1 ile 30 arası toplam 1063 sonuç

Konu: THY Euroleague 2011-2012 Sezonu

Hybrid View

Nesil
    2001
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Nedvedmania View Post
    İyiki çıkarmışım o cevabı. Ne güzel fikrimi destekleyenleri görmüş oldum Dünde cevap verebilirdim ama bugünü beklemek dahada anlamlı oldu. Ayrıca sanki o mesajı arşivlerden çıkarmışım gibi konuşuyorsunuz. Daha dünkü mesaj

Eğer yarın Galatasaray - Barça maçı olsa ve siz yine "Galatasaray asla kazanamaz" derseniz yine aynı tepkiyi veririz. Siz kendi takımınız için bu yorumu yapabilirsiniz ama rakip takım hakkında yaparsanız sonu böyle olur işte.
    Yarın maç olsa Barcelona karşısınızda kazanabileceğinize inanıyor musun?
    Gerçekçi biriyim. Maç anında üzülürsün sevinirsin o ayrı. Denk güçlerin maçları değil, sakın bana fanatiklikten bahsedeyim deme. Fanatiklik bu şekilde yapılmaz. Fenerbahçe de, Galatasaray da yenemez demek suç değildir. Eleştirilecek bir şey değildir, kazanırsan kâr ama kazanmak imkansıza çok yakındır, kaybetmeye üzülmeyeceğin bir maçtı. Bunu inkâr edebilir misin, edemezsin. Verdiğin tepkinin haklı bir yanı yok kusura bakma. Futbol TSL maç konularında o kazanır, bu kaybeder yorumları da yapamazdınız o zaman. Bu bir tahmin, maç sahada biter.

Bundan zevk aldığını görüyorum ve cidden şaşırıyorum. Bundan değil, maçtan zevk almanız lazım.

-

Bu aradada OAKA'da faul problemi de yaşıyor takım. Uzunların faul problemi, hakemlerin setrliğe hiç müsaade etmeyip çabuk faul çalmaları bitirdi maçı. Bu temposuzluk ile bu periyotta 10 sayının altına inemezse ki inmez, son periyotu oynamalarına bile gerek yok.
    TURKSPORTAL Interactive - FM Türkiye

Cengiz Haskan
    Fenerbahçe Araştırmacısı

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

Quote Originally Posted by ABOOO View Post
    Yarın maç olsa Barcelona karşısınızda kazanabileceğinize inanıyor musun?
    Gerçekçi biriyim. Maç anında üzülürsün sevinirsin o ayrı. Denk güçlerin maçları değil, sakın bana fanatiklikten bahsedeyim deme. Fanatiklik bu şekilde yapılmaz. Fenerbahçe de, Galatasaray da yenemez demek suç değildir. Eleştirilecek bir şey değildir, kazanırsan kâr ama kazanmak imkansıza çok yakındır, kaybetmeye üzülmeyeceğin bir maçtı. Bunu inkâr edebilir misin, edemezsin. Verdiğin tepkinin haklı bir yanı yok kusura bakma. Futbol TSL maç konularında o kazanır, bu kaybeder yorumları da yapamazdınız o zaman. Bu bir tahmin, maç sahada biter.

Bundan zevk aldığını görüyorum ve cidden şaşırıyorum. Bundan değil, maçtan zevk almanız lazım.
    Ne diyim abi sen kendi gerçeklerinle yaşamaya devam et Ama şunu söyleyeyim kaybetseydik evet üzülürdüm. Biz daha öncede büyük takımlara karşı kaybettik. Ama fark yiyerek değil, eze eze kaybettik. Bu maçıda kaybetseydik eze eze kayberdik. Ve tabiki de üzülürdüm. Futbol konularına da o kazanır bu kazanır diye yorum atabilirsiniz ama bu usluba bağlıdır. Gidipte GS-FB derbisine "FB asla kazanamaz" yazarsam ertesi gün Fenerbahçeli kardeşlerim o lafı bana bi güzel yedirirler Beni takmıyor olabilirsiniz belki de ama aşağıda Aydın Abi'de durumu açıkladı. Sonradan ekledi o kısmı belki farketmemişsinizdir diye buraya da ekliyorum :
    Hayır yani herkes biliyor CSKA'nın mutlak favori olduğunu. Ben fark yeriz diye maça bile gitmedim. Ama işte senin gibi maç çoktan bitmiş şeklinde konuşanlara her zaman böyle cevaplar gelmiştir forumda. 10 senedir bu forumdasın. biliyorsun durumun nasıl olacağını.
    ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !

Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved

Nesil
    2001
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Nedvedmania View Post
    Ne diyim abi sen kendi gerçeklerinle yaşamaya devam et Ama şunu söyleyeyim kaybetseydik evet üzülürdüm. Biz daha öncede büyük takımlara karşı kaybettik. Ama fark yiyerek değil, eze eze kaybettik. Bu maçıda kaybetseydik eze eze kayberdik. Ve tabiki de üzülürdüm. Futbol konularına da o kazanır bu kazanır diye yorum atabilirsiniz ama bu usluba bağlıdır. Gidipte GS-FB derbisine "FB asla kazanamaz" yazarsam ertesi gün Fenerbahçeli kardeşlerim o lafı bana bi güzel yedirirler Beni takmıyor olabilirsiniz belki de ama aşağıda Aydın Abi'de durumu açıkladı. Sonradan ekledi o kısmı belki farketmemişsinizdir diye buraya da ekliyorum :
    Bugün CSKA Moskova ile oynasa Fenerbahçe öncesinde yine %1 bile ihtimal yok derdim. Bunu söyleyen bir kişiyi de eleştirmem. Beni de tanıyorsunuz.

Galatasaray'ın yaptığı o büyük olayı tebrik etmeme rağmen üstüme gelmenizi anlayamadığım gibi ben bir şey kaybetmiyorum, siz de bir şey kazanmıyorsunuz.
    TURKSPORTAL Interactive - FM Türkiye

Cengiz Haskan
    Fenerbahçe Araştırmacısı

Mesaj Yetkileri