Sayfa 3 / 5 İlkİlk 12345 SonSon
61 ile 90 arası toplam 122 sonuç

Konu: | Bayern München Çıkışa Geçti | Hedef Kalan Lig Maçlarında Mağlup Olmamak | S1 |

Nesil
    2011
    Yer
    Antalya

Mainz 0 - 4 FC Bayern
    Bundesliga 11. Hafta

- Rakibimiz bizden daha fazla topla oynamasına rağmen, onlardan daha fazla net pozisyon bulduk ve farklı bir galibiyet daha aldık.
    - Bu galibiyetle birlikte Dortmund'un 3 puan gerisinde 2. sıraya yükseldik.

Luis Gustavo Sakatlık Durumu

- Bundesliga 11. haftada oynanan Mainz karşılaşmasının 57. dakikasında sakatlandı.
    - Maçın ardından yapılan kontrollerde, oyuncunun kasığının gerildiği belirlendi.
    - Gustavo muhtemelen 3 hafta boyunca yeşil sahalardan uzak kalacak.

Nesil
    2011
    Yer
    Antalya

FC Bayern 5 - 2 Ajax
    Şampiyonlar Ligi B Grubu 4. Maç

- Güzel bir galibiyet alarak Ajax'ı hezimete uğrattık.
    - Sıradaki Olympique Marseille maçını yenmemiz lazım, zaten sonraki Genk maçını kazanacağımızı düşünüyorum.

Puan Durumu

Nesil
    2011
    Yer
    Antalya

FC Bayern 4 - 0 Stuttgart
    Bundesliga 12. Hafta

- 9. sırada bulunan rakibimizi farklı bir şekilde yendik.
    - Bu galibiyetle birlikte ligde maç fazlasıyla liderliğe yükseldik.

Nesil
    2010
    Yer
    Kırşehir

Kanatlı ve hızlı futbolu severim. Robben ve Ribery harika. Neuer rahat 10-12 yıl götürür.

Bayern'de neredeyse her mevki için yıldız oyuncular var. Bir defans, bir sağ bek, bir de yıldız forvet alabilirsen dünya karmasına benzer kadro

Başarılar, iyi gidiyorsun.

Nesil
    2011
    Yer
    Antalya

Quote Originally Posted by HeracLes View Post
    Kanatlı ve hızlı futbolu severim. Robben ve Ribery harika. Neuer rahat 10-12 yıl götürür.

Bayern'de neredeyse her mevki için yıldız oyuncular var. Bir defans, bir sağ bek, bir de yıldız forvet alabilirsen dünya karmasına benzer kadro

Başarılar, iyi gidiyorsun.
    Teşekkür ederim yapıcı yorumun ve önerilerin için.

Nesil
    2011
    Yer
    Antalya

Luis Gustavo Sakatlık Durumu

- 3 hafta önce oynanan Mainz karşılaşmasında sakatlanan Luis Gustavo milli takımla antrenmanlara başlamıştır.

Nesil
    2011
    Yer
    Antalya

Wolfsburg 1 - 2 FC Bayern
    Bundesliga 13. Hafta

- Maç boyunca üstün oynadık ve hak ettiğimiz bir galibiyet aldık.
    - Bir tane penaltı kaçırmamıza ve 2. golü kornerden bulmamıza karşın sonuna kadar hak ettiğimiz bir galibiyet aldık.

Nesil
    2011
    Yer
    Antalya

Birkaç Bilgi

- FC Bayern, Wolfsburg galibiyetinden sonra ligdeki galibiyet serisini 7 maça, yenilmezlik serisini ise 12 maça çıkardı.
    - Bayern Münih 5 Ağustos'ta oynanan ve aynı zamanda ilk lig karşılaşması olan Dortmund karşılaşmasından beri hiç bir maçta 3 puan kaybetmedi.
    - FC Bayern Bundesliga'da oynanan 13 maçta 43 gol atarak ligin en çok gol atan takımı konumunda bulunuyor.
    - FC Bayern oyuncularından Daniel Van Buyten, bütün santraforları geride bırakarak gol krallığında 10 golle zirvede bulunuyor.
    - Ligdeki ortalama not sıralamasına göre, ilk 7'nin içindeki oyuncular şöyle:
    - Wilfried [FC Bayern] [7.95]
    - Arjen Robben [FC Bayern] [7.94]
    - Daniel Van Buyten [FC Bayern] [7.91]
    - Robert Lewandowski [Dortmund] [7.60]
    - Bastian Schweinsteiger [FC Bayern] [7.59]
    - Mario Götze [Dortmund] [7.58]
    - Kevin Großkreutz [Dortmund] [7.55]
    - FC Bayern futbolcularından Toni Kroos, çok fazla forma şansı bulmasa da asist krallığında kendisine en yakın futbolcudan 4 farkla önde. Alman futbolcu 13 hafta sonunda tam 12 asist yaptı.

Nesil
    2011
    Yer
    Gönen

iyi gidiyorsun, van buytenin ilerleyen yaşı nedeniyle başka bir defans oyuncusu bakmak şimdiden iyi gider

Nesil
    2011
    Yer
    Antalya

Quote Originally Posted by xRa View Post
    iyi gidiyorsun, van buytenin ilerleyen yaşı nedeniyle başka bir defans oyuncusu bakmak şimdiden iyi gider
    Teşekkür ederim. Van Buyten'i en az 2 yıl daha kullanmayı planlıyorum. Ama regenlere mutlaka bakacağım.

Nesil
    2011
    Yer
    Antalya

Olympique Marseille 3 - 2 FC Bayern
    Şampiyonlar Ligi B Grubu 5. Maç

- Rakibimizin baskılı oyununa dayanamadık ve resmi maçlarda 2. mağlubiyetimizi aldık.
    - Bu sonuçla birlikte iki takım da gruptan çıkmayı garantiledi.

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Bundesliga'da ilk sezonumda gördüm ki Bayern gerçekten kadro kalitesi olarak açık ara önde diğer takımlara göre. Ben Leverkusen'i ilk sezonda adam ettiğime göre Bayern'in rahat alıp başını gitmesi gerekiyor ki öyle de oluyor zaten. Şampiyonlar Ligi'nde ilk 4 bekliyorum.

Nesil
    2011
    Yer
    Antalya

Quote Originally Posted by LeoN48 View Post
    Bundesliga'da ilk sezonumda gördüm ki Bayern gerçekten kadro kalitesi olarak açık ara önde diğer takımlara göre. Ben Leverkusen'i ilk sezonda adam ettiğime göre Bayern'in rahat alıp başını gitmesi gerekiyor ki öyle de oluyor zaten. Şampiyonlar Ligi'nde ilk 4 bekliyorum.
    İlk sezonki hedeflerimiz ligde ve kupada şampiyon olmak ve Şampiyonlar Ligi'nde en az çeyrek final oynamak. Takım kalitemiz arttıkça hedefler de büyüyecektir.

Nesil
    2011
    Yer
    Antalya

FC Bayern 4 - 1 Freiburg
    Bundesliga 14. Hafta

- 3 hafta öncesine kadar zirveyi zorlayan, ancak son haftalarda düşüşe geçen Freiburg'a bir darbe de biz vurduk.
    - Bu galibiyetle beraber Bundesliga'daki galibiyet serimizi 8'e yükseltmiş olduk.
    - 14 hafta sonunda Dortmund'un 3 puan gerisinde 2. sıradayız ve altımızdaki en yakın rakibe 7 puan fark attık.

Nesil
    2011
    Yer
    Antalya

Hoffenheim 1 - 1 FC Bayern

- Arada olur böyle kazalar.
    - Gerçekten kötü bir maç çıkardık ve bu sonucu hak ettik.
    - Bizi tek mutlu eden liderlik için kovaladığımız Dortmund'un da evinde 2 puan bırakması oldu.
    - Eğer bu maçı kazansaydık liderle aramızdaki puan farkı 1'e inecekti ancak yine de puan farkı artmadığı için şükretmeliyiz.

Puan Durumu

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Almanya ligi çok ilginç bir lig. Birkaç takımı çıkar diğer tüm takımlar potansiyel tehlike (:
    ...
    http://i.hizliresim.com/eNzXNg.gif

Türkiye'nin En İyi Football Manager Sitesi

Nesil
    2011
    Yer
    Antalya

Quote Originally Posted by balde_mir_07 View Post
    Almanya ligi çok ilginç bir lig. Birkaç takımı çıkar diğer tüm takımlar potansiyel tehlike (:
    Aynen öyle. Bütün takımlarda mutlaka kaliteli isimler var. Dolayısıyla tüm takımlar tehlikeli oluyor.

Nesil
    2010
    Yer
    54 & 34

Almanya'da Gladbach'la kariyer daha bi zevkli oluyor...Dortmund ile kafa kafaya gideceksiniz gibi görünüyor ama rahat bir şampiyonlukta alabilirsin takıma bağlı...

Nesil
    2011
    Yer
    Antalya

Quote Originally Posted by Fearless Coward View Post
    Almanya'da Gladbach'la kariyer daha bi zevkli oluyor...Dortmund ile kafa kafaya gideceksiniz gibi görünüyor ama rahat bir şampiyonlukta alabilirsin takıma bağlı...
    İnşallah şampiyon olacağız, hedefimiz bu.

Nesil
    2011
    Yer
    Antalya

FC Bayern 5 - 0 Genk
    Şampiyonlar Ligi B Grubu 6. Maç

- Beklenen sonuç da buydu zaten ve biz mükemmel oyunumuzla grup sonuncusu rakibimize fark atarak grup maçlarını tamamladık.
    - Grubun diğer karşılaşmasında Ajax Olympique Marseille'yı 4-1 yenerek büyük bir sürpriz yaptı ve bizim gruptan lider çıkmamızı sağladı.

Puan Durumu

Nesil
    2011
    Yer
    Antalya

FC Bayern 6 - 1 Nürnberg
    Bundesliga 16. Hafta

- Ligin orta halli takımlarından birisine karşı mükemmel bir galibiyet alarak Schalke maçı öncesi moral depoluyoruz.
    - Van Buyten 16 haftada attığı 14 golle gol kralı olmak için emin adımlarla ilerliyor.

Nesil
    2010
    Yer
    Kırşehir

Genk galibiyeti çok güzel. Birinci olman daha güzel

Olic'ten memnun musun ? Bir ara bende Bayern kariyeri yapmıştım. Fiziği mükemmel ama yakaladığı 5-6 pozisyondan sadece 1'ini atıyor. Hemen satmıştım onu.

Edit: Son ssden önce atmıştım mesajı Olic beni yanıltmış sahada Ama bende bomboş pozisyonu bir türlü atamıyordu.

Nesil
    2011
    Yer
    Antalya

Quote Originally Posted by HeracLes View Post
    Genk galibiyeti çok güzel. Birinci olman daha güzel

Olic'ten memnun musun ? Bir ara bende Bayern kariyeri yapmıştım. Fiziği mükemmel ama yakaladığı 5-6 pozisyondan sadece 1'ini atıyor. Hemen satmıştım onu.

Edit: Son ssden önce atmıştım mesajı Olic beni yanıltmış sahada Ama bende bomboş pozisyonu bir türlü atamıyordu.

Öncelike Genk galibiyeti için teşekkürler.

Olic konusuna gelince; ben normalde Wilfried'i oynatıyorum ancak Wilfried, yaşadığı ufak sakatlıktan yeni çıktı, iki üç maçtır ilk 11'de Olic vardı. Olic, Van Buyten'den sonra en fazla gol atan futbolcumuz konumunda bulunuyor şu anda. Oynattığım zaman görevini yerine getiriyor fakat ilerleyen yaşı nedeniyle 2 sezon sonra satmayı planlıyorum kendisini.

Nesil
    2011
    Yer
    Antalya

Şampiyonlar Ligi Son 16 Eşleşmesi

- Manchester United ile eşleşerek şanssız bir kura çektik. Ancak çeyrek finale yükseleceğimize dair inancımız tam.
    - İlk maç Old Trafford'da oynanacak.

Tüm Eşleşmeler

FC Bayern 6 - 0 Schalke
    Bundesliga 17. Hafta

- Zor geçeceğini tahmin ettiğim bir karşılaşmaydı fakat oyuncularım beni şaşırttı ve güçlü rakiplerimizden birini 6-0 yenerek adeta tarih yazdık.
    - Lig arasına moralli girmeyi başardık.

Bundesliga'da İlk Yarı Sona Erdi

Puan Durumu

Oyuncu İstatistikleri

Nesil
    2011
    Yer
    Antalya

FC Bayern 8 - 0 Union Berlin
    Almanya Kupası 3. Tur

- Zayıf rakibimiz karşısında gol atmaya doyamadık adeta.
    - Bu sonuçla beraber çeyrek finale yükseldik.

Almanya Kupası Çeyrek Final Eşleşmesi

- Çeyrek finaldeki rakibimiz Mainz 05 oldu.
    - Bu turu da rahatlıkla geçeceğimize inanıyorum ve eğer yarı finalde karşılaşmazsak, finalde Dortmund ile karşılaşacağımızı tahmin ediyorum.

Tüm Eşleşmeler

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Man.Utd. maçları harika geçicek. Ligde Dortmund bir kaç haftaya kalmaz takılır, öne geçersin..

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Korner bug iş başında galiba , Van Buyten neler yapmış öyle

MANU çok zor eşleşme ama umarım geçersin Arda. Bu arada hangi skini kullanıyorsun güzelmiş ?

Edit : İnfusse sanırım buldum

Nesil
    2011
    Yer
    Antalya

Quote Originally Posted by LeoN48 View Post
    Man.Utd. maçları harika geçicek. Ligde Dortmund bir kaç haftaya kalmaz takılır, öne geçersin..
    Aslında Manchester United maçları hakkında ben de olumlu düşünüyorum çünkü gruplarından lider olarak çıkan takım CSKA Moskova. Utd. CSKA'ya yenildi ve bizim de onları yenecek gücümüz var.

Quote Originally Posted by anil luque View Post
    Korner bug iş başında galiba , Van Buyten neler yapmış öyle

MANU çok zor eşleşme ama umarım geçersin Arda. Bu arada hangi skini kullanıyorsun güzelmiş ?

Edit : İnfusse sanırım buldum
    Korner taktiği hazırlamadım, default neyse o işte.

Nesil
    2011
    Yer
    Antalya

Thomas Müller Sakatlık Durumu

- Antrenmanda sakatlanan Thomas Müller'in 7 hafta boyunca forma giyemeyeceği açıklandı.

Valenciennes FC 0 - 3 FC Bayern
    Hazırlık Maçı

- Devre arasının da başlamasıyla beraber 3 tane hazırlık maçı yapmayı planladık ve bunlardan ilkini oynadık.
    - Sahaya sürdüğüm ilk on birin yarısı yedeklerden oluşuyordu.

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Ben de Real'li gruptan 16 puanla lider çıktım, ödül olarak Barça ile eşleştim

Sayfa 3 / 5 İlkİlk 12345 SonSon

Mesaj Yetkileri