Sayfa 2 / 2 İlkİlk 12
31 ile 36 arası toplam 36 sonuç

Konu: Football Manager Oynamak İçin Sebepler

Nesil
    2006
    Yer
    Eskişehir

benim gayem birçok kişiye göre farklı.ben 50 m eurom olsa bile gidip yıldızlara para bayılmıorum.arastırıorum hem kendim hem forumdan gidiorum genç yetenekleri buluorum.Mesela 15-16 yasında ama adamın özellikleri çok iyi haliyle o yasa ragmen 1,5-2 m euro gidip alıorum.Ben Juventusla kendimi özdeşleştirdiğim için başka takım almam.Bu takımla 10-20 sene oynarım.Bunu başarabilmem için de altyapıdan yetiştirmem ve oraya devamlı adam almam lazım.Bu şekilde geriden yani temelden geliyorum hep.Yani günlük deil aksine uzun vadeli başarılar amacladığım için oyunu zevkli kılıyorum.

Nesil
    2010
    Yer
    İZMİR

Quote Originally Posted by meric View Post
    benim gayem birçok kişiye göre farklı.ben 50 m eurom olsa bile gidip yıldızlara para bayılmıorum.arastırıorum hem kendim hem forumdan gidiorum genç yetenekleri buluorum.Mesela 15-16 yasında ama adamın özellikleri çok iyi haliyle o yasa ragmen 1,5-2 m euro gidip alıorum.Ben Juventusla kendimi özdeşleştirdiğim için başka takım almam.Bu takımla 10-20 sene oynarım.Bunu başarabilmem için de altyapıdan yetiştirmem ve oraya devamlı adam almam lazım.Bu şekilde geriden yani temelden geliyorum hep.Yani günlük deil aksine uzun vadeli başarılar amacladığım için oyunu zevkli kılıyorum.
    sana kesinlikle katılıyorum bir oyuncu için 50 m euro bayılacağıma giderim onunla ben 16 15 yada bilemedin 14 yaşındaki regenleri alırım

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Eden Hazard , Marco Reus , Papiss Cisse ve Seydou Doumbia'yı bir takımda toplayıp sonrada keyifle attıkları golleri ve yaptıkları asistleri izlemek. Takım Newcastle ve 29 maçta 110 gol attım bu adamlarla.

işsiz ve yatıyo olmak

Nesil
    2011
    Yer
    adana

yaşım pek büyük olmasa da ben anlatayim bundan 4 sene önce 11 yaşındayken başladım fm ye fm2005 le o dönem oyundan çok bir şey anlamıyordum hep real madridle oynuyor başarısız oluyordum(siz düşünün zidanelı beckhamlı takımla) sonra oyuna sbs den dolayı ara verdim ve bu sene yazın aklıma fm 2005 e yeniden başlama fikri geldi kim olsam kim olsam diye düşünürken johan cruyff aşkımdan ajaxla oyuna başladım şu anda 5.sezonum bitti toplamdaki başarılarım ise 5 sene lig 1 şampiyonlar ligi 3 kere kupa ve dünyanın en büyük kulübü oldum ve sezonda ortalama 180 gol atıyordum 4.senemde ligde sadece 144 gol attım ve 5.sezonda ise şampiyonlar liginde 42 gol yani bu oyun hırslar başarılar için oynanılıyor takım başarılı oldukça kendinize güveniniz artıyor 0dan takımı alıp dünyanın en büyüğü yaparak gururlanıyorsunuz oyuncularınızla yani bu oyun bir nevi bir aşk

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

yeni transfer güncellemelerinin yayınlanması

Sayfa 2 / 2 İlkİlk 12

Mesaj Yetkileri