1 ile 30 arası toplam 355 sonuç

Konu: FM 2012 Oyun İçi Bilgi Alışverişleri

Hybrid View

Türkiye Ligi dışında pek oynadığım söylenemez ama Bundesliga'da Nurnberg ve Hoffenheim ile oynamışlığım var ve gerçekten çok zevk aldığım oyunlar olmuştu. Dediğin gibi Dortmund'u alırsan şampiyonluğun en büyük adayı olursun, daha çekişme istersen Gladbach güzel seçim olur Onun dışında Hertha kariyeri de güzel olabilir bence. Kadroları ne durumdadır bilemiyorum ama son zamanlarda ciddi düşüşteler. Skibbe'den daha iyi yöneteceğine %100 eminim

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Deus Dominus View Post
    Türkiye Ligi dışında pek oynadığım söylenemez ama Bundesliga'da Nurnberg ve Hoffenheim ile oynamışlığım var ve gerçekten çok zevk aldığım oyunlar olmuştu. Dediğin gibi Dortmund'u alırsan şampiyonluğun en büyük adayı olursun, daha çekişme istersen Gladbach güzel seçim olur Onun dışında Hertha kariyeri de güzel olabilir bence. Kadroları ne durumdadır bilemiyorum ama son zamanlarda ciddi düşüşteler. Skibbe'den daha iyi yöneteceğine %100 eminim
    Teşekkür ederim.

Dediğin gibi büyük ihtimalle Gladbach olacağım. Hoffenheim ile 3 sezon oynadım çok zevkli bir serüven olmuştu. Skibbe Hertha'yı perişan etti resmen ama Hertha oyunda da en büyük düşme adayı. Finansal olarak çook berbat durumdalar kadroda Bundesliga için pek yeterli sayılmaz bu seride 1 sezon oynadım Ligde kalacağımı söyledim sezon başı yönetimeçok süpriz bir şekilde ligi 8. bitirdim daha sonra yeni sezonda ilk 3 maçta yenildik ve göreve son verdiler bu sebepten dolayı kendilerine olan bir sempatim kalmadı.

Genç Gladbach ile yola koyulacağız.

Mesaj Yetkileri