Quote Originally Posted by ABOOO View Post
Yarın maç olsa Barcelona karşısınızda kazanabileceğinize inanıyor musun?
Gerçekçi biriyim. Maç anında üzülürsün sevinirsin o ayrı. Denk güçlerin maçları değil, sakın bana fanatiklikten bahsedeyim deme. Fanatiklik bu şekilde yapılmaz. Fenerbahçe de, Galatasaray da yenemez demek suç değildir. Eleştirilecek bir şey değildir, kazanırsan kâr ama kazanmak imkansıza çok yakındır, kaybetmeye üzülmeyeceğin bir maçtı. Bunu inkâr edebilir misin, edemezsin. Verdiğin tepkinin haklı bir yanı yok kusura bakma. Futbol TSL maç konularında o kazanır, bu kaybeder yorumları da yapamazdınız o zaman. Bu bir tahmin, maç sahada biter.

Bundan zevk aldığını görüyorum ve cidden şaşırıyorum. Bundan değil, maçtan zevk almanız lazım.
Ne diyim abi sen kendi gerçeklerinle yaşamaya devam et Ama şunu söyleyeyim kaybetseydik evet üzülürdüm. Biz daha öncede büyük takımlara karşı kaybettik. Ama fark yiyerek değil, eze eze kaybettik. Bu maçıda kaybetseydik eze eze kayberdik. Ve tabiki de üzülürdüm. Futbol konularına da o kazanır bu kazanır diye yorum atabilirsiniz ama bu usluba bağlıdır. Gidipte GS-FB derbisine "FB asla kazanamaz" yazarsam ertesi gün Fenerbahçeli kardeşlerim o lafı bana bi güzel yedirirler Beni takmıyor olabilirsiniz belki de ama aşağıda Aydın Abi'de durumu açıkladı. Sonradan ekledi o kısmı belki farketmemişsinizdir diye buraya da ekliyorum :
Hayır yani herkes biliyor CSKA'nın mutlak favori olduğunu. Ben fark yeriz diye maça bile gitmedim. Ama işte senin gibi maç çoktan bitmiş şeklinde konuşanlara her zaman böyle cevaplar gelmiştir forumda. 10 senedir bu forumdasın. biliyorsun durumun nasıl olacağını.