1 ile 30 arası toplam 163 sonuç

Konu: TKBL Sohbet Alanı

Hybrid View

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Ben maçtaydım hakemler tam bir katliamdı.Tamam dün kötü oynadık eyvallah ama hakemlerinde payı vardı yenilmemizde.Böyle rezalet yönetim olamaz.
    Last edited by di canio : 09.Şubat.2012 at 16:47 Reason: Kullandığımız ifadelere dikkat edelim lütfen.

Nesil
    2003
    Yer
    Antalya

Quote Originally Posted by C h A o S View Post
    Ben maçtaydım hakemler tam bir katliamdı.Tamam dün kötü oynadık eyvallah ama hakemlerinde payı vardı yenilmemizde.Böyle rezalet yönetim olamaz.
    O rezalet yönetim Fenerbahçe için de vardı. Bazı pozisyonlarda biz de çileden çıktık. Galatasaray'ın kaybetmesinde asıl etken hakem mi? Yönetime göre öyle sanırım. Hakemler hata yapıyor. Bu sence senin takımın aleyhine çok, bence benim takımımı aleyhine. Her sayının çok önemli olduğu bis sporda maçın sonucuna da etki ediyor hatalar. Ama milyonlarca taraftarı olan kulübün internet sitesinden mağlubiyeti hakemler üzerine yıkacak kadar da değil. İlk defa görmüyoruz bu durumu. Sadece Galatasaray'da da görmüyoruz. Futbolda da böyle. Başarısızlığı üstüne almak istemeyen kulüp yöneticileri için suçlaması en kolay kişiler hakemler oluyor.
    daha 19 yaşında, düşlerinde özgür dünya...

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by di canio View Post
    O rezalet yönetim Fenerbahçe için de vardı. Bazı pozisyonlarda biz de çileden çıktık. Galatasaray'ın kaybetmesinde asıl etken hakem mi? Yönetime göre öyle sanırım. Hakemler hata yapıyor. Bu sence senin takımın aleyhine çok, bence benim takımımı aleyhine. Her sayının çok önemli olduğu bis sporda maçın sonucuna da etki ediyor hatalar. Ama milyonlarca taraftarı olan kulübün internet sitesinden mağlubiyeti hakemler üzerine yıkacak kadar da değil. İlk defa görmüyoruz bu durumu. Sadece Galatasaray'da da görmüyoruz. Futbolda da böyle. Başarısızlığı üstüne almak istemeyen kulüp yöneticileri için suçlaması en kolay kişiler hakemler oluyor.
    Öncelikle resmi sitenin öyle ifadeler kullanmasını bende yanlış buluyorum.Sanırım editör kendi hisleriyle yazmış.Daha profesyonel olmak lazım resmi site orası sonuçta.
    Ben zaten Fenerbahçe'nin kadrosunun bizden üstün olduğunu ve dün çok kötü oynadığımızı kabul ediyorum.Ancak hakemlerin bazı kritik pozisyonlarda takdir haklarını rakibe kullanması bizi olumsuz etkiledi.

Mesaj Yetkileri