Quote Originally Posted by anil luque View Post
Olayı seyretmeyen biri gelip şu yorumu okusa Fernandes hakemi tartakladı zanneder abi bırakın bunları allah aşkına ya. Hakem raporunda en ufak bir kötü söz veya sportmenlik dışı hareket rapor etmemişken PFDK neye göre bu cezayı veriyor ? Neden neden neden ? Süper ötesi dudak okuma yöntemleri mi var PFDK'nın ? Veya beden diliyle mi birşeyler yorumluyorlar nedir yani raporda olmayan şeylere göre ceza neden yahu biri bana izah etsin !
Benim demek istediğim kartı gören oyuncu, hakemin üzerine hışımla yürüyorsa suç o oyuncudadır, ceza verende değil.

Quote Originally Posted by LaigLeNoiR View Post
Bilmiyorum dikkatini çekti mi ama bugün Fenerbahçe maçında Cristian son dakikalarda korner direğinde rakip ve direğe karışık bir şekilde tekme attı sert bir şekilde ancak sarı kartı olduğu için hakem oralı bile olmadı. Bazı şeylerde çifte standartın ayarını kaçırmamak lazım.
Konuyu sen Cristian'a getirirsin, ben başka bir takımın bir futbolcusuna, uzar gider. Olayları kıyas yaparak savunmak çok sağlıklı değil. Çifte standart diye yorumlanan şeyler yaşanacak. Birbirinden farklı hakemler, birbirinden farklı futbolcular, birbirinden farklı pozisyonlar olacak. Çoğunda da birbirinden farklı kararlar çıkacak. Amacınız bu durum üzerinden Cristian ya da Fenerbahçe kollandı demekse ben de Fenerbahçe'nin maruz kaldığı hakem hataları sayabilirim çokça. Tartışmaları "ama o takıma şöyle, ama bu futbolcuya böyle" diye sürdürürsek çıkamayız içinden.