1 ile 30 arası toplam 14489 sonuç

Konu: Büyük Şike Soruşturması

Hybrid View

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

Quote Originally Posted by Bordo61Mavi View Post
    Kisaca mayis ayindaki Fenerbahce baskanlik secimi icin adayligini koymus MAA
    Aziz Yıldırım Metris'ten ceketini yollasa rakibi de MAA olsa Aziz Yıldırım yine seçilir. Lefter'in cenazesi için Şükrü Saracoğlu'na gelemeyen adamın Fenerbahçe'ye başkan olması gibi bir ihtimal yok. Diyelim ki dünya tersine döndü ve MAA Fenerbahçe'ye başkan oldu. Kendi stadına gidemeyip, maçları evinden izleyen başkan olarak tarihe geçer herhalde. MAA şu saatten sonra Fenerbahçe'yle ilgili ne yorum yaparsa yapsın, Fenerbahçeliler onun söylediklerini bir Fenerbahçe'linin yorumları olarak değil, bir Fenerbahçe düşmanının yorumları olarak görecek.

Aydınlar 1 hafta önce kendi söylediklerini yalanlayarak çizgisini istikrarlı şekilde sürdürüyor.

Edit: Eklemeyi unuttum; MAA efendi, Ali Koç ve Nihat Özdemir Aziz Yıldırım'ın sözünden çıkamıyor gibisinden bir şey demiş. Kendisi herhalde Fenerbahçe'nin başkanının hala Aziz Yıldırım olduğunu unutuyor.
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

Quote Originally Posted by TR.CaPTaiN View Post
    Aziz Yıldırım Metris'ten ceketini yollasa rakibi de MAA olsa Aziz Yıldırım yine seçilir. Lefter'in cenazesi için Şükrü Saracoğlu'na gelemeyen adamın Fenerbahçe'ye başkan olma şansı hiç yok.

Aydınlar 1 hafta önce kendi söylediklerini yalanlayarak çizgisini istikrarlı şekilde sürdürüyor.
    Onda o isigi gordum baskan adayi olacak

Aydinlarin 1 dedigi ne zaman digerini tuttu

Nesil
    2003

Aziz Yıldırım Metris'ten ceketini yollasa rakibi de MAA olsa Aziz Yıldırım yine seçilir.
    Cok da anormal bir durum olmaz bu bence.

1998 yilindaki secimde 3094 kisi oy vermisti.

2009'daki secimde ise 6401.

Acaba bu 6401 kisiden kaci Aziz Yildirim'in doneminde ve onun doneminin kurullari tarafindan uye yapildi.

2004 yilinda 8827 kisi oy kullanma hakkina sahipken, 2009'da bu rakam 10944 oldu. Bes yilda, kulup uyesi sayisi 2 bin kisi buyuduyse bu rakam, 11 yilda herhalde 3307 kisi buyumustur.

Ek: Yildirim Demiroren'in Besiktasinda da benzer bir durum var bildigim kadariyla. Ote yandan Galatasaray'a uye olmak pek kolay degil. Kolay olmamasi da belki de en dogru olani.

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

Quote Originally Posted by perpetua View Post
    Cok da anormal bir durum olmaz bu bence.

1998 yilindaki secimde 3094 kisi oy vermisti.

2009'daki secimde ise 6401.

Acaba bu 6401 kisiden kaci Aziz Yildirim'in doneminde ve onun doneminin kurullari tarafindan uye yapildi.

2004 yilinda 8827 kisi oy kullanma hakkina sahipken, 2009'da bu rakam 10944 oldu. Bes yilda, kulup uyesi sayisi 2 bin kisi buyuduyse bu rakam, 11 yilda herhalde 3307 kisi buyumustur.
    Kongre üyesi sayısından ziyade genel havaya bakmak lazım. Mümkün olsa da denilse ki Mayıs'ta her Fenerbahçe'li gelip oy kullanabilecek. Ben eminim yine seçilen kişi Aziz Yıldırım veya ceketi olur. Esas önemli olan budur zaten. Ama illa da kongre üyesi sayısından yola çıkacak olursak; Aziz Yıldırım en yakın rakibine 11 yıllık süreçteki büyüyen sayı kadar fark atar diye düşünüyorum.
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

Nesil
    2003

Kongre üyesi sayısından ziyade genel havaya bakmak lazım. Mümkün olsa da denilse ki Mayıs'ta her Fenerbahçe'li gelip oy kullanabilecek. Ben eminim yine seçilen kişi Aziz Yıldırım veya ceketi olur. Esas önemli olan budur zaten. Ama illa da kongre üyesi sayısından yola çıkacak olursak; Aziz Yıldırım en yakın rakibine 11 yıllık süreçteki büyüyen sayı kadar fark atar diye düşünüyorum.
    Uye sayisi patlamasindaki neden de buydu saniyorum.

Mesaj Yetkileri