Galibiyet süper olmuş![]()
Kaiserslautern 3 - 3 FC Bayern
Bundesliga 5. Hafta
- Kaiserslautern'den müthiş bir geri dönüş geldi.
- Wilfried'in yorgunluğu artınca 55. dakikada oyundan çıktı ve 80. dakikada Robben oyuna girene kadar atakta etkili olamadık.
- Çok kötü bir sonuç oldu bizim için, bundan sonra rakibi asla küçümsemeyeceğim.
Kaiserslautern maçı hiç olmamış.
İlk yarı 3-0 maç sonucu 3-3.Nasıl yedin o kadar gol![]()
wilfred iyi fitbolcu
FC Bayern 1 - 1 Olympique Marseille
Şampiyonlar Ligi B Grubu 1. Maç
- Gruptaki en zorlu rakibimizle 85. dakikada yediğimiz golle berabere kaldık.
- Takımda yaşanan kondisyon sorunundan dolayı zaman zaman zorunlu değişiklikler yapmak durumunda kalıyoruz.
- Diğer maçlardan kayıpsız ayrılmamız gerekiyor grubu hdeflediğimiz yerde bitirmek için.
Marsilya maçında şanssızlık olmuş.İyi olacağız en yakın zamanda![]()
FC Bayern 1 - 1 Hannover 96
Bundesliga 6. Hafta
- Bütün maçlarda, rakibimiz geriden gelip beraberliği yakalıyor. Bu duruma sinir olmaya başladım ve takımla bir toplantı yapmayı planlıyorum.
- Mario Gomez ve Manuel Neuer, takım konuşmalarında beni takmıyorlar, aramızda biraz sorunlar olmaya başladı.
- Wilfried, bu sefer etkisizdi.
Gidişat pek iyi değil.
Herta Berlin maçı süper olmuş.Umarım bu galibiyet sıradan bir galibiyet değil de bir galibiyet serisinin başlangıcı olur![]()
2-3 gün girmedik, bi yandaki Almanya ülkesine geçmişsiniz hocam. Geçde olsa başarılar![]()
Gladbach maçı süper olmuş.Ribery iş başında![]()
Nerelerdesiniz hocam, Gladbach galibiyetinden sonra kayboldunuz![]()
HSV 0 - 4 FC Bayern
Bundesliga 9. Hafta
- Sahada 9 kişi kalınca ne yapacağız diye kara kara düşünmeye başlamıştım.
- Ancak bugün 9 kişiyle oynadığımız oyun, 11 kişiyle oynadığımız oyundan kat kat güzeldi.
- Sahada 9 kişi kaldıktan sonra bulduğumuz üst üste pozisyonları gole çevirince böyle bir sonuç ortaya çıktı.
- İşte asıl tarihi biz yazıyoruz bu maçla...
FC Bayern 3 - 0 Werder Bremen
Bundesliga 10. Hafta
- 17. sırada bulunan rakibimize karşı beklenen bir galibiyet alsak da, kaçırdığımız 3 net gol şansını da değerlendirmemiz gerekiyordu.
- Werder Bremen 10 hafta sonunda sadece 4 puan alabildi.
- Bu galibiyetle birlikte Bundesliga'daki yenilmemezlik serisini 9 maça, galibiyet serisini 4 maça çıkardık.
Puan Durumu
- Son haftada önemli rakiplerimizin aldığı puan kayıpları sonucunda 3. sıraya yükseldik ve lider Dortmund ile olan puan farkını 3'e indirdik.
Son haftalarda takım çıkışa geçmiş talihsizlik yaşamadığın sürece zirveyi kovalarsın,yakalarsın ve geçersin, başarılar.
...
Almanya Kupası 3. Tur Eşleşmesi
- Almanya Kupası 3. Tur'daki rakibimiz, Bochum'u uzatmalarda 1-0 yenerek eleyen Union Berlin oldu.
- Çeyrek Final'den önceki son adımda, büyük ihtimalle yine yedeklerle sahaya çıkacağız.