Sayfa 21 / 26 İlkİlk ... 111920212223 ... SonSon
601 ile 630 arası toplam 760 sonuç

Konu: Macera Avrupada devam ediyor , Karsspor'un amacı başarıyı devam ettirmek ( 6. sezon )

Kardeşim valla ne kadar tebrik etsem seni az. Bende Karslıyım ve Kars'ta yaşıyorum başarılarını görünce çok mutlu oldum. Başarılarının devamını dilerim. Ben ilk şampiyonluğumu 2017'de almıştım ama sen biraz hızlıymışsın

Nesil
    2008
    Yer
    İSTANBUL

Başla artık yeni sezona

Nesil
    2009
    Yer
    Ankara

Quote Originally Posted by doqukan036 View Post
    Kardeşim valla ne kadar tebrik etsem seni az. Bende Karslıyım ve Kars'ta yaşıyorum başarılarını görünce çok mutlu oldum. Başarılarının devamını dilerim. Ben ilk şampiyonluğumu 2017'de almıştım ama sen biraz hızlıymışsın
    Çok teşekkür ederim Malum Karsspor şu anda pek iyi gitmiyor bende oyunda bari başarı kazandırayım dedim

Quote Originally Posted by ommix View Post
    Başla artık yeni sezona
    Bu aralar oyuna girememiştim artık gireceğim. Başarıyı devam ettirebilmek için transferlere önem vereceğim o yüzden biraz yavaş ilerleyecek bu aralar sonra hızlancam

Nesil
    2009
    Yer
    Ankara

2015-2016 Sezonu Şampiyonu Karsspor'un teknik direktörü Enes YİĞİT bu akşam %100 Furbol'da Rıdvan Dilmen ve Güntekin Onay'ın sorularını cevaplıyacak

Güntekin Onay : Öncelikle yayınımıza katıldığınız için çok teşekkür ediyoruz

Enes Yiğit : Asıl beni davet ettiğiniz için ben teşekkür ederim

Rıdvan Dilmen : Hocam ilk önce bende geldiğiniz için teşekkür ediyorum. Geçen sene muazzam bir başarı göstererek şampiyon oldunuz. Neler söylemek istersiniz ?

Enes Yiğit : Gerçekten inanılmaz bir başarı. Sadece 21 yıllık bir kulübüz ve süper ligdeki 2. sezonumuzda şampiyon olduk. Daha ne denilebilir ki

Güntekin Onay : Bu başarıyı bekliyor muydunuz ?

Enes Yiğit : İlk sezonumuzda 6. olmuştuk ve Türkiye kupasında da final oynamıştık. Güzel transferler yaptık bu başarılarımızı en azından tekrarlayacağımızı tahmin ediyordum ama çifte kupa beni de şaşırttı.

Güntekin Onay : Peki bu başarıyı neye bağlıyorsunuz ?

Enes Yiğit : Tüm camia olarak başarıya kilitlendik. Oyuncular başarıya inandı. Sezon başında doğru transfer hamleleri yaptık. Kısıtlı bütçeyle yapılabilceklerin en iyisini yaptık

Rıdvan Dİlmen : Bu başarının devam edeceğine inanıyor musunuz ?

Enes Yiğit : Bunu sağlamak için ben ve oyuncularım elimizden gelenin en iyisini yapacağımızın sözünü verebilirim sadece

Rıdvan Dilmen : Bu sezon en beğendiğiniz ve en beğenmediğiniz futbolcularınız ?

Enes Yiğit : Takım olarak çok iyi performans gösterdik ve şampiyon olduk. Ama buradan Will Keane e ve kalecim Silviu Lung JR ye ayrı bir parantez açmam lazım. Keane attığı 26 gollerle Jung da kurtardığı gollerle şampiyonluk için önemli katkılar sağladılar. Ama tekrardan belirtmem lazım tüm takım olarak çok iyi bir performans koyduk. Lamanna ise beklediğim performansın çok altında kaldı. Aslında çok yetenekli bir oyuncu ama lige alışamadı sanırım. Bu sezon ondan daha iyi bir performans bekliyor olacağım

Rıdvan Dilmen : Bu sene transfer politikanız nasıl olacak ?

Tabi ki mevcut oyuncularımızdan daha iyi oyuncular kadromuza katmak istiyoruz. Kadro kalitesini yükseltmemiz lazım. Bunun için çalışmalar yapıyoruz

Güntekin Onay : Transfer çalışmalarınız nasıl gidiyor hocam ?

Enes Yiğit : Şimdilik iyi gidiyor. Aradığımız mevkilere oyuncular bulabiliyoruz. Ama bazen oyuncuları ikna edemiyoruz. Mevcut ekonomik durumumuzdan dolayı. Bu yıl Şampiyonlar liginde oyayacağız kadromuz kaliteli ve bol alternatifli olmak zorunda

Rıdvan Dilmen : Şampiyonlar Ligi demişken. Bu sezon Avrupada ve avrupanın en önemli kupasında mücadele edeceksiniz. Neler söylemek istersiniz ?

Enes Yiğit : Bu hem benim hem de takımım için çok büyük bir tecrübe olacak. Ülkemizi avrupada temsil etmenin gururunu yaşayacağız

Rıdvan Dilmen : Peki amacınız ne olacak avrupa için ?

Enes Yiğit : Bu yıl ilk defa katılacağız. O yüzden öyle büyük bir beklentim yok. Biz elimizden gelenin en iyisini yapmaya çalışacağız. Grubumuza göre belki Euro Cup için mücadele edebiliriz. Bizim bu yılki ilk amacımız Şampiyonlar Liginden gelecek parayla kulübümüzü daha da büyütmek , tesisleşmede ilerlemek

Güntekin Onay : Tesisleşme demişken. Buna çok önem verdiğinizi biliyoruz. Bize çalışmalarınızdan bahseder misiniz ?

İlk yıllarda maddi olarak kötü olduğumuzdan dolayı bir gelişme yaşıyamadık ama son 2 yıldır başkanımızında desteği ile gelişiyoruz. antrenman tesislerimizi geliştiriyoruz , yeni bir stadyumumuz oldu bu yıl. antrenman tesislerimizi 2. kez geliştiriyoruz. Oyuncularımızın daha iyi gelişmesi için ve daha iyi antrenmanlar yapabilmeleri için. Genç tesislerimizi geliştiriyoruz kendi kulübümüzden oyuncularımızı çıkartmak ve onlarla devam edebilmek için. Buradan başkanımıza tüm katkılarından dolayı teşekkür ederim

Güntekin Onay : Karsspor başkanı Muzaffer Sangu ile ilişkiniz nasıl ?

Enes Yiğit : Çok iyi. Bana ilk günden beri güvendi. İsteklerimi imkanlar dahilinde gerçekleştirmeye çalışıyor. Tabi onunda işi kolay değil. küçük bir takımken şimdi lig şampiyonu bir takımız. Ama takımın popülaritesi çok iyi olmadığı için kulübe gelir sağlamakda zorlanıyor ( Bu konuda gerçekten beceriksiz ) Bu yüzden zorlandığımız gerçek ama başkanımız elinden geleni yapmaya çalışıyor. Buradan ona bir kez daha teşekkür etmek istiyorum

Rıdvan Dilmen : Gelecek sezon için hedefiniz neler ?

Enes Yiğit : Başarıların devamı

Güntekin Onay : Yayınımıza katıldığınız ve sorularımızı yanıtladığınız için bir kere daha teşekkür ederiz

Enes Yiğit : Asıl ben teşekkür ederim. Umarım gelecek sene de şampiyon oluruz da yine yayınınıza katılırım

Amma uzun konuşmuşunuz reklam arası yok mu hiç

Nesil
    2009
    Yer
    Ankara

Quote Originally Posted by NikolaiBelinski View Post
    Amma uzun konuşmuşunuz reklam arası yok mu hiç
    hahaha Bunu hiç düşünemedim Aklıma gelmedi ilk başta bir şey yazarken gelmeye başladı sonucunda böyle uzun bir şey çıktı

Nesil
    2008
    Yer
    İSTANBUL

Bırak röportajları da transferlere başla artık.Meşhur mu olcan

Muzaffer Sangu eğer değişmezse işimiz zor gibi. Çünkü biraz daha ilerde yetenekli oyunculara teklif geldiği zaman başkan kabul ediyor size fırsat bırakmadan. Umarım başkan değişir. başarılar.

play off ilk sezon çekiliyor ama sonra çok sıkıcı bir hal alıyor.

Nesil
    2009
    Yer
    Ankara

Quote Originally Posted by ommix View Post
    Bırak röportajları da transferlere başla artık.Meşhur mu olcan
    Ya bırak ilk defa ulusal bir kanalın yayınına çıkmışım azcık konuşayım

Nesil
    2009
    Yer
    Ankara

Muzaffer Sangu eğer değişmezse işimiz zor gibi. Çünkü biraz daha ilerde yetenekli oyunculara teklif geldiği zaman başkan kabul ediyor size fırsat bırakmadan. Umarım başkan değişir. başarılar.
    Öyle bir şey yapsın yüksek maliyetli oyuncular alırım kulüp bir süre sonra ekonomik krize girer başkanda değişir ben sonra yine takımı toplarım

Nesil
    2009
    Yer
    Ankara

Quote Originally Posted by CaTaL View Post
    play off ilk sezon çekiliyor ama sonra çok sıkıcı bir hal alıyor.
    Bir de avrupa maçları olunca hiç çekilmiyor. Maç sayısı arttıkça can sıkıcı hal alıyor dediğin gibi

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Bak sen %100 Futbol'a da katılmış Bu gece Beyaz Show'a da bekleriz
    ...
    http://i.hizliresim.com/eNzXNg.gif

Türkiye'nin En İyi Football Manager Sitesi

Nesil
    2011
    Yer
    Eskişehir

.

Beyaz TV'de Rasim Ozan Kütahyalı ile futbol sohbet(!) daha iyi olacaktır diyorum bırak ntvspor'u falan.

Nesil
    2009
    Yer
    Ankara

Quote Originally Posted by balde_mir_07 View Post
    Bak sen %100 Futbol'a da katılmış Bu gece Beyaz Show'a da bekleriz
    İşimle ilgili ve kaliteli programlara katılıyorum ben. Ama Adriana Lima felan gelirse kesin bende giderim

Quote Originally Posted by wolffather View Post
    .

Beyaz TV'de Rasim Ozan Kütahyalı ile futbol sohbet(!) daha iyi olacaktır diyorum bırak ntvspor'u falan.
    Davet gelirse neden olmasın oraya da giderim

Nesil
    2009
    Yer
    Ankara

Çok zorlu bir maç oldu. Sağ bek oyuncum Deniz sakatlandı ve değişiklik yapmak zorunda kaldım. Yeni transferim Servet Çetin'i sağ beke aldım. Karşısında Arda Turan vardı ve onunla başa çıkamadı yaptığı 2 faul sonrası kırmızı kart gördü. Zaten gerideydik işler zorlaştı bizim için. Galatasaray hep baskılı oynadı. Maçın sonlarına doğru bir gol bulup maçı uzatmalara götürdük. Uzatmalarda da 2 takımın atakları vardı ama sonuç yoktu. İşler penaltıda belli oldu. Türkiye Kupası Final maçında Galatasaray'ı penaltılarla yenen Karsspor Süper Kupayı da Galatasaray'dan penaltılarla aldı

Galatasaray Süper ligde kim varsa toplamış maşallah.

Ama 'Dağ Bek' oyuncun deniz'in sakatlanması kötü olmuş

Nesil
    2009
    Yer
    Ankara

Galatasaray Süper ligde kim varsa toplamış maşallah.

Ama 'Dağ Bek' oyuncun deniz'in sakatlanması kötü olmuş
    Hemen de dalga geç. Maçı kazanmanın sevinciyle yanlış yazmışım Yazım hatası baya yaptım o an yazarken ama yanlış yazınca altı çizili çıkıyor oradan fark edip düzeltiyordum ama "Dağ" da bir kelime olduğu için uyarmadı bende dikkat etmemişim

Dağ bek oyuncum Deniz

Nesil
    2009
    Yer
    Ankara

Quote Originally Posted by leventb12 View Post
    Dağ bek oyuncum Deniz
    Ben gidip Galatasaray'ı yeneyim sizin ilgilendiğiniz şeye bakın

Sezona kupayla başlamamız gayet iyi olmuş hocam, devamı gelir umarım

Nesil
    2009
    Yer
    Ankara

Sezona kupayla başlamamız gayet iyi olmuş hocam, devamı gelir umarım
    Sonunda dalga geçmeyen biri çıktı. Teşekkürler

Nesil
    2009
    Yer
    Ankara

Şampiyonlar Liginde gruplarda mücadele edeceğimiz için £6.17M aldık. İyi para iyi

Nesil
    2009
    Yer
    Ankara

Kulübün finansı ilk defa 10M £ u geçti. 10.8M £ oldu. Kulübün ortalama değeri ise 24.5M £ oldu. Kulüp nereden nereye geldi

Nesil
    2009
    Yer
    Ankara

Şampiyonlar Liginde grubumuz belli oldu. Yorumlarınızı alayım ?

Nesil
    2009
    Yer
    Ankara

Yorum yapacak yok mu ya

Nesil
    2011
    Yer
    Elazığ

Şeker gibi grup.En az 3.lük bekliyorum.

Bence çok zor bir grup, çünkü hiçbir büyük takım yok(Bu hem avantaj hem de dezavantaj). Tahminimce çoğu başarıya aç ve bir kademe sıçramak için gruptan çıkmak istiyorlar. İlk hedef UEFA Avrupa Ligi olmalı diyorum ben, durumlar uygun olursa üst tur yine düşünüleblir.

Edit: Tahminimce çoğu başarıya aç ve bir kademe sıçramak için gruptan çıkmak istiyorlar derken onların kadrolarının senin kadrondan daha üstün olduğunu düşünerek yorum yaptım. Eğer kadronun onlardan daha kaliteli olduğunu düşünüyorsan Avrupa Ligi cepte demektir.

Nesil
    2008
    Yer
    İSTANBUL

Şampiyonlar ligi için kolay grup

Sayfa 21 / 26 İlkİlk ... 111920212223 ... SonSon

Mesaj Yetkileri