Sayfa 19 / 35 İlkİlk ... 9171819202129 ... SonSon
541 ile 570 arası toplam 1036 sonuç

Konu: NEATH FC - Galler'in Kartalları Bu Sezon UEFA Avrupa Ligi'ne @ Sezon 9

enazından braga ile berabere kalaydın çıkma şansın baya yükselirdi olympiakos maçıda beraberlikde tutusan 2 puan cepde olurdu

Nesil
    2008
    Yer
    İSTANBUL

Corbett Sports Welsh Premier League 7.Hafta

Nesil
    2008
    Yer
    İSTANBUL

Quote Originally Posted by Gratel View Post
    enazından braga ile berabere kalaydın çıkma şansın baya yükselirdi olympiakos maçıda beraberlikde tutusan 2 puan cepde olurdu
    Çıkma ümidim yok gruptanAma 2-2'den sonra maçı kaybetmek üzücü oldu baya.Amacım daha öncede söylediğim gibi geçen sene aldığım 2 puanın üstünde puan almak.Gruptan çıkmam için daha en az 2-3 sezon var

Quote Originally Posted by ommix View Post
    Çıkma ümidim yok gruptanAma 2-2'den sonra maçı kaybetmek üzücü oldu baya.Amacım daha öncede söylediğim gibi geçen sene aldığım 2 puanın üstünde puan almak.Gruptan çıkmam için daha en az 2-3 sezon var
    tabi zamanla çıkma şansın yükselicek grupdan çıkmak için biyerden bakdıgında ligden bi takımla 2 puan almakda kücükdeolsa bi başarı sayılır

Nesil
    2008
    Yer
    İSTANBUL

Corbett Sports Welsh Premier League 8.Hafta

Nesil
    2008
    Yer
    İSTANBUL

UEFA Avrupa Ligi J Grubu 3.Maç

Ve NEATH FC , UEFA Avrupa Ligi'nde ilk galibiyetini alıyor.24.dakikada Hollandalı oyuncu Brack takımını penaltı golüyle öne geçirdi.Bu dakikadan sonra maç sonun kadar Rus temsilcisi etkiliydi.Ev sahibinin duran toplar ve kontralarda 2-3 net pozisyonu vardı ama rakip kaleci izin vermedi.Maç tek golle bitti.Galler futbol tarihi açısından çok önemli bir gün.

Helal olsun Pozisyon olarak da ezmişiz. Chermiti'yi durdurabilseydik iyiydi.

Nesil
    2008
    Yer
    İSTANBUL

Quote Originally Posted by EndoplazmiK RetikuluM View Post
    Helal olsun Pozisyon olarak da ezmişiz. Chermiti'yi durdurabilseydik iyiydi.
    2. maçta durdurcaz inşallah

Nesil
    2008
    Yer
    İSTANBUL

Loosemores League Cup Çeyrek Final Mücadelesi

Nesil
    2009
    Yer
    Ankara

Ligde felan diycek bir şey yok onların skoruna bakmıyorum artık ama avrupa ligine daha iyi başlangıç yapmış olsaydın daha iyi olurdu

Nesil
    2008
    Yer
    İSTANBUL

Corbett Sports Welsh Premier League 9.Hafta

Nesil
    2008
    Yer
    İSTANBUL

UEFA Avrupa Ligi J Grubu 4.Maç

Neath deplasmanda da kazandı!!Galler takımı adını Avrupaya bir kez daha duyurdu.Maçtan önce rahat galibiyet bekleyen Ruslar adeta şoka uğradı.Süper bi skor süper...

Nesil
    2008
    Yer
    İSTANBUL

Vay be bugünleri de gördük

UEFA Avrupa Ligi J Grubu 3.Maç

Ve NEATH FC , UEFA Avrupa Ligi'nde ilk galibiyetini alıyor.24.dakikada Hollandalı oyuncu Brack takımını penaltı golüyle öne geçirdi.Bu dakikadan sonra maç sonun kadar Rus temsilcisi etkiliydi.Ev sahibinin duran toplar ve kontralarda 2-3 net pozisyonu vardı ama rakip kaleci izin vermedi.Maç tek golle bitti.Galler futbol tarihi açısından çok önemli bir gün.
    bendedim 2puandan fazla alırsın diye 3 puan cepde bile

Nesil
    2009
    Yer
    Ankara

Bunu görmek bile güzel ama son 2 maçın önemli rakiplerle. Merakla bekliyorum

Nesil
    2008
    Yer
    İSTANBUL

Quote Originally Posted by entolik View Post
    Bunu görmek bile güzel ama son 2 maçın önemli rakiplerle. Merakla bekliyorum
    Daha bekliycez yatıyorum çünkü.Yarına kısmetse

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Valla ben Moskova maçlarından en fazla 3 puan almanı bekliyordum ama gerçekten dediğin gibi Galler tarihine geçer bu galibiyetler.. Galatasaray'ın 90'lı yılların 2. yarısında kıçıkırık İsviçre, Avusturya ya da Moldova takımlarını elediğinde oluşan kıvama gelmişsin. Buna göre 3-4 seneye kalmaz UEFA'yı alıcan gibi görünüyor İlk 2 için Braga maçından puan çıkarman çok önemli.. Bekliyorum maçları.

Nesil
    2008
    Yer
    İSTANBUL

Quote Originally Posted by LeoN48 View Post
    Valla ben Moskova maçlarından en fazla 3 puan almanı bekliyordum ama gerçekten dediğin gibi Galler tarihine geçer bu galibiyetler.. Galatasaray'ın 90'lı yılların 2. yarısında kıçıkırık İsviçre, Avusturya ya da Moldova takımlarını elediğinde oluşan kıvama gelmişsin. Buna göre 3-4 seneye kalmaz UEFA'yı alıcan gibi görünüyor İlk 2 için Braga maçından puan çıkarman çok önemli.. Bekliyorum maçları.
    UEFA'yı almak çok zor.6.senemde ilk galibiyetimi aldım UEFA'yı almam kaç seneyi bulur düşün Benim hedefim çeyrek final.O da kaç sene sonra gelir veya gelir mi orası meçhul.Zaten çeyrek finale falan çıkarsam bi sonraki sene aynı başarıyı gösteremessem basarım istifayı geçerim yeni bi maceraya

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

UEFA'yı almak çok zor.6.senemde ilk galibiyetimi aldım UEFA'yı almam kaç seneyi bulur düşün Benim hedefim çeyrek final.O da kaç sene sonra gelir veya gelir mi orası meçhul.Zaten çeyrek finale falan çıkarsam bi sonraki sene aynı başarıyı gösteremessem basarım istifayı geçerim yeni bi maceraya
    Aslında Şampiyonlar Ligi gruplarına girebilseydin bu süre zarfını ekonomik anlamda azaltabilirdi. Bende öyle olmuştu. Bir de ilerleyen sezonlarda piyasada kaynayan regenler. Onlar böyle ligler için bulunmaz hint kumaşı ama senin oyunda yabancı sorunu var. Bu da bir engel. Şartlar gerçektende zor. Ya sabır edeceksin ya da ceketini alıp gideceksin (:
    ...
    http://i.hizliresim.com/eNzXNg.gif

Türkiye'nin En İyi Football Manager Sitesi

Nesil
    2008
    Yer
    İSTANBUL

Quote Originally Posted by balde_mir_07 View Post
    Aslında Şampiyonlar Ligi gruplarına girebilseydin bu süre zarfını ekonomik anlamda azaltabilirdi. Bende öyle olmuştu. Bir de ilerleyen sezonlarda piyasada kaynayan regenler. Onlar böyle ligler için bulunmaz hint kumaşı ama senin oyunda yabancı sorunu var. Bu da bir engel. Şartlar gerçektende zor. Ya sabır edeceksin ya da ceketini alıp gideceksin (:
    Sorma ya şu yabancı olayını.2 tane Ukraynalı regen buldum anlaştım oyuncularla da fakat milli takımda oynamadıkları için transfer gerçekleşmiyor.Ama oyunu oynanır kılan sebeplerden birisi de bu bence.Her ne kadar şikayet etsemde memnunum

Nesil
    2010
    Yer
    54 & 34

Valla süper gidiyorsun...Gruptan çıkarsan bile başarı olur 2 maç kalmış zaten bunu başarabilecek güçtesin...

Full defans yapalım 0-0 bitse bile kar sonuçta

Nesil
    2008
    Yer
    İSTANBUL

Quote Originally Posted by EndoplazmiK RetikuluM View Post
    Full defans yapalım 0-0 bitse bile kar sonuçta
    Hiç bana uymaz full defans Maça başlarken genelde atak başlıyorum ama UEFA'da zor maçlarda 5 dk olmadan kontrollü oyuna geçiyorum eğer ilk dakikalarda pozisyon yersek Gol yiyeceğimiz kesin zaten

Nesil
    2008
    Yer
    İSTANBUL

Chamberlain Milli Takımda!!

Bu sezon başında Neath'in ezeli rakibi TNS'den kadrosuna kattığı Elliott Chamberlain Galler milli takımı teknik patronu Kenny Jacket tarafından Litvanya ve Ukrayna ile oynayacakları hazırlık maçlarının kadrosuna çağırıldı.Daha önce 1 kez Galler milli takımı formasını giyen 24 yaşındaki golcü oyuncu bu sezon Neath takımıyla çıktığı 17 maçta 11 gol 3 asistlik bir performans sergiledi

Nesil
    2008
    Yer
    İSTANBUL

Ligin ilk yarısı sona erdi.Ben avrupada mücadele ettiğim için ve bazı maçlar çakıştığı için 2 lig maçım ertelendi ve daha sonra oynayacağım.

Nesil
    2008
    Yer
    İSTANBUL

Loosemores League Cup Yarı Final 1.Maç

Nesil
    2008
    Yer
    İSTANBUL

Loosemores League Cup Yarı Final 2.Maç

Nesil
    2008