yok be kaptan video olayını çözemedim, encoding video diyor, bar 40% doluyor, ekran kararıyor, sonra öyle kalıyor, reset attığımda video olarak youtube'a 7 sn'lik Sp.Interactive giriş videosunu yüklediğini görüyorum..
yok be kaptan video olayını çözemedim, encoding video diyor, bar 40% doluyor, ekran kararıyor, sonra öyle kalıyor, reset attığımda video olarak youtube'a 7 sn'lik Sp.Interactive giriş videosunu yüklediğini görüyorum..
Lig Maçları
Zor bi Maç oldu ama Öne Geçdikden Sonra Çözdük Defansif Oyununu Samsunun Ortgizanın Sutu Aglara Giderken Çelmek İsteyen Rakip defans Oyuncusu Kendi Kalesine Attı olarak Gösterdi o Gol Ortigozanındı ya :/maçda 2 asist yapan vorsah yıldızlaşdı
Maçın Yıldızı: İsaac VORSAH Puanı: 9.0
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Manisa spor Ligin Tek yengilsiz Ekibiydi.. dk2de gelen Munoz Gölüyle Rakibi şaşırttık.. Wilfried Mühteşem 2 golüylede Rakibi dahattık resmenBu Yıl Wilfriredin Yılı olacak gibi
![]()
Maçın Yıldızı: Bonny Wilfried Puanı: 9.2
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Wilfried Wilfried![]()
Wilfriedden Hat-rick Gollerin hepsi Çokgüzel Goller
Bu maçda Özellikle Jem karacan İnanılmazdı yavaş Yavaş Takıma ısınıyor Jemde Tabiki he Ayrıca Güzel Oyununun Yanında Muhteşem 2 Asistde yapdı
Maçın Yıldızı: Bonny Wilfried Puanı: 9.6