1 ile 30 arası toplam 323 sonuç

Konu: Ş.İ -Çarşambaspor & Nijerya- Hem Süper Lig'de Hem UEFA'da Hem Afirka'da (Sezon 4)

Hybrid View

Brondby tabiki zor bir ekip ama şansımız var karyerini takip ediyorum gerçekten büyük bir başarı 2 kulvar atladın takımla efsane olmuşsundur birde keşke Samsunspor'umuz Süper Ligde olsaydı güzel olacaktı neyse ha aklıma gelmişken daha transfer yapmayacakmısınız ? Bence yeterli değil

Nesil
    2008
    Yer
    İSTANBUL

Tebrikler.Özellikle Uefa'ya gitmen büyük başarı

Nesil
    2008
    Yer
    Samsun

Quote Originally Posted by AndreLuizBahia3 View Post
    Brondby tabiki zor bir ekip ama şansımız var karyerini takip ediyorum gerçekten büyük bir başarı 2 kulvar atladın takımla efsane olmuşsundur birde keşke Samsunspor'umuz Süper Ligde olsaydı güzel olacaktı neyse ha aklıma gelmişken daha transfer yapmayacakmısınız ? Bence yeterli değil
    UEFA'ya gitmem sahiden büyük bir şans. Kolay rakipler geldi karşıma kupada. Trabzonspor'un Şampiyonlar ligine gitmesiyle bu şansı yakaladık. 1 tane ortasaha arıyorum takıma ama istediğim düzeyde bir oyuncu daha bulamadım. Transfer dönemi bitmeden sorunu halletmeye çalışacağım. Bir tane daha forvet transferi yaptım onu da şimdi paylaşacağım. Samsunspor asansör takım oldu yine. Çıkıyor iniyor durmadan

Quote Originally Posted by ommix View Post
    Tebrikler.Özellikle Uefa'ya gitmen büyük başarı
    Teşekkürler. Dediğim gibi çok büyük şans UEFA'ya gitmem

Victor Frimpong

Mesaj Yetkileri