1 ile 30 arası toplam 1036 sonuç

Konu: NEATH FC - Galler'in Kartalları Bu Sezon UEFA Avrupa Ligi'ne @ Sezon 9

Hybrid View

Nesil
    2008
    Yer
    İSTANBUL

Quote Originally Posted by LeoN48 View Post
    Valla ben Moskova maçlarından en fazla 3 puan almanı bekliyordum ama gerçekten dediğin gibi Galler tarihine geçer bu galibiyetler.. Galatasaray'ın 90'lı yılların 2. yarısında kıçıkırık İsviçre, Avusturya ya da Moldova takımlarını elediğinde oluşan kıvama gelmişsin. Buna göre 3-4 seneye kalmaz UEFA'yı alıcan gibi görünüyor İlk 2 için Braga maçından puan çıkarman çok önemli.. Bekliyorum maçları.
    UEFA'yı almak çok zor.6.senemde ilk galibiyetimi aldım UEFA'yı almam kaç seneyi bulur düşün Benim hedefim çeyrek final.O da kaç sene sonra gelir veya gelir mi orası meçhul.Zaten çeyrek finale falan çıkarsam bi sonraki sene aynı başarıyı gösteremessem basarım istifayı geçerim yeni bi maceraya

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Quote Originally Posted by ommix View Post
    UEFA'yı almak çok zor.6.senemde ilk galibiyetimi aldım UEFA'yı almam kaç seneyi bulur düşün Benim hedefim çeyrek final.O da kaç sene sonra gelir veya gelir mi orası meçhul.Zaten çeyrek finale falan çıkarsam bi sonraki sene aynı başarıyı gösteremessem basarım istifayı geçerim yeni bi maceraya
    Aslında Şampiyonlar Ligi gruplarına girebilseydin bu süre zarfını ekonomik anlamda azaltabilirdi. Bende öyle olmuştu. Bir de ilerleyen sezonlarda piyasada kaynayan regenler. Onlar böyle ligler için bulunmaz hint kumaşı ama senin oyunda yabancı sorunu var. Bu da bir engel. Şartlar gerçektende zor. Ya sabır edeceksin ya da ceketini alıp gideceksin (:
    ...
    http://i.hizliresim.com/eNzXNg.gif

Türkiye'nin En İyi Football Manager Sitesi

Nesil
    2008
    Yer
    İSTANBUL

Quote Originally Posted by balde_mir_07 View Post
    Aslında Şampiyonlar Ligi gruplarına girebilseydin bu süre zarfını ekonomik anlamda azaltabilirdi. Bende öyle olmuştu. Bir de ilerleyen sezonlarda piyasada kaynayan regenler. Onlar böyle ligler için bulunmaz hint kumaşı ama senin oyunda yabancı sorunu var. Bu da bir engel. Şartlar gerçektende zor. Ya sabır edeceksin ya da ceketini alıp gideceksin (:
    Sorma ya şu yabancı olayını.2 tane Ukraynalı regen buldum anlaştım oyuncularla da fakat milli takımda oynamadıkları için transfer gerçekleşmiyor.Ama oyunu oynanır kılan sebeplerden birisi de bu bence.Her ne kadar şikayet etsemde memnunum

Mesaj Yetkileri