hataya müsteniden FDT m.37/c yazılması neticeye etkili görülmemekle Futbolcuya verilen 1 resmi müsabakadan men cezasına yapılan itirazın reddine kararın oybirliğiyle onanmasına;

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Komik yemin ediyorum komik. Stad müdürü görmüş vesaire olmuş. Şu mübarek günde küfür etmek istemiyorum zaten forum müsaade etmiyor o ayrı. İnşallah Beşiktaş kadar taş düşer yolumuza taş koyanın başına.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Ligimizde Emre Belözoğlu gerçeği varken yok efendim hakemin üstüne hışımla yürümek vs gibi şeyleri geçiniz efenim.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

http://spor.mynet.com/haber/guntekin...ti-video/45801

Helal vallahi Güntekin iyi konuşmuş.
    FM Gazetesi

Nesil
    2003
    Yer
    Antalya

Quote Originally Posted by anil luque View Post
    Ligimizde Emre Belözoğlu gerçeği varken yok efendim hakemin üstüne hışımla yürümek vs gibi şeyleri geçiniz efenim.
    Verilen ceza da o yüzden değilmiş. Önemli olan Emre Belözoğlu sorununu çözmek mi, yoksa ona veriliyor diye herkese taviz verilmesini istemek mi? Emre Belözoğlu'na bir taviz söz konusu. Bunun nedeni nedir? Bunu çözmek daha doğru değil mi? Emre Belözoğlu'nun yokluğunda takım çok kötü oynasa da ben bir Fenerbahçe'li olarak Emre Belözoğlu'nun takımdaki varlığını istemeyen birisiyim. Emre'ye öyle davranılıyor diye bir başka futbolcuya da taviz beklenmesi doğru değil bence. Birçok futbolcuya birçok pozisyonda kart çıkmıyor. Burada hakemlerimizin standartlarının olmaması en büyük sorun. Emre'ye daha fazla müsamaha gösterildiği de bir gerçek. Ama sadece Emre'ye müsamaha gösterilmiyor. Birçok maçta görebilirsiniz benzer hareketleri yapıp ceza almayanları. Fernandez ceza alanlardan olmuş.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Ben kesinlikle hatayı hatayla örtme taraftarı biri değilim. Bu zamana kadar olmadım bundan sonra da asla olmam.

Fernandez ceza alanlardan olmuş.
    Olayı özetleyen nokta bu abi. Elmander direk kırmızı görüyor 1 maça düşüyor. Alex direk kırmızı görüyor 1 maça düşüyor. Bizim oyuncumuz hakem raporunda en ufak bir kötü referans olmadığı halde hırsını kapıdan çıkarttığı için muhterem stad müdürünün katkısıyla hayati önem taşıyan bir Fenerbahçe derbisi öncesi 2 maç ceza alıyor. Yetmiyormuş gibi Tahkim itirazımızı reddediyor.

Vallahi ne diyelim emeği geçenler başını yastığa koyduğunda vicdanıyla herhangi bir sorun yaşamıyorsa helal olsun. Bu renklere gönül veren milyonların hakkı bu dünyada çıkmasa da eninde sonunda yakanıza yapışır unutmayın. BEŞİKTAŞ ağır taştır , altında kalırsın.

Nesil
    2003
    Yer
    Antalya

İyi de Anıl yazdıklarının içinde Fernandes'e dair hiçbirşey yok. Fernandes bunları yapmasa 2 maç ceza alacak mıydı? Sorun bu. Emre yapıyor ceza almıyor. Yapmasa verilmeyen ceza durumu olmayacak. Emre'nin yaptıklarını alkışlarsan, Emre yapmaya devam eder. Ülkemizdeki genel taraftar profiline göre hep hakemler ve federasyon bize karşıdır, başarılı olmamızı istemez. Genel olarak Fenerbahçeliye göre de böyle, Beşiktaşlıya göre de, Galatasaraylıya göre de. Bu düşünceye göre kimi destekliyor hakemler ve federasyon? Bu düşünce nedeniyle çoğu maçta kırmızı kart gören futbolcular kendi taraftarları tarafından alkışlanır, tezahürat yapılır. Futbolcuların geneli için söyleyeyim, tribünleri nasıl arkalarına almaları gerektiğini çok iyi biliyorlar. Fernandes özelinde söylemiyorum bunu. Çevremde de görüyorum, Emre'nin hareketlerinde Emre'den önce hakeme tepki gösterenleri. Futbolcu kızmakta haklı olabilir. Ama hiçbir gerekçe, takım arkadaşlarını yalnız bırakmayı haklı göstermez. İnsandır, bir anda gelişir bazı şeyler. Ne Emre'ninkiler, görebildiğim kadarıyla ne Fernandes'in durumu bir anda olup biten birşey değil. Fenerbahçe maçı öncesi olmasının sizi daha fazla kızdırdığını görüyorum ama hırsız'ın hiç mi suçu yok?

Mesaj Yetkileri