Boris Rieloff Gitti..!5.0 M€
Originally Posted by DadasTrobzonLee Boris Rieloff Gitti..!5.0 M€ Şu SS'ta niye hem Chievo hem de City kontrolun altında gözüküyor cidden merak ettim ?
Originally Posted by mertayasava Şu SS'ta niye hem Chievo hem de City kontrolun altında gözüküyor cidden merak ettim ? Kardeş sen yanlış görmüşsün, o oyuncunun profili. Sol üst tarafta arkadaşın adının yanında sadece Chievo yazıyor bakarsan.
Originally Posted by HeracLes Kardeş sen yanlış görmüşsün, o oyuncunun profili. Sol üst tarafta arkadaşın adının yanında sadece Chievo yazıyor bakarsan. Oyuncunun geçmişindeki kulüplere baktığında hem Chievo'nun hem de City'nin mavi renkle yazıldığını yanlış gördüğümü sanmıyorum.
Originally Posted by mertayasava Oyuncunun geçmişindeki kulüplere baktığında hem Chievo'nun hem de City'nin mavi renkle yazıldığını yanlış gördüğümü sanmıyorum. Doğru ben orayı görmemişim.
Originally Posted by mertayasava Şu SS'ta niye hem Chievo hem de City kontrolun altında gözüküyor cidden merak ettim ? Eğer İki Kişi Olsa O Devam Yazısının Orada 2 yada Kaç Menejer Varsa O Yazardı.
Forum Rules