Sayfa 6 / 10 İlkİlk ... 45678 ... SonSon
151 ile 180 arası toplam 271 sonuç

Konu: A.S. Livorno Calcio | 100. Yıl Aşkına ! [IV. Sezon]

Serie A 'da 4. Hafta

Palermo deplasmanından 3 puanla ayrıldık.Zevksiz bir maçtı açıkçası.Oynamadan kazandık diyebiliriz ama Palermo'nun çoğu atağı etkisizdi zaten.Kalede Andujar güven verdi.Son bölümlere girilirken penaltıdan beraberliği sağladılar.Şanssızca 2 puan bıraktık derken Mocuhe attığı golle bize 3 puanı hediye etti.Merino'nun cezası nedeniyle sağ kanatta Diouf'u denedim , forvete Mouche'yi çektim.Mouche 2 gol atarak , Diouf'ta son dakiklarda ki asistiyle beni yanıltmadılar

Serie A 'da 5. Hafta

Evimizde Başkent temsilcisini ağırladık.Bu kez biz oynadık ama yenilen taraf olduk.Kornerden yediğimiz gol vardı.Onun dışında kalede Andujar çok iyi işler yaptı.Ofansif olarakta fena değildik.Bi kaç karşı karşıyadan yararlanamadık ve 2 de direkten dönen topumuz vardı.Sağlık olsun.Takım bu sene daha derli toplu , ne yaptığını bilen bir oyun sergiliyor.İyi yoldayız

Serie A 'da 6. Hafta

Ne yaptık la biz Novara deplasmanında fena şeyler yaptık Hemen hemen her geldiğimiz gol oldu.Beklemiyordum böyle bir galibiyet.Bu sonuçla takımın başına geçtiğimden beri en farklı kazanılan maç oldu.Taktikte ekstra bişey de yoktu.Evimde ki taktiğim , deplasmandaki taktiğim belli.Fiorentina deplasmanında da bu taktikle çıkmıştık.

Maçtaki taktiğimiz ve oyuncular şu şekildeydi ;

Serie A 'da 6 hafta geride kaldı.

Artık yarın devam ederiz..

Nesil
    2007
    Yer
    Bursa

DLP ve AP aynı anda sıkıntı yaratmaz mı ikisininde amacı oyun kurmak sonuçta , en azından birini BWM yaparak orta sahada daha dirençli kalabilirsin.
    Nush İle Uslanmayanı Etmeli Tekdir
    Tekdir İle Uslanmayanın Hakkı Kötektir

DLP nin amacı top rakipteyken topu kapmaya çalışmak , kendisindeyken oyun kurmak.Arkasındaki çakılı oyuncu kapatabiliyor zaten.Taktiğin iç ayarlarında çelişkili şeyler var zaten.Çok ofans görünsede aslında defansif olarak ta iyi

bu sene en az 6. lık bekliyoruz uefa için yeterli oluyor dimi 6. sıra

Bende ilk 6 sanıyordum.Ama ilk 5 miş.İlk 3 Cl 4. ve 5. ler Avrupa Ligi.Onların dışında Italya Kupasında final oynamak yetiyor Avrupa Ligi için.O yüzden Kupaya da önem vericem bu sezon

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Sezona iyi bir başlangıç yapmışsın. Kendi sahanda ne kadar az fire verirsen hedefe o kadar yakın olursun. İç sahadaki puanlar çok önemli.
    ...
    http://i.hizliresim.com/eNzXNg.gif

Türkiye'nin En İyi Football Manager Sitesi

Kendi sahamızda çok etkiliyiz zaten.Arasıra iş kazaları haricinde her takıma kafa tutuyoruz

Serie A 'da 7. Hafta

Farklı galibiyetten sonra takım gevşiyor mu ne oluyor çoğu farklı kazandığımız maç sonrasında kaybediyoruz.Bu kez 9 kişi kalsakta bahane sayılamaz.Yediğimiz 3 golü 11 kişiyken yedik zaten.Yine de kötü mü oynadık hayır.Biz oynadık yine duran toplardan yedik golleri.3 ccc yakaladık ama beceriksizdik.Rakip gol pozisyonuna dahi giremedi.Olur böyle iş kazaları.

Serie A 'da 8. Hafta

Genoa deplasmanından istediğimizi aldık.Haketmesekte iyi savunma yaptık.Golü bulduktan sonra da iyice geri çekildik.Haftaya İnter'le oynayacağız.Moral oldu bu 3 puan

Serie 'da 9. Hafta

Evimizde Inter'i ağırladık.Tek kelimeyle inanılmaz bir maçtı.Ne zamandır bu kadar zevk almamıştım bi maçtan.Henüz 30. dakikada ben 3 Inter 4 ccc yakalamıştı.Çok tempolu geçti maç.Taarabt'ın ceza sahası dışından olağanüstü golüyle öne geçtik.Rakipte geldi bizde geldik.2. yarıda farkı 2 ye çıkardık.Ama çok sürmedi Inter golü buldu ve 2-1 oldu.Inter akın akın geldi.Nitekim Andujar mükemmeldi.Onların dışında 3 kez direğe takıldı Inter.Maçın son dakikalarına girdik.+3 verilen maç öyle bi uzadı ki.. 90+6 oynanıyoken Sneijder'in karşı karşıyası direkten döndü , kontrasında golü bulduk 3-1 oldu.İnanılmazdı gerçekten 2-2 olsaydı çok üzülürdüm.Müthiş bir galibiyetti gerçekten.

9 Hafta Sonunda Oluşan Puan Durumu

Serie A 'da 10. Hafta

Ne desem bilemedim.. Mükemmel bir maç daha.İnter galibiyetinden hemen sonra ve sadece 3 gün sonra Juventus deplasmanında kazandık.Yorucu bir maçtan sonra ve sadece 3 gün sonra olduğu için as oyuncularımızn kondisyonları düşüktü.Bizde yedek ağırlıklı bir kadroyla çıktık.Eski dostlar sahnedeydi .. Maça çok baskılı başladı Juve.Nitekim önede geçtiler.Ama Bilingheri ceza sahası dışından mükemmel bir golle 1-1 e getirdik durumu.İlk yarının bitimine az kala Mareco'nun sebebiyet veridği penaltıdan yararlanamadı Torino temsilcisi.2. yarıya girdik ve fena oynamıyorduk.Derken Mareco bir penaltı daha yaptırdı ve Juve bu kez golü buldu.2-1 geriye düştük ama kornerden Mareco'nun golüyle beraberliği sağladık.Mareco eğer bu golü atmasaydı benden çekeceği vardı.Beraberliği yakaladıktan hemen sonra üstünlük golünüde bulduk.Gol yine eskilerden Parracivini'den geldi.Öne geçtikten sonra 10 kişi kaldık ama zaten kısa bir süre vardı maçın bitimine.Maçı 3-2 kazandık.İnanılmaz galibiyetlerin arasınra bir yenisini daha ekledik

Nesil
    2007
    Yer
    Bursa

İnter galibiyeti peşine Juve galibiyeti , şampiyon olursan şaşırmam

Nesil
    2006
    Yer
    Karabük

Tebrikler Inter ve Juve galibiyeti için . Bu sezon bambaşka bir takım olmuşssun .

Quote Originally Posted by Alicanfmfan View Post
    İnter galibiyeti peşine Juve galibiyeti , şampiyon olursan şaşırmam
    Şansımızda oldukça yanımızdaydı o maçlarda Şampiyonluk zor gerçekten ama seneye hedefimiz en üst olacak Çünkü 100. yılımız.

Quote Originally Posted by zemlinskis View Post
    Tebrikler Inter ve Juve galibiyeti için . Bu sezon bambaşka bir takım olmuşssun .
    Daha derli topluyuz.Özellikle defans hattı.Kötü oynasak bile kazanabiliyoruz.

Serie A 'da 11. ve 12. Haftalar

Ardarda 3 galibiyetten sonra takım havaya girdi iyice.Hiç olmassa kötü oynasakta kazanabiliyoruz ya da geriye düşsek bile mücadele sürüyor.Bu maçta da dediklerim gerçekleşti.Kötü oynadık belki de.Ama belki de oynamadık.Şans olamaz ardarda 4 galibiyet.Bir şeyleri yapabiliyoruz.Mesela gol pozisyonu vermiyoruz.Yine vermedik.Rakip oynadı ama gol pozisyonuna giremedi.Bizse az ama öz geldik.4 ccc yakaladık.1-0 geriye düşmemize rağmen maçı çevirmesini bildik.Kalede Andujar ve sol bekte Monzon defansı kendine getirdi adeta bu sene

Atalanta deplasmanından 3 puanla dönüyoruz.İlk yarı adeta hiç gelemedik.Atalanta geldi durdu etkili olamasa da.Ama ilk yarı bitmek üzereyken Diouf aldı topu bi kaç adam geçip golünü attı.Aslında çok basit oldu.Rakip ilk yarıda bize top göstermese de biz gelip golümüzü atmayı bildik.Bu galibiyetle, galibiyet serimizi 5 maça çıkardık.Çok iyi gidiyoruz şu aralar

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Maçımız var maçımız, hadi yapalım
    eto'o bitmiş.

Quote Originally Posted by kalemci View Post
    Maçımız var maçımız, hadi yapalım
    Başka zaman yorum yapmazsın a mübarek Yarın yaparız artık geç oldu

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Ben gizli okuyanlardanım, misafir olarak girip takip edip çıkıyorum
    eto'o bitmiş.

Nesil
    2007
    Yer
    Bursa

Gizli özne gibi birşey yani

Quote Originally Posted by kalemci View Post
    Ben gizli okuyanlardanım, misafir olarak girip takip edip çıkıyorum
    Arasıra yorum yapta kendi kendimize anlatıyomuş gibi olmasın
    Quote Originally Posted by Alicanfmfan View Post
    Gizli özne gibi birşey yani

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

İnter'i yenmişsin yakıştıramadım
    ...
    http://i.hizliresim.com/eNzXNg.gif

Türkiye'nin En İyi Football Manager Sitesi

Serie A 'da 13,14 ve 15. Haftalar

Bu sene diğer seneye nazaran evimizde biraz daha kötü oynuyoruz.Deplasmanda ise kral olduk.En iyi deplasman performansı gösteren takımlar arasındayız.Siena haketti maçı tamamiyle.Belki de küçümsediğimizden yenildik.Nazar boncuğu olsun bu mağlubiyet

Siena mağlubiyetinden sonra güzel bir galibiyet aldık.İstatislikler her şeyi anlatıyor aslında rakip hafif geliyormuş gibi oluyor , ardından hemen golü buluyoruz.Deplasmanda net bir skorla kazanıyoruz böylelikle.Diouf biraz bencil oynuyor.Team work 16 olmasına rağmen.Net pozisyonları hep ben hep ben diye harcıyor.Yinede çoğu gol ondan geliyor o ayrı

Skor sizi yanıltmasın kötü oynamadık.Sadece biz kaçırdık onlar attı.Penaltıdan farkı 3 çıkardılar bizde bir penaltıdan yararlanamadık daha sonra.Penaltı sorunu var gibi , son 2 maçta 2 penaltı kaçırdık.Neyse iyi gidiyoruz diyebiliriz.Zirveyi üç takım olarak paylaşıyoruz şuan

Puan Durumu

Quote Originally Posted by balde_mir_07 View Post
    İnter'i yenmişsin yakıştıramadım
    Yenmeyiz bizde bi daha

Serie A 'da 16. Hafta

Son 3 maçta 2 kez mağlup olmuştuk.Bu galibiyetle rahatladık biraz.Üstünlük golünü atabilmek için her şeyi denedik ama bir türlü golü bulamadık.En sonunda kornerden Ferrari sahneye çıktı ve bize 3 puanı hediye etti

süper gidiyosun devre arası büyüklere oyuncu kaptırmazsan iyidir

Zeman için geldi Roma ama biraz komik bir ücretti hiç düşünmeden reddettik.Bir de Diouf için Marsilya 3.3M verdi ama hiç düşünmeden onu da reddettik.Takım bi hava yakalamış durumda.Oyuncu satarak bu havayı bozmak aptallık olurdu zaten İlerde Diouf'u satarmıyım bilmiyorum ama bu performansla 10M den aşağıda gitmez

Nesil
    2007
    Yer
    Bursa

Marsilya'nın teklifini geri çevirme olası bir ''kin'' durumunda , ligde maçımız var unutma

Şampiyonluktan ederim, affetmem

Serie A 'da 17. ve 18. Haftalar

Chievo deplasmanından istediğimizi aldık, pek tatmin olmasakta.Maçlarımda tempo düşmeye başladı.Kazandık ama rahat değildi pek.Bi 3 puan daha cebe koyduk.Beklentilerin üstünde gidiyoruz.Ama muhakkak bir şeyler gelir başımıza.Hedef halen ilk 5

18. haftada evimizde nihayet beklenen patlamayı yaptık.Ilk 1-0 geriye düşsekte, Sampdoria öne geçtiğine geçeceğine pişman oldu ve hezimeti yaşadı.Diouf attığı goller ve yaptığı asistiyle bir kez daha göz doldurdu.Gomez'se ilk golünü attı bu maçta.Diouf için Marsilya 4M ye çıktı ama daha çok çıkarlar Önümüzdeki maç Parma'yla kupa maçı.Yine biraz rotasyon düşünüyorum ama abartılı bir şekilde değil.Diouf'un muazzam performansından sonra Mouche kulübeye mahkum kaldı ve mutsuz şuan.Onada biraz şans vermeliyiz

Kupa Eşleşmeler

Nesil
    2007
    Yer
    Bursa

Bu galibiyetler gözümü korkutmuyor , Grande Berkay

Sayfa 6 / 10 İlkİlk ... 45678 ... SonSon

Mesaj Yetkileri