Eyvallah takım ligde iyi gidiyor bu performansla Championship'e çıkman olağan. Old Trafford'a çıkacağın günü bekliyoruz (:
Eyvallah takım ligde iyi gidiyor bu performansla Championship'e çıkman olağan. Old Trafford'a çıkacağın günü bekliyoruz (:
...
Geçen senelere göre iyi olan tek şey az gol yememiz. Son 15 hafta çok zorlu geçiyor İngiltere Alt Liglerinde. Hedefimiz hala play-off. Old Trafford'a daha çok yolumuz var. Geçen seride Championshipte 3. sezonumda bırakmıştım yavaşlamadan dolayı. Championship baya baya zorlu.
eto'o bitmiş.
Yavaşlayınca lig çıkarırsın olur biter.Bu dinamik lig olayı müthiş oluyor![]()
Ve bu sene takımda ki en iyi oyuncum Crossan 2 ay sahalardan uzak kalacak.
eto'o bitmiş.
Sol açıkta oynayan Stott ise 4-5 hafta sahalardan uzak.
eto'o bitmiş.
Ve üzücü haber; Stott'un yedeği Peake 4-5 hafta + ilk 11 oyuncum ve alternatifinin çok zayıf olduğu sol bek Aziz 5-6 hafta sakatlandı.
eto'o bitmiş.
Rakip Everton oldu FA Cup'ta, hadi Everton oluyor rakip niye içerde değil dışarda. Yazık oldu.
eto'o bitmiş.
Daha önce söyledim mi hatırlamıyorum ama bu Basingstoke ile 3. kariyerimi yapıyorum. Daha öncekilerde bir tane kaleci aldım mesela Gilpin sakatlanınca o geçti kaleye fakat adam Avusturya Milli takımının maçına gitti ben de o ara Play Off oynuyordum ve kaleci sorunu ve takımın kötü oynamasından dolayı elendik. Hartley ve Gilpin oynamadığında sorun çıkartıyorlardı şu anda daha iyi kaleci bulduğum için sözleşmelerini sonlandırdım onların. Sözleşme imzalarken vereceğiniz statüye göre mi sorun çıkarıyorlar acaba? Bir de kupa maçları ve lig maçları üst üste gelince oyuncuları dinlendiriyor musunuz? Yani bazen 2 maç arasında 2 gün oluyor.
Yüzde doksan statüyle alakalı. Bende Glipin 4 yıldır yedek toplamda 10 maça çıkmadı. Daha hiç sorun çıkarmadı. Kontratı yedek.
Ayrıca ben genelde 15.haftadan sonra her maçtan sonra dinlendiririm.
eto'o bitmiş.
Ben de bu konuda sizden gördükten sonra her maçtan sonra dinlendirmeye çalışıyorum 1, 2 ya da 3 gün. Bir de gözlemci problemi var bende. 2 tane gözlemci var fakat hem adam bulamıyorlar bulsalar da bana gelmiyor zaten. Onlarda iyi bir gözlemci de yok alabileceğim. Bir lig atlayayım da bakalım belki daha fazla alternatif olur.
Lille-Bordo maçını izleyin demiştim9 gol oldu. 10.dakikada belliydi böyle olacağı.
eto'o bitmiş.
Maçlar iyi gayet abi. Birde bir şey soracağım ilk paylaştığın yani şimdi linki patlayan shortlist sende hala var mı? Varsa zahmet olmaz ise paylaşabilir misin?
Malesef bulamıyorum dostum onu, müsait olduğum bir gün yeni bir shortlist hazırlayacağım.
eto'o bitmiş.
Vaaay Ahmet sen kariyer yapar mıydın ?![]()
Nush İle Uslanmayanı Etmeli TekdirTekdir İle Uslanmayanın Hakkı Kötektir
Anca gündüzlere düştük be Alican![]()
eto'o bitmiş.
Arkadaşlar @kalemci'nin önceden paylaştığı shortlisti upload ettim buyrun
http://www.2shared.com/file/MIEbTShl...Sep_2012_.html
Son transferler ve maçlar çok iyi. Play-off olmadan da gidebilirsin belki Championship'e gibi bir his var içimde. Antrenman programlarını biraz hafifletebilirsin belki. Çünkü zor bir döneme giriyorsun..![]()
Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
Futbolcu Bilgileri
Oyuncu profillerini buraya tıklayarak görebilirsiniz.
hocam çok güzel gidiyorsun başarılar.
ben npower2den bir türlü kurtulamadım.
ilk sezonda 21.ikinci sezonda 8.oldum.1 puanla playoffları kaçırdım.bilgisayarı kıracaktım.özellikle 90+larda yediğim 2-3 gol var.galip maçları berabere bitirdiğim bu maçları çok aradım.
transfer sezonunda bu sefer senin taktiği kullandım bakalım bu sene umutluyum takımdan.bu arada en iyi oyuncumu sattım 750 bin euroya.artık bu para ile maaş bütçem 1milyon150 bin oldu.transferler iyi npower2den npower1'e bu sene geçerim gibi görünüyor.