120-125 CA'nin konusulmasi su asamada biraz iyimser olmus bence. Her mac yaptigi 1-2 hatayi daha aza indirirse o seviyeleri gorecek potansiyeli var tabii ama hemen simdi o seviyede oldugunu dusunmuyorum.
120-125 CA'nin konusulmasi su asamada biraz iyimser olmus bence. Her mac yaptigi 1-2 hatayi daha aza indirirse o seviyeleri gorecek potansiyeli var tabii ama hemen simdi o seviyede oldugunu dusunmuyorum.
Katılıyorum. Galatasaray'ın lider olması veya bir şekil maçları kazanıyor olması, Hücum yönünden iyi olan takımlara Galatasaray'ın ceza alanı içinde verdiği sayısız fırsatları görmezden gelmemize neden olamaz. Kuzguna yavrusu (anka) görünür.
Bir de diğer yorumlara katılmamak elde değil. Avrupa'da genç oyunculara karşı CA-PA verme konusunda biraz bol keseden verme bolluğu mevcut. Ama onların yaptığı bu hataya karşı bizde aynı hatayı yaparak çözemeyiz.
...
120-125 rahat alır bence. 135-140 için 1-2 hatayı azamiye indirmesi gerekir diye düşünüyorum da bu adam aynı takımda oynayan Gökhan Zan ve Servet'ten iyi performans göstermiyor mu ? Ligin en iyi stoper performansı sayılabilir performansı. O basit hataları hariç. 120'yi zor görür demek fazla acımasızlık gibi geliyor bana...
Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
Futbolcu Bilgileri
Oyuncu profillerini buraya tıklayarak görebilirsiniz.