daha 19 yaşında, düşlerinde özgür dünya...
Artık o kadar yogun maç trafiği oluyor ki yorum yazmaya yetişemiyor insanlar.
Bu maç Giray yok Defansın ortasında Celustka-Mustafa oynayacak daha önce birlikte hiç oynamadılar umarım sıkıntı olmaz.Skor 2-1 olabilir diyorum.
mac 1-0 Trabzon yeniyor antep penalti kacirdi ilahi adalet bu olsa gerek penalti ile uzaktan yakindan alakasi yok.
Herzaman ilahi adalet olmuyor istegecen hafta ornek buna. Standarti yok bu hakemlerin
Mustafa hakeme "yukarda Allah var " demis ve sari kart gormus.
Karabuk
Antalya
Antep
Bu aralar iyi penalti caliyor hakemlerimiz bize karsi.
Trabzon penalti atiyor buda penalti degil
Burak atti 2 oldu
Popov kendi kalesine atti,penalti kacirdi ve simdi penalti yapti.. ilginc bir gece.
Popov naptın hacı sen ya, hamam neyin kurtarmaz artık seni
eto'o bitmiş.
Simdide bize sacma bi penalti verdi hakem![]()
3 oldu mustafa yumlu
bombos pozisyonda sapara 3-1 yapti
3-0 Trabzonspor lehine tescil edilecektir. Gaziantepspor "aynı anda 6 yabancı oynayabilir" kuralını ihlal etti. 5 dakika sonra farkedip sahadan 1 yabancı oyuncuyu yerli ile değiştirdiler ama yaklaşık 5 dakika boyunca 7 yabancıyla oynadılar.
11'de Zydrunas Karcemarskas, Ivan de Souza, Dany Nounkeu, Marek Sapara ve Ivelin Popov ile çıktılar. 60. dakikada Cenk Tosun'un yerine Ismael Sosa'yı aldılar. 7 yabancı etti. 65'te Ivelin Popov'u çıkartıp Turgut Doğan Şahin'i aldılar oyuna.
daha 19 yaşında, düşlerinde özgür dünya...
Kural ihlali var antep 7 kisi oynadi
Burak atti 4-1 oldu karce kirmizidan atildi 6 kisiler su an belki edilmez kurar ihlali![]()
Antep 7 yabanci oynamis 61-65 arasi
Burakin golleri yalan oldu heralde
Burak'ın goller penaltıdan olmasa üzülürdüm.
eto'o bitmiş.
Maç boşuna oynanıyor 27 dakikadır![]()
Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp
Macda kural hatasi yok el yasa Turk vatandasi galiba.
İlginç maç olmuş.Popov KK gol atmış,penaltı kaçırmış+penaltıya sebebiyet vermiş.Maçta ne ararsan var maşallah![]()
Bu antepliler Ismael i Ismail zanedmisler galiba!
Alinti
maç 3-0 değil 4-0 tecil edilecektir. karar lehte takımın 3'ten fazla golleri sayılır.
Maç 3-0 tecil edilirse iddaa da karşılıklı gol verenler ne olacak. Yada 4-0 tecil edilirse 2-3 gol oynayanlar.
Burak o gollerin hesabını sorar sonra.Yalnız ben Trabzonspor'un yarıştan koptuğunu düşünüyordum. Müthiş seriyle geri geldiler. Helal olsun.
Kartlar ve bizim attigimiz goller sayilacakmis galiba.
Bide penaltilarda, sadece kacirdigimiz zamanlarmi hakem tekrarlatiyor. Cunki Burakin son penaltisinda Antepli futbolcu bi ara onun onune bile gecti