1 ile 30 arası toplam 271 sonuç

Konu: A.S. Livorno Calcio | 100. Yıl Aşkına ! [IV. Sezon]

Hybrid View

Serie A 'da 8. Hafta

Genoa deplasmanından istediğimizi aldık.Haketmesekte iyi savunma yaptık.Golü bulduktan sonra da iyice geri çekildik.Haftaya İnter'le oynayacağız.Moral oldu bu 3 puan

Serie 'da 9. Hafta

Evimizde Inter'i ağırladık.Tek kelimeyle inanılmaz bir maçtı.Ne zamandır bu kadar zevk almamıştım bi maçtan.Henüz 30. dakikada ben 3 Inter 4 ccc yakalamıştı.Çok tempolu geçti maç.Taarabt'ın ceza sahası dışından olağanüstü golüyle öne geçtik.Rakipte geldi bizde geldik.2. yarıda farkı 2 ye çıkardık.Ama çok sürmedi Inter golü buldu ve 2-1 oldu.Inter akın akın geldi.Nitekim Andujar mükemmeldi.Onların dışında 3 kez direğe takıldı Inter.Maçın son dakikalarına girdik.+3 verilen maç öyle bi uzadı ki.. 90+6 oynanıyoken Sneijder'in karşı karşıyası direkten döndü , kontrasında golü bulduk 3-1 oldu.İnanılmazdı gerçekten 2-2 olsaydı çok üzülürdüm.Müthiş bir galibiyetti gerçekten.

9 Hafta Sonunda Oluşan Puan Durumu

Serie A 'da 10. Hafta

Ne desem bilemedim.. Mükemmel bir maç daha.İnter galibiyetinden hemen sonra ve sadece 3 gün sonra Juventus deplasmanında kazandık.Yorucu bir maçtan sonra ve sadece 3 gün sonra olduğu için as oyuncularımızn kondisyonları düşüktü.Bizde yedek ağırlıklı bir kadroyla çıktık.Eski dostlar sahnedeydi .. Maça çok baskılı başladı Juve.Nitekim önede geçtiler.Ama Bilingheri ceza sahası dışından mükemmel bir golle 1-1 e getirdik durumu.İlk yarının bitimine az kala Mareco'nun sebebiyet veridği penaltıdan yararlanamadı Torino temsilcisi.2. yarıya girdik ve fena oynamıyorduk.Derken Mareco bir penaltı daha yaptırdı ve Juve bu kez golü buldu.2-1 geriye düştük ama kornerden Mareco'nun golüyle beraberliği sağladık.Mareco eğer bu golü atmasaydı benden çekeceği vardı.Beraberliği yakaladıktan hemen sonra üstünlük golünüde bulduk.Gol yine eskilerden Parracivini'den geldi.Öne geçtikten sonra 10 kişi kaldık ama zaten kısa bir süre vardı maçın bitimine.Maçı 3-2 kazandık.İnanılmaz galibiyetlerin arasınra bir yenisini daha ekledik

Mesaj Yetkileri