1 ile 30 arası toplam 108 sonuç

Konu: Kağıtspor | 3. Sezon [10. Yılda Hedef 2. Lig]

Hybrid View

Nesil
    2008
    Yer
    Samsun

Quote Originally Posted by Giallorossi View Post

5. Hafta [Çarşambaspor]

- Volkan Doğan'ın eksikliğini bu maçta fazlasıyla gördük.
    - DC'yi Kadir Erciyas, DR'yi ise Hüseyin Böyük'ten başkasına vermeyecekmişim, anlaşıldı.
    Benim yokluğumu aratmıyor Çarşamba

6. Hafta [Puan Durumu]

A Grubu
    - Sezon başında "Korkuyorum" dediğim takımların hiç biri ilk beşte bile değil.
    - Bursa Nilüferspor geçen sezon bizim gibi orta sıralarda yer alan bir takımken bu sezon şampiyonluğa oynuyor. Bizimle birlikte ligin flaş ekibi olmaya adaylar.
    - Tokatspor 2 sezon önce 3. Lig'e düşmüş, geçen sezon ligi orta sıralarda tamamlamıştı. Tarsus İY, İstanbulspor gibi takımların olmadığı bir ligde meydanı boş bulmuşlar anlaşılan.

B Grubu
    - Diğer takımları bilmem ama; Keçiörengücü, Menemen Belediye ve Lüleburgaz bu sezon büyük ihtimalle 2. Lig'e çıkmaya oynarlar.
    - Geçen sezon 2. Lig'den düşen Bozüyükspor bu sezon da düşme potasında. Amatöre düşmeseler bari.

C Grubu
    - OYAK Renault, Maltepe ve Altınordu bu sezon büyük ihtimalle 2. Lig'e çıkmaya oynayacaklardır.
    - Darıca Gençlerbirliği için sezon başında şampiyonluğa oynarlar dedim ama şu anda durumları pek iyi değil. Bunlar galiba bana gelince iyi oynuyorlar. :/
    - Kocaelispor geçen sezon ligi orta sıralarda bitirmişti ama maalesef profesyonel liglere elveda diyecek gibi gözüküyor.

Quote Originally Posted by NikolaiBelinski View Post
    Kastamonuspor galibiyeti ile en azından maç kazanma alışkanlığımızı sağlamlaştırmışız.
    Düşmemeye oynayan bir takımı yenelim bi zahmet.

Quote Originally Posted by serdarakyol View Post
    Benim yokluğumu aratmıyor Çarşamba

Mesaj Yetkileri