Sayfa 6 / 8 İlkİlk ... 45678 SonSon
151 ile 180 arası toplam 224 sonuç

Konu: [12.0.0] Semih Kaya

Nesil
    2006
    Yer
    Istanbul

Quote Originally Posted by Nocna Mora View Post
    Konsantrasyon eksikliginden degilde decisions eksikliginden kaynaklanıyor bence. -8 ile -9 ortasında olmalı . Set PA olabilir. 165 mesela. 125-130 CA ile yansıtılabilir..
    130 ca için daha erken O seviyeye gelecektir ama daha değil 165 pa ise hiç gerçekçi olmaz! Maksimum 150 civarları olabilir. Zaten bu seviye de Türkiye standartlarının oldukça üstünde bir seviye.

Nesil
    2006
    Yer
    Ankara

120-125 civarı ca 145-150 civarı pa verilecek sanırım.

son haftalardaki performansi dusuk bence

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Neye göre ?
    Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

Quote Originally Posted by comando77 View Post
    son haftalardaki performansi dusuk bence
    bencede serdar kat kat kat iyi

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

egemen 140 serdar kesimal 147 serdar aziz 140 civarı semih kaya o oyunculara yakınmı

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Semih Ca olarak o düzeylere zaten ulaşamaz ama Pa olarak ulaşabilir.

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Ulaşamaz dediğim 12.3 ve FM 13 için

Nesil
    2006
    Yer
    Istanbul

Quote Originally Posted by Sirius Black View Post
    120-125 civarı ca 145-150 civarı pa verilecek sanırım.

Çok fazla kişinin itiraz etmeyeceği makul bir pa verildi

Nesil
    2009
    Yer
    Istanbul

Semih bugu gidişle 150 ca'ya bile ulaşabilir. Antalyaspor maçında bir sağ bekte bi solda bi ortada bir ortasahada heryerde müdehalesi vardı. Sabri'nin açıklarını kapattı gladyatör gibi adeta.
    Steam: briannn07
    PS4: Swoldern

Nesil
    2006
    Yer
    Ankara

Quote Originally Posted by Prowler84 View Post
    Çok fazla kişinin itiraz etmeyeceği makul bir pa verildi
    Merak ettim.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Önder HOCA View Post
    egemen 140 serdar kesimal 147 serdar aziz 140 civarı semih kaya o oyunculara yakınmı
    Serdar Kesimal ve Serdar Aziz'den şu an çok çok daha iyi. Gelecekte artık ne olur bilemiyorum.

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Quote Originally Posted by Night_Mare17 View Post
    Serdar Kesimal ve Serdar Aziz'den şu an çok çok daha iyi. Gelecekte artık ne olur bilemiyorum.
    mental olarak bence cok gerıde

Nesil
    2009
    Yer
    Istanbul

Serdar Kesimal'a göre geride evet fakat takdir edersinz ki bu çocuk daha bu sene A takımda oynamaya başladı. Serdar Kesimal 3 yıldır oynuyor

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul

Tahminim -8 pa verildiği yönünde. Araştırmacıların açıklamalarından bunu çıkardım.

Quote Originally Posted by Night_Mare17 View Post
    kusura bakmayin ama herkesin gorusu farkli olabilir ama Aziz ve Kesimal'den iyi mi?

Kesimal'den iyi olmadigi net bir sekilde belli. Serdar'da bir defansi da arayacagin her ozellik var nerdeyse.

Serdar Aziz ise cok iyi bir defansi. Son zamanlarda sag bek'te oynuyor. Eger Bursa'dan ayrilmayi isteseydi suan gs'de olacakti. Buyuk ihtimalle de Semih'i kesecekti

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Serdar Kesimal ve Serdar Aziz isimlerini biz ortaya atmadık.Gelip o isimleri telaffuz eden sensin.Serdar Kesimal'dan kötü olduğu aşikar ama Serdar Aziz kadar iyi bir oyuncu olduğunu düşünüyorum Semih'in.Sana bir soru sormuştum.Son haftalardaki performansı düşük demiştin.Bende neye göre demiştim.Yine soruyorum neye göre ?

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Şimdiden bahsetmiyorum yaklaşık bir ay önce yine aynı tartışma olmuştu.Orada yine Serdar vardı.İkiside..

Nesil
    2009
    Yer
    Istanbul

kusura bakmayin ama herkesin gorusu farkli olabilir ama Aziz ve Kesimal'den iyi mi?

Kesimal'den iyi olmadigi net bir sekilde belli. Serdar'da bir defansi da arayacagin her ozellik var nerdeyse.

Serdar Aziz ise cok iyi bir defansi. Son zamanlarda sag bek'te oynuyor. Eger Bursa'dan ayrilmayi isteseydi suan gs'de olacakti. Buyuk ihtimalle de Semih'i kesecekti

Fizik ve top kapması iyi değil mesela. İyi oyunculara karşı aksıyor Serdar Kesimal

Nesil
    2008
    Yer
    Balıkesir

Yamadan sonra yine ilk 11' de Semih' i oynatamayacağız çünkü. Gerçekte decisions özelliği düşük olduğu için zamanlama hataları yapıyor ama bunları ceza sahası dışında yapıyor. Oyunda ise bu özellik her yerde geçerli olduğu için. Gereksiz penaltı yapabilir, kart görebilir. Yine aynı şekilde gol veya goller yememize sebep olabilir. Decisions özelliği bence oyunun en önemli özelliklerinde ilk 5'te bulunuyor. Ancak Semih'te bu maalesef genç olduğundan dolayı düşük.
    Football is simple,but Football Manager is not

Nesil
    2009
    Yer
    Istanbul

Gökhan Zan'dan düşük değil 9 ve ya 10 verilebilir decisions'a . Semih'de eksik gördüğüm özellikler balance, decisions ve decisions. Soğukkanlılık, sezme, azim, jumping, top kapma, pas, cesaret, hırs, profesyonellik, agresiflik onu ön plana çıkaran özellikler. bu özelliklerin yüksek olması lazım

Nesil
    2009
    Yer
    Istanbul

Kısacassı izlediğim kadarıyla böyle bir profil yaptım

balance ve decisions semihin en önemli eksiklerinden ikisi. balance 11 şimdilik iyi. ikiside düşük olursa gerçek dışı bir profil olur. sürekli adam kaçırır. dirtnies 14 olduğu için arkadan müdehalerde falan çok kırmızı kart yer saç baş yoldurur oyunda. natural fitness bence 17 olmalı cünkü bu kadar sakatlıktan cıkıpta yola devam eden, her maç üstüne koyan ve performansını her maça çıkaran bir oyuncu.

Nesil
    2008
    Yer
    istanbul

120 ca 150 pa dan fazlası abartı olur....

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Serdar'da her özellik var fakat yeterli değil. Çok amatörce oynuyor Serdar'da olan özelliklerin hepsi Semih'de de var ve bence daha soğukkanlı ve daha profesyonel.

Nesil
    2006
    Yer
    Samsun

semihi çok küçümsüyorsunuz.milli takımda oynayacak.adam türkiyenin en iyi stoperi konumuna gelecek.hatta yolu yarıladı bile.derbi maçlarda çıktı görevini fazlasıyla yaptı.avrupada bu standartlarda bir topçu görseniz hemen derdiniz puyol gibi olur diye.semih barce altyapısından yada bayern altyapısından çıksa acaba profili nasıl olurdu çok merak ediyorum.umarım araştırmacılarımız ilk 11'de rahat oynayabileceği bir profil çıkartmıştır.

Nesil
    2009
    Yer
    Istanbul

Myres doğru söylüyor gerçekten küçümsenecek gibi değil. O geldiğinden beri 11 maç ne iç sahada ne dış sahada gol yemedik. defansa dinanizm geldi ujfalusi ile birlikte.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Yukarıdaki arkadaşa katılıyorum . Semih Galatasaray'da değilde onun ayarında bir Avrupa takımından cıkmıs olsaydı mesela çok yüksek PA ile sürülürdü oyuna. Rahat 160-165 yani. Bu kadar korkak davranmadaki amaç ne anlayamıyorum acıkcası. Araştırmayı evet çok iyi buluyorum fakat genç oyunculara PA verme konusunda sıkıntımız var bence. Tamam CM yapımında hatalar yapıldı İrfan Başaran, Cafercan Aksu abartıldı ama olsun yani hatalardan ders alındı bi kere. Olaya CA açısından bakmamak gerek. Hazırlanacak olan profilde atıyorum Marking 14 oldu diyelim. 160 PA ile bu özelligini 17ye çıkarabilir demektir, cıkaramaz mı ? Rahatça çıkarır ki çıkaracak. Her geçen gün üstüne koyuyor. Kimse sizi öldürmez 165 verdiniz diye. Sonucta tahmin ve tahminlerde çekimserlik beni fazlasıyla üzüyor hele Semih gibi disiplinli bir oyuncu söz konusuysa..
    Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
    Futbolcu Bilgileri
    Oyuncu profillerini buraya tıklayarak görebilirsiniz.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Marking'i 17ye çıkması demek dünyanın en iyi oyuncularından olması demek. Bence bu konuda sıkıntılarınız var. Semih Türkiye çapında çok iyi bir oyuncu olacak görüntüsü veriyor. Buna göre davranmak lazım. Evet Bayern'de Badstuber bir sezon oynadı ertesi sene özellikleri muhteşem oldu, adam süper oldu bir anda. Bu olaydan dolayı ben de biraz sinir oluyorum. Ama 160 PA verilmez Semih'e, cidden verilmez.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Oyun içinde o PA'ya ulaşması en az 3 sene alacaktır. 3 sene içerisinde Semih'in çok büyük bir klübe gitme olasılıgı bulunuyor. Yani neden olmasın diyorum.
    Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
    Futbolcu Bilgileri
    Oyuncu profillerini buraya tıklayarak görebilirsiniz.

120-125 ca 150 pa verilmesi gerekir diye düşünüyorum

Sayfa 6 / 8 İlkİlk ... 45678 SonSon

Mesaj Yetkileri